Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

çok teşekkür ederim malzemeleri tamamladığımda tekrar yazıcam

Canım sebamed +50 de kullanıyorum, ama bu ara watsons tan aldığım solait 50+ very high baby i daha severek kullanıyorum çünkü çok yağlı bir formu yok

Ben garnier kullanıyordum ama pek memnun kalmadım.
Dün watsona gittim ve watson marka koruyucu aldım nasıl bir şey bilmiyorum işe yarasa bari :) o bitince solaitide deneyim:)

Ben garnier kullanıyordum ama pek memnun kalmadım.
Dün watsona gittim ve watson marka koruyucu aldım nasıl bir şey bilmiyorum işe yarasa bari :) o bitince solaitide deneyim:)

Garnier in sadece güneş sonrası spreyi güzel yeşil olan hani ama koruyucularını bende hiç beğenmedim
Bütün raftaki 50+ koruyucuları karşılaştırıp almıştım solait yağsız ve e vitamini katkılı olduğu için almıştım

laydciğim bende garnier kullanıyordum ama cildimde hep bir yağ tabakası bırakıyordu sivilce yapıyordu doktor tavsiyesiyle bioderma kullanıyorum sürünce cildim hemen emiyor cildim hoş görünüyor ama oda yağ bezesi yaptı sebamedin göz altı kremini 4 gece sürmüştüm oda küçük yağ bezesi yaptı onunda güneş koruyucusunu alamam artık kafayı yiyeceğim ALLAH rızası için bana bir güneş koruyucu önerirmisin hem cildimin üzerinde yağlı durmasın hemde sivilce ve özellikle yağ bezecikleri yapmasın

Canım acaba çok mu sürdün çünkü yağ bezeleri fazla miktar kullanımında ve ciltten iyi temizlenmediğinde oluşur:44:
Solait 50+ very high baby işini görcektir ama dediğim gibi çok miktar sürme 2 bezelye tanesi kadarı tüm cilde yeterli oluyor

canım tvde duymuştum tüm cilde bembeyaz olana kadar güneş koruyucusunu sürün diyordu vallahi bende baya bir sürüyorum
cildimi günde rahat 4 veya 5 kere yıkıyorum sudan çıkmıyorum ama üstüne günde 3 kere bolca koruyucu sürüyordum demekki ondan yağ bezecikleri oluştu canım çok soru sorduyorum ama bu yağ bezelerinden nasıl kurtulabilirim bir fikrin varmı şimdiden cevap için çok teşekkürler iyiki varsın canım

Ah be canım en büyük yanlıştır ''bol süreyim daha çok etkili olsun'' cildimizin kullandıklarımızı depoladığını unutuyoruz.
Olan olmuş üzülme düzenli peeling yap, kil maskesi yap zamanla gidecektir

Demek neymiş hep söylediğim gibi
kullandığınız yağları, kremleri, güneş kremlerini bol bol değil ''cildimize yetecek miktar'' süreceğiz

merhabaa sivilcelerim yeni kullanmaya başladığım şampuan yüzündenmiş kızlar.. bende hemen buğday yağını suçladım. ama ne biliyim sarımsaklı şampuandı yani.. neyse yavaş yavaş azalıyorlar, tamamen geçsin nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağı getirtcem :) tabi önce bu illetlerden kurtulmak lazım
hersey için teşekkürler lady :)

Yağlar normal şartlarda ve saf ise sivilce yapmaz zaten canım, çok geçmiş olsun

Tahriş eder hassaslaştırır ama tam kurumadan yıkarsan sorun olmaz gibi tabi aldığın kilin kalitesi çok önemli güzelim

Kilin kalitesi nasıldır anlayamam ki
Ama ben bi kaç gündür her gün duştan sonra sadece burnumun üstüne sürüyorum kuruyunca yıkıyorum çünkü siyah noktalarım bu aralar iyice azdı yani
Kullandığım süre içinde bi tahriş olmadı umarım bundan sonrada olmaz:) Bi an önce şu siyah noktalardan kurtulmalıyım...
Birde ben gül suyu ile ıslatıyorum kili birde soda ile denemek istiyorum fakat içine biberiye yağı koysam bi sorun olmaz dimi iyi yapalım derken kötü yapmayalım...
:)

Sinamekiyide boşladın takip ediyorum
Dermokilin kili en kalitelilerden ama diğerlerine oranla pahalı, doa dan bu konuda atak bekliyorum sık sık isteyip bıktırıp getirtmeyi planlıyorum
Tam kurumadan hafif nemliyken ovarak çıkart kili yüzünden o zaman daha iyi temizler noktaları, hem kuruduğundaki aşırı gerginlikle cildi çekelemeyeceği için tahrişte yapmaz.
Acilinden de kükürt sabunu kullanmanı tavsiye ederim o da cildin yağ üretimini baskılar.
Adaçayı demle onun suyunu kullan, lavanta demleyip onunlada deneyebilirsin.
Bence biberiyeyi yağ olarak değilde bitkisini al demle ,onun suyuyla yap kil maskeni

Son düzenleme:

Sinamekiyi boşladım valla şimdi içimden bi ses kalk yap sür yat diyor ama bu tembellikle oturuyorum yine yerime
Canım benim aldığım kil küçük bi poşetteydi bu bitsin dermokilin kilini umarım bulurum.Tabi doa dan kili temin etsek daha iyi olur tabiki:)
Kükürtlü sabunu almayı düşünüyordum şu sabunum bitsin kükürtlüye geçeyim.Lavantam vardı evde zaten ev aktara döndü :) Bi kaç kere lavanta ile deneyim sonrada dönüşümlü olarak biberiye ve lavanta ile kili yapıcam.Bu arada aklıma gelmişken hodanın selülitlerin geçmesine de faydası varmış

Canım aslında hodandan özellik ve etki olarak daha üstün bir yağ öğrendim ''çuha çiçeği yağı'' onu varya bir bulsam
Adaçayı demleyip yapmayı da unutma dönüşüme ekle
Bende bu gece saçıma hindistan cevizi yağı, göz çevreme ozon yağı sürdüm, yüzün diğer kalan kısımlarına nar çekirdeği ve üzüm çekirdeği yağı ile masaj yaptım pehlivanlar gibi inceden parlıyorum

Son düzenleme:

bende aktara sormuştum çuha çiçeği yağını ama yok demişti evet hodandan daha etkiliymiş hodan bitince bende o yağı bulmaya çalışıcam :)
O zaman listeme adaçayını da eklicem onuda alıcam :)
Ve içimdeki tembeli susturup az önce bacaklarıma ve yüzüme yağı sürdüm hazır kalkmışken sinamekiyide yapıcam
Allahım güzellik için bu saatte neler yapıyorum ve yapıyoruz Maşallah bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…