-
- Konu Sahibi LadySubaru
ben evigeni 2 ampul kırdım senin verdiğin ölçüde 2 ampul olarak yazıyodu aynen uyguladım
Ben bu sefer 3 tane ekledim
Uzun zaman oldu ama sonunda kilimide aldım :)))
Kil istedim aktardan beyaz mı yeşil mi dedi.
Bende aradaki fark ne ki dedim bi fark yok dedi biri geliyor beyaz istiyor biri geliyor yeşil istiyor dedi aslında arada bi fark yok dedi bende yeşil aldım :)
Eve gelincede gülsuyuyla ıslatıp yaptım.
Canım kantaron yağı kullandın mı hiç?Ya benim sivilce ve gözeneklerden cok burun kenarlarımda kılcal damarlar var...En cok onları kafaya takıyorumlazer dışında görünümünü azaltıcak bir şeyler arıyorum
Benimde yüzümde çok nadir sivilce çıkar ama burnumdaki siyah noktalar ve yan taraflardaki kılcal damarlar tam bi baş belası... Çok değiller ama sinir bozucular..
Ayrıca ara ara bacaklarımda da oluyor bu kılcal damarlar nedeni nedir acaba bilen varmı ?
Canım kantaron yağı kullandın mı hiç?Ya benim sivilce ve gözeneklerden cok burun kenarlarımda kılcal damarlar var...En cok onları kafaya takıyorumlazer dışında görünümünü azaltıcak bir şeyler arıyorum
Benimde yüzümde çok nadir sivilce çıkar ama burnumdaki siyah noktalar ve yan taraflardaki kılcal damarlar tam bi baş belası... Çok değiller ama sinir bozucular..
Ayrıca ara ara bacaklarımda da oluyor bu kılcal damarlar nedeni nedir acaba bilen varmı ?
Canım cildimiz hassas bu yüzden cok soguk ya da cok sıcak suyla dus cok etkılıyor mesela,ve gunes ısınları da cok etkılıyormus...Bir de kortizonlu kremler de neden oluyormus buna.Cildi inceltiyormus.
Benim de sivilce yok ama siyah nokta ve kılcal damarlar... Ah onlar yuzunden suratıma bakmak istemiyorum
Merhaba LadySubaru,
Tüm sayfaları okuyamadım üzgünüm,beşinci sayfaya kadar okudum,
Benim cilt sorunlarımı söyleyeyim bir de bana çözüm bulun lütfen,
Cildim çok kurudur ama T bölgesinde sık sivilce çıkar,
Bıyıklarımı bir ara sir ağdayla almıştım,tahriş oldu,hep uçuk çıktı ve izleri kaldı uçukların geçmiyor,
Ayrıca bıyık bölgemde böyle gölge gibi iz de kaldı,hani bıyıkları yeni terleyen ergen çocuklarınki gibi,ağdadan oldu sanırım geçmiyo,
Önceden cilt bakımımı hiç aksatmıyodum ama geçen kış saldım baya,çok aksattım cildim kötü oldu,
Cildime çok iyi gelen katkısız nemlendiricim vardı,Aktifoks,o üretilmiyo sanırım artık onu da bırakınca cildim daha da kötü oldu,
En iyi gelen kremdi o cildime,kokusu çok kötüydü eşim de rahatsız oluyodu ama işte oksijen ve zeytinyağlıydı,katkısızdı içinde parfüm
bile yoktu,çok memnundum cildim ıslak gibi duruyodu onu sürünce,artık onu da alamıyorum,
Şimdi cildimin bi tarafında kocaman sivilce çıkıyo ama dudak kenarlarım alnım yanaklarım falan kupkuru pul pul dökülüyo,
Hiçbir nemlendirici fayda etmiyo,böyle tabaka gibi duruyo cildimde,
Clean and Clears marka siyah nokta temizleyici ile temizliyorum,nemlendirici sürüyorum,bi gün iyi duruyo akşamına aynısı oluyo,
Dudak kenarlarım kuruyo çatlıyo hatta yara oluyo,bepanten falan işe yaramıyo,şu niveanın dudak nemlendirici sticklerinden
sürüyorum o iyi geliyo biraz,
Cildimde hep sivilce ve uçuk izleri var,renk uyumu yok,
Ne yapacağımı şaşırdım,doktora gidicem ama ne olur bana bi çözüm yazın,
Bir ara aktardan yağ da aldım,biraz sürdüm sivilce yaptı bıraktım,daha evde duruyo hangi yağ hatırlamıyorum ama,
Bir de ben hamileyim,ona göre söyleyeyim de,
Biraz uzun oldu ama lutfen bana da bi yardımcı olun...şimdiden teşekkürler..
ladysubaru senden öğrenip ben de kara üzüm çekirdeği kremimin içine e vitamini koydum o şekilde uyguluyorum teşekkürler paylaştığın için
ilk sürdüğüm zaman yüzümde hafif bir yanma oluyor ama kızarma falan olmuyor her gün sürüyorum bi problem olmaz herhalde dimi?
Canım aldığımız ''kara üzüm çekirdeği kremi'' aynı marka ise sıkıntı yaşamazsın cildim aşırı hassastır mutlaka bende yaşardımbirde yaptığın nemlendiriciyi çekmecede pek güneş almayan bir yerde muhafaza et ki e vitamini etkisini yitirmesin, hafif kaşıntı normal evigen kaynaklı o kaşıntı cildini yenilendiğinin tamir olduğunun işareti
Merhaba
Benim Doa'dan ürünlerimde bugün geldi. şampuan, saç kremi aldım. ayrıca ozan yağı, argan yağı, pirinç kepeği yağıda aldım. ama argan yağı ile ilgili sitede koyu sarı renkte olur, asla şeffaf olmaz diyordu. ama gönderdikleri yağ açık sarı ve şeffaf. kafam karıştı. ayrıca ozon yağı da sanırım soğuk suyun içinde geldi. bunu buzdolabında mı muhafaza ediyoruz? bir açıklama yoktu sitede. birde saç kremini hiç kullandın mı acaba. nasıldır. benim saçımda brezilya fönü olduğu için 1 yıldır organic şampuanlar kuulanıyordum ama pahalıydı. bende DOA'nın kini denemek istedim....
Canım merak etme argan yağlarıda diğer yağları gibi orjinal ve hepsinin sertifikası var.
Ozon yağını su dolu kapta dondurup gönderiyorlar suyu dök, metal olan kutuyu dondurucuya koy.
Canım ne şampuan ne de saç kremi brezilya fönünü bozmuyor ki zaten saç kremide keratin ilaveli ikisinide kullanıyorum
cildimin yenilenmesi için evigen ampulü bikaç hafta tek başına uygulasam bir kür olarak sorun olur mu acaba?
42 sayfayıda okudum gözlerim ağrıdı biraz tabi
teşekkürler öncelikle böyle güzel bilgileri paylaştığınız içintüylenme yapması konusunda endişelerim vardı ama altını çize çize yapmadığını söylemişsiniz buna istinaden denemeyi göze alıyorum =) doa kozmetiğin başlığında zaten size pirinç kepeği yağını sormuştum onu kullanmayı düşünüyorum tarifinize ek olarak, ama buğday yağınıda kullansam fazla gelir mi acaba:44: bu arada hodan yağı doa dan markasında yok sanırım söylediğiniz alc markasını da ben netten bulamadım nerden temin edebiliriz acaba? bir de ben hodanı bütün yüzüme değil dolgunluk kazanmasını istediğim kısımlara uygulamayı düşünüyorum bu şekilde olur mu?