bugün ozonu uygulayayım bi kaç gün sonrada onu deneyeceğim canım. benim cildim geneldede hassas pudra falan sürünce hemen alerji oluyorum
( ozon yağını anlamadım ben suyunu döktüm strecini çıkardım ozon yağının içinde olduğu metal kutuyu gönderdikleri kutunun içine koyup buzluğa attım doğrumu yapmışım?
Evet tatlım doğru yapmışsın, metal kutu plastik kutuya tekrar koyulup difrizde muhafaza edilecek ( metal kutu difrize yapışacağı için plastik kutuda koyulmalı birde onu sökmeye uğraşmayalım buzluktan
)
arkadaşlar bu evigen tedavülden kalktı dio eczacılar siz evigen adıyla alıyosunuz demi e vitaminini nasıl bulcam ya tokattayım ben hep öyle diyolar :S
Tatlım başka eczaneye bak ellerinde olmadığında ya bunu söylüyorlar yada muadili başka bir ürün öneriyorlar. İzmir'de gayette her eczaneden temin edebiliyorum ben.
Canım ben Ankara'dan aldım bir ay falan oldu. Bu süre icinde kalktı mı bilmiyorum. Bebanteninde e vitamini var onu da kullanabilirsin belki Lady ne dersin? :)
LadySubaru bir sey soracağım ben kafama takıldı yine. Ozon yagı bana ilk geldiginde hava çok sıcakti kırmızı kapaklı kaptanı su çok ısınmıştı acaba icteki ozon yagı senin bahsettigin gibi ısıyla temas ettigi icin bozulmuş olabilir mı? Az once bı mesajini oldum da isiyla temas etmemeli diye ordan tekrar aklıma takıldı :S
Tatlım onu hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum, belki başka bir arkadaşımız kullandıysa bize deneyimini aktarabilir.
Hayır bozulmaz su ozon gazının yağdan ayrılıp serbest kalmasını önlemiştir. Benim ısıdan kastım sıcak hava (oda sıcaklığın da bu ısı kapsamına dahil, artık buzluk şartlarında saklamalısınız)
Aaaaaa öyle mi olacakmış
ben metal kabı ile birlikte ,buzluk bölümüne koydum yani .
Kızlar herkes bence rutin bakımlarını yazsın
ben haftada kaç kez, neyi kullandığınızı çok merak ediyorum .
Bu arada harbiden ozonun kokusu iğrenç ötesi
yüzümü kil sabunum ile yıkadığım halde ,kokuyorum :26: tabii etkisi inanılmaz
1 günde cildim bebeksi oldu :)
Kırmızı kapaklı kabıyla koyarsan tatlım daha iyi olur, soğuk kontrolde atmosfer muhafazası sağladığınız ve ambalaj metal olduğu için difrize yapışma ihtimali var, hem plastik kapla beraber 2 defa kontrollü atmosfer yaratmış oluyorsunuz.
Yaşamanı hiç istemem ama benim gibi uykusuz zamanlar geçirdiğinizde göz altı ve göz çevrenize uygulayın esas yorgunluk kızarıklık vs nasıl geçiyor seyredin esas mucizesi bence bu
Herkes kendi bakımını cildinin ihtiyaç durumuna ve hayat şartlarına göre planlamalı, haftanın 3-4 gecesini bakım gecesi ilan edebilirsiniz.
ya bi bende mi etkisi olmadı dün gece sürdüm yattım sabaha yüzümdeki alerjiler gitmemişti ama zaman vermek istiyorum ben cildime biraz haftada 2 kez kullancam ozon yağını umarım etkisi olur.
ozon yağını metal kabı onları gönderdiği kutu içinde buzluğa koydum öyle olması gerekiyor sanırım..
Ama alerji ciltte derin bir durumdur ki alerji ilaçlarının minimum 1 haftada iyileştirdiği bir şikayeti ozon yağından beklemek bence yanlış.
Hep söylüyorum yağlar sihirli değildir ama uzun vadede düzenli kullanımında içerdikleri yağ asitleri vs içeriklerinden dolayı cilt kusurlarını geçirir
evet nihayet cildim soyuldu. üff o halde dolaşmak ne zormuş. insanların bakışlarından zannediyorum ki tamamaen kahverengi oldum 2. gün dışarı çıkmıştım da. 4 5 günümü harcadım ama değermiş. alttan süper bir cilt geldi. ama biraz pembe. o da geçer zannediyorum.
lady cim bununla ilgili birkaç sorum vardı sana zahmet olmazsa.
ben %20 laktik asiti karışım yapmadan sürdüm 1. gün kurudu 2. gece sürdüğümde ise maymun poposu gibi kıpkırmızı oldu yüzüm ama çok korktum. sonra daha da sürmedim şimdi soyulma bitti sayılır. cilt biraz toparladıktan sonra mı yapayım bi 5 10 gün sonra 2. soyulma işlemini? ya da hemen mi?
bir de sen soyulma başladıktan sonra da sürüyor musun? eğer sürüyorsan da hep o haldemi dolaşıyorsun dışarıda. kuru kırmızı kahverengi bir ciltle.
yani karışımını (laktik asitli olanı) hangi periyotlarla kullanıyorsun sendeki etkisi nasıl oldu soyulma ne zaman başlıyor kaç gün sürüyor. ve ne kadar zaman sonra tekrarlıyor?biraz fazla oldu ama
Aaaah ah işte bu yüzden sizlere önermekten hep kaçınıyorum 2 gece üst üste %20'lik saf laktik asit sürmekte nedir yahu.
Tamam belki tca gibi değil ama lütfen elinizdekinin asit olduğunu unutmayın ve saf şekilde cildinize uygulamayın.
Hepimizin cilt tipi ve incelik/kalınlık yapısı, hassasiyeti çok farklı, oluşabilecek ters tepkileri biraz hesaplayın.
2. uygulamada cildin kızarmasaydı 3. uygulamayı da yapacaktın gibi hissettim nedense.
Ben tonik olarak her gece kullanıyorum pul pul minik soyulmaları kil maskesi ve peeling yaptığın için aman aman görmüyorum, saf şekilde kullanmayı düşünmüyorum, lütfen sizlerde tonik şekliyle kullanın saf olarak kullanmayın.