Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

herkes gibi ben de çok soru soruyorum umarım yıldırmayız seni. :) laktik asitli toniği ben 20 cc %40 lık LA ve 40 cc gül suyu ile yaptım. içine senin dediğin yağlardan damlattım. Daha önce de bahsetmiştim. Şu heryerin yanıp kavrulduğu dönemde biz en fazla 28 derece sıcaklık gördük. O yüzden cildimi koruyabileceğimi düşünüyorum. Ama ilk defa dün gece uyguladım bu toniği, cildimde yanma ve batma hissettim. 10-15 dk sürdü bu rahatsızlık. Sence seyreltmeli miyim toniğimi yoksa bu hissettiklerim normal mi? :*

ladym benim bu kara üzüm çekirdeği yağım biraz farklı kokuyor seninkinin kokusu nasıl birde yağ alabileceğim marka öneriirmisin ben aktarlar klasik bulunan tal.. ve kar.. alıyorum

Sepetime ozan yağını eklemeyi unutmuşum :KK50: bunu farkettiğimde ,kargom yola çoktan çıkmıştı :KK50:

LadySubarucığım benim bacağımda ,kaşımaktan oluşan bir iz var :KK43: onun geçirmek için ne sürebilirim ki :26: izin boyutu yaklaşık 3 cm kadar :KK43:

O kadar uzun zamandır yaglarımı kullanmıyorum ki :KK50:
Suratım sivilce dolu aynaya bakamıyorum bile hiçbir şey yapmak icimden gelmiyor :KK43:
Bir kaç gün farklı bir marka sabun kullandım hep ondan oldu ya :KK43::KK43:

Suratım sivilce dolu aynaya bakamıyorum bile hiçbir şey yapmak icimden gelmiyor :KK43:

kendine bakmayı ihmal etmemelisin ama tatlım. Suç o sabunun cildinin değil ki :KK66:)

ladym benim bu kara üzüm çekirdeği yağım biraz farklı kokuyor seninkinin kokusu nasıl birde yağ alabileceğim marka öneriirmisin ben aktarlar klasik bulunan tal.. ve kar.. alıyorum

Kara üzüm çekirdeği değil de nar çekirdeği yağının kokusu çok ağır geliyor bana...

ben çok durduramadım hemen yıkadım , başım döndü resmen :) evet eşler kokulara dayanamıyor ama bakımlıda olmamızı istiyorlar napalım güzellik kokuyla oluyor :KK70:

ben alışıyorum kokuya ama eşim ozon yağı da dahil ifrit oluyor benim yağların kokusuna :))) ya da kendime bakmamı çekemiyor :KK66:)

Kendi ile uğraşan başka bir kadın var mıdır ya bir tek sen mi böylesin merak ediyorum , saç ayrı cilt ayrı dert , iyiki annem kız doğurmamış beni diyor eşim bana. :KK1:
Ozon yağını eşim yatınca sürüyorum :KK1:

Son düzenleme:
ben çok durduramadım hemen yıkadım , başım döndü resmen :) evet eşler kokulara dayanamıyor ama bakımlıda olmamızı istiyorlar napalım güzellik kokuyla oluyor :KK70:

burnunun ucuna azıcık parfüm sürsen belki daha tahammül edilebilir olabilir senin için. Bi de acaba çok mu sürüyorsun? 1'er damla yeterli oluyor çünkü.
valla kimse bakmasın karısına, bakıma falan gerek yok ona göre. o yüzden daha da tahammülsüz olabiliyor benim bakımlarıma. Benimki de böyle :))

Kendi ile uğraşan başka bir kadın var mıdır ya bir tek sen mi böylesin merak ediyorum , saç ayrı cilt ayrı dert , iyiki annem kız doğurmamış beni diyor eşim bana. :KK1:
Ozon yağını eşim yatınca sürüyorum :KK1:

sen bizi örnek göster :)) İşten geldikten sonra, yemekli misafir için hazırlık yaparken bile arada gidip kil maskemi yapabiliyorum. Eşimin tepkisini düşün artık :))

bakımlara devam...
laktikli gülsuyu,haftada 2 kil, 2-3 yağ.. bunlar olmadğı zaman evigenli nemlendirici.. bittabi gündüzleri 50+ faktör güneş kremi..
ama yanağımda çıkan kocaman sivilceye engel olamadım..
regl öncesi dönem, düğün öncesi dönem... stres stresss..

ve yine sorular :KK55:
* şu malum şampuanımıza sarımsak katmamızda sorun olur mu? önceleri yapardım ben, sütte kaynatıp atıyordum şampuana kokusu gitsin diye.. saç çıkarmada etkili diyorlar,sanırım etkisini de gördüm.. meşhur şampiyonumuza da katabilir miyiz acaba? :26:
* bir deee hani kremle bakım yağını karıştırıyoruz ya, her yapımda malum vitamin ampüllerinden de kırsak mı ki içine, nasıl olur :KK24:

herkes gibi ben de çok soru soruyorum umarım yıldırmayız seni. :) laktik asitli toniği ben 20 cc %40 lık LA ve 40 cc gül suyu ile yaptım. içine senin dediğin yağlardan damlattım. Daha önce de bahsetmiştim. Şu heryerin yanıp kavrulduğu dönemde biz en fazla 28 derece sıcaklık gördük. O yüzden cildimi koruyabileceğimi düşünüyorum. Ama ilk defa dün gece uyguladım bu toniği, cildimde yanma ve batma hissettim. 10-15 dk sürdü bu rahatsızlık. Sence seyreltmeli miyim toniğimi yoksa bu hissettiklerim normal mi? :*

Canım oran gayet iyi cildin alışık olmadığı için elbette tepki verecek hatta yeri gelecek ince ince pul pul deri atacak cildin :KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html

Ben bunu kullanıyorum canım. Yağların kokusunun güzel olması pek mümkün değil güzelim esans içermezler yani:KK34:

Sepetime ozan yağını eklemeyi unutmuşum :KK50: bunu farkettiğimde ,kargom yola çoktan çıkmıştı :KK50:

LadySubarucığım benim bacağımda ,kaşımaktan oluşan bir iz var :KK43: onun geçirmek için ne sürebilirim ki :26: izin boyutu yaklaşık 3 cm kadar :KK43:

Canım ilk olarak kaşımayı bırakmalısın gerekirse 2-3 yara bandını birleştir ve oraya yapıştır kaşımaktan oluşan el alışkanlığın gitsin, hangi yağlar var elinde?

Ah be canım elinde olan güvendiğini kullansana ne gerek var, dün alaçatı'da bunları gördüm ama güvenip almadım suyu gördüğü anda eriyip gidecek kıvamda yumuşak acayip sabunlardı, tek albenisi rengi ve bol esans eklenmiş olması:KK19:
$IMG-20120804-01336.jpg $IMG-20120804-01337.jpg

Kara üzüm çekirdeği değil de nar çekirdeği yağının kokusu çok ağır geliyor bana...

Burnunuzun ucuna yada boynunuza bir parça solid kondurmanızı tavsiye ederim:KK9:

bakımlara devam...
laktikli gülsuyu,haftada 2 kil, 2-3 yağ.. bunlar olmadğı zaman evigenli nemlendirici.. bittabi gündüzleri 50+ faktör güneş kremi..
ama yanağımda çıkan kocaman sivilceye engel olamadım..
regl öncesi dönem, düğün öncesi dönem... stres stresss..

ve yine sorular :KK55:
* şu malum şampuanımıza sarımsak katmamızda sorun olur mu? önceleri yapardım ben, sütte kaynatıp atıyordum şampuana kokusu gitsin diye.. saç çıkarmada etkili diyorlar,sanırım etkisini de gördüm.. meşhur şampiyonumuza da katabilir miyiz acaba? :26:
* bir deee hani kremle bakım yağını karıştırıyoruz ya, her yapımda malum vitamin ampüllerinden de kırsak mı ki içine, nasıl olur :KK24:

Canım sarımsağa vs gerek yok şampuan doğal bileşenlerden oluşuyor ya sarımsaktaki maddeler şampuanı bozarsa riske etme :18:
illa sarımsakla bakım yapayım diyorsan bir miktar z.yağında 1-2 diş sarımsak böl at ertesi gün saçına sür 3-4 saat sonra yıka
Vitamin elbet ilave edebilirsin tatlım ama vitaminleri saçına yağlı bakımın içinde uygulaman daha doğru olur:KK34:

Çok yoğun 4 gün geçirdim bakamadım konuya sorularınızı ve sizleri çok özlemişim:KK54::KK16:

Son düzenleme:
Canım ilk olarak kaşımayı bırakmalısın gerekirse 2-3 yara bandını birleştir ve oraya yapıştır kaşımaktan oluşan el alışkanlığın gitsin, hangi yağlar var elinde?:
Haklısın canım :KK50: epilasyon sonrası karşıntı çok oluyor :KK43: artık karışmayı bıraktım .

Shea butter
Buğday kepeği yağı
Badem yağı var elimde :KK31: ozon yağımı sepetime eklemeyi unuttuğum için, 2. bir sipariş vereceğim yakın zamanda .
Maritsa ek olarak şunu al dersen ,alırım :KK1:

Son düzenleme:
Çok yoğun 4 gün geçirdim bakamadım konuya sorularınızı ve sizleri çok özlemişim:KK54::KK16:

Doadan ozon yağı aldım bugün geldi sparislerim.gelen kutunun icinde birde küçük bir kutu var,ilk defa kullanicagim için emin olamadım,nasıl kullanicam bilgi verebilirmisin:):26:

X