Olmazsın kuzum cilt dengeliyor merak etme
Merhaba tatlım bilgim ve tecrübelerim dahilinde yardımcı olmaya gayret ediyorum işte
Canım defne sabunundan memnun kaldıysan cilt yapına uygun anladığım kadarıyla ona devam et ama lütfen o yüz yıkama fırçalarından kullanma onlar cilt gözeneklerini daha çok açıyor
Lavanta suyu cilde çok iyi geliyor elbette kullanabilirsin, 1 haftada bitirebileceğin miktarda yap dolapta muhafaza et.
Kil maskesine limon eklemek hımmm...
Limonda sitrik asit içeriği çok yüksek ben asla tavsiye etmiyorum hassas ciltlerin kullanabileceği bir birleşim olmaz, onun yerine lavanta suyu ile kil maskeni yapmanı tavsiye ederim.
Evet contractubex 70tl ameliyat, yanık ve yara sonrası kullanılıyor diye biliyorum ama var olan problemlerde nasıl etki eder bilemiyorum açıkçası kullan bakalım zararı olmaz elbette, bununla ilgili gelişmeleri de lütfen buraya bir süre sonra yaz pek merak ettim şimdiden
Yağ karışım evet iyi geliyor tatlım özellikle nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı ikilisinin başarısını tek geçiyorum, bunları kullanacaksan güneşlenmemeli ve güneş koruyucu kullanmalısın, unutmayalım ki lekeleri yağlardan faydalanarak açacaksak çok hızlı sonuç olmaz, sabırlı ve istikrarlı devam edilmeli ki yine cilt yapına göre ton açılma farkın belirlenecek.
Şöyle söyleyeyim benim leke rengim 4 ayda açıldıysa belkide senin 6 ayda bir başkasının 1 senede açılır.
Benimde önce 2-3 gün pütür pütür yapıyor ama duşla yumuşayıp gidiyor canım o pütürler, haftada 2 defa
(kil maskelerinin arası 4-5 gün olacak şekilde ayarla) kil maskesi yaptığında daha kolay atar cildin deriyi.
Canım bepanthen çok yağlı gelir cildine, elinde fesleğen kremi varsa içine 2 tane evigen ekle ve nemlendirici olarak kullan
Fesleğen kreminin içinde bepanthenol içeriği çok yüksek cildi yağlandırmadan toparlar