Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Hoşbuldukk cnm :) gercekten süper şeyler paylaşıyorsun tşkler..
umarım yaa şimdiye kadar pahalı şeyleri de denedim bitkiselde ama olmadı ya son 1.5 senedir sivilce sorunumda var cildim karma su bazlı kremler bile yaglandırıyor cildimi :KK43:

Teşekkür ederim canım amacım hem kendimi hem sizi şişirilmiş kozmetik yalanlarından korumak akılcı etkili çözümler bulabilmek.
Ben onların su bazlı olduğuna inanmıyorum içine eser miktar deiyonize su ekleyip su bazlı yazılıyor.
Benim menlendirici tarifimi uygula, kil maskeni düzenli yap, hatta bir süre kükürtlü sabun yada sebamed in yeşil sabununu kullan sebum salgısını normal düzeye indirgeyelim (tecrübeyle sabittir):KK34::KK16:

çok teşekkürler paylaşım için.

bende kayısı kremi var(üstünde kayısı çekirdeği yağı ve E vitamini içerir yazıyor)

ben kayısı kremini 2-3 gün sürdüm yüzümü esmerleştirdi ve bıraktım.

sizin önerdiklerinizde bu şekilde esmerleştirme yapabilir mi?? esmer olmak istemiyorum:)

Canım elimizdeki kayısı çekirdeği kremleri aynı değil sanırım:44: ayrıca ''kayısı çekirdeği kremi+ kara üzüm çekirdeği kremini'' eşit oranda karıştırdım, benim mecitefendi ve böyle bir sorun yaşamadım cildim pembe beyaz hemde:44: son 2 haftadır +50 faktörle korumayada başladım. Marka aynı değilse değiştirmen tavsiyemdir ve lütfen koruyucuda kullan:KK34: bizler bu yaz ay parçaları olarak parlayacağız:KK76::KK12::KK1::KK16:

Teşekkür ederim canım amacım hem kendimi hem sizi şişirilmiş kozmetik yalanlarından korumak akılcı etkili çözümler bulabilmek.
Ben onların su bazlı olduğuna inanmıyorum içine eser miktar deiyonize su ekleyip su bazlı yazılıyor.
Benim menlendirici tarifimi uygula, kil maskeni düzenli yap, hatta bir süre kükürtlü sabun yada sebamed in yeşil sabununu kullan sebum salgısını normal düzeye indirgeyelim (tecrübeyle sabittir):KK34::KK16:

Kesinlikle deneyecegim cnm :) ya kil maskesini ögrenciyken sık sık yapardım artık tembellik mi var ne bıraktım ama tekrar başlayayım kendimi toplamam lazım..
cildim yaglanıyor sürekli sivilceleniyor sabun pek kullanmam ama denemekte zarar görmüyorum.alışmışım hep temizleyicilere :KK43:

konuyu baştan bir özet geçemiyormuyuz:KK43:(baya uzun olmuş yorumlar falan.bende açık tenliyim kırmızı lekelerden,az da olsa çillerden t bölgesi siyah noktalardan,mimik bölgesi kırışıklıklarından ve ve ve sivilcelerden daral gelmiş durumdayım,birde bana bir el atıverin size zahmet:KK43:(((((lütfennn...:KK17:

Kesinlikle deneyecegim cnm :) ya kil maskesini ögrenciyken sık sık yapardım artık tembellik mi var ne bıraktım ama tekrar başlayayım kendimi toplamam lazım..
cildim yaglanıyor sürekli sivilceleniyor sabun pek kullanmam ama denemekte zarar görmüyorum.alışmışım hep temizleyicilere :KK43:

Canım sebamed dermotolojik ve ph ı ayarlanmış bir sabun huzurla kullan:KK34: Doa'nın sabunlarından kullanan arkadaşlarda çok memnun demek o da cilde uyumlu, bir alış sabun kullanmaya artık o kimyasal dolu sözde temizleyicilerin yüzüne bakmazsın eminim:KK1::KK16:

E ben buğday yağı aldım sen değiştiriyorum demişsin onu :KK50:

Canım hemen değil bende şu an devam ediyorum bir sonraki karışımı pirinç kepeği yağı ile yapacağım, daha başarılı olduğunu öğrendim pirinç kepeği yağının:KK34:
Tecrübe edeyim artısı eksisini sonucunu net anlayayım sizlerle de paylaşacağım:KK16:

konuyu baştan bir özet geçemiyormuyuz:KK43:(baya uzun olmuş yorumlar falan.bende açık tenliyim kırmızı lekelerden,az da olsa çillerden t bölgesi siyah noktalardan,mimik bölgesi kırışıklıklarından ve ve ve sivilcelerden daral gelmiş durumdayım,birde bana bir el atıverin size zahmet:KK43:(((((lütfennn...:KK17:

Canım sende hoşgeldin sefalar getirdin:KK3: malzemeleri topla 2 formülü uygula + kil maskeside uygula, zamanla hepsinden kurtulacaksın.:KK76: Yeterki konu açtığım msjdaki tavsiyelerimi düzenli yap.
Çok ilerlemedik aslında sadece bir süre sonra başka ekleme çıkartmalar yapacağım:KK34::21:

Son düzenleme:
hemen hepsini aldırıyorum.bunlar malıyet olarak ne kadar tutuyor ve beyaz tenliyim malum herşeyden nem kapan kızaran bozaran bir cilde sahibiz ki sizde öyleymişsiniz takip ettiğim kadarıyla, güvenerek kullabiliriz diymi,tatil öncesi tatsız bir durum olmasın sonra:))))

hemen hepsini aldırıyorum.bunlar malıyet olarak ne kadar tutuyor ve beyaz tenliyim malum herşeyden nem kapan kızaran bozaran bir cilde sahibiz ki sizde öyleymişsiniz takip ettiğim kadarıyla, güvenerek kullabiliriz diymi,tatil öncesi tatsız bir durum olmasın sonra:))))

Cildinizin ekstra bir alerji durumu olmazsa gönül rahatlığıyla öneriyorum, cildim beyaz ve hassastır, bahar alerjim mevcut, polenler hapşurtmak göz sulandırmakla kalmaz tatlı tatlı kaşındırırda:KK1:

En fazla 35tl civarıdır sanırım, ürünleri tek kalemde almadığım için sanırım diyorum:KK34:
Ki en az 3 ay gidecek kadar bakım karışımı yapabiliyoruz.:KK34:
Lütfen sizde cildinizi +50 faktör ile koruyun ki yeni lekeler oluşmasın olanlar gelişmesin:KK16:

Son düzenleme:
Cildinizin ekstra bir alerji durumu olmazsa gönül rahatlığıyla öneriyorum, cildim beyaz ve hassastır, bahar alerjim mevcut, polenler hapşurtmak göz sulandırmakla kalmaz tatlı tatlı kaşındırırda:KK1:

En fazla 35tl civarıdır sanırım, ürünleri tek kalemde almadığım için sanırım diyorum:KK34:
Ki en az 3 ay gidecek kadar bakım karışımı yapabiliyoruz.:KK34:
Lütfen sizde cildinizi +50 faktör ile koruyun ki yeni lekeler oluşmasın olanlar gelişmesin:KK16:

msjını aldım ama ordan yazamıyorum bir sorum daha olucak pirinç kepeği yağını ekledim listeme fakat siz buğday yağını tek olarak ta kullanıyorum yazmışssınız yazınıza,buğday yağıda almalımıyım,üzüm çekirdeği kremi ve kayısı çekirdeği kremi ayrı yağları ayrı diymi bir yanlışlık olmasın:)

msjını aldım ama ordan yazamıyorum bir sorum daha olucak pirinç kepeği yağını ekledim listeme fakat siz buğday yağını tek olarak ta kullanıyorum yazmışssınız yazınıza,buğday yağıda almalımıyım,üzüm çekirdeği kremi ve kayısı çekirdeği kremi ayrı yağları ayrı diymi bir yanlışlık olmasın:)

Pirinç kepeği yağınıda tek kullanacaksın tatlım sorun yok.
Kremler ayrı, yağlar ayrı, pirinç kepeği yağı alacağına göre buğday yağı almana lüzum yok:KK16:
Sen al listeyi, ben karışımları yapmana yardım ederim yine:KK76::KK34:

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ben bursadayım burdaki aktarlarda çoğunlukla mecitefendi var doa markalı yağları nerden bulabilirz

Tatlım ben aktara gittim bana bugday yağının cilt lekelerini yokettiğini ve yüzümde kullandığım kremden dolayı çıkan küçücük yağ bezelerinide yok edeceğini söyle doğrumudur canım bide ben avatar resimindeki kızla aynı tendeyim ben kullanabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ben bursadayım burdaki aktarlarda çoğunlukla mecitefendi var doa markalı yağları nerden bulabilirz

Canım köylü pazarının içinde olan aktarları tavsiye ederim hem tabder e üyeler :KK34:
Google a 'doa kozmetik' yaz kendi siteleri çıkıyor oradan alabilirsin:KK9:

Tatlım ben aktara gittim bana bugday yağının cilt lekelerini yokettiğini ve yüzümde kullandığım kremden dolayı çıkan küçücük yağ bezelerinide yok edeceğini söyle doğrumudur canım bide ben avatar resimindeki kızla aynı tendeyim ben kullanabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler

Buğday yağı yerine pirinç kepeği yağını tavsiye ederim daha başarılı.
Canım avatardaki benim resmim:KK1:

Canım avatardaki benim resmim:KK1:[/QUOTE]

neyse canım ben artık almış oldum bir süre bugday yağını denerim artık :KK34:
bu arada avatarındaki kız sensin ben tahmin etmiştim çok hoş bir kızsın Allah sevdiklerine bağışlasın
canım benim avatrımdaki kızdan bahsetmiştim senin kadar güzel olmasada idare eder işte :)))

canım merhaba uzun zamandır yazını takip ediyorum. geceleri uyguladığım başka birşey var, yüzümü temizleyip ince tabaka halinde bepanten suruyorum ustune propolis kapsulunu acıp sürüyorum. 1,5 hafta oldu sanki sivilce lekelerimde çook az açılma var. ama ben senin yağ karışımınıda denemek istiyorum. acaba bu karışımı sabah kullansam olurmu? sürekli güneş kremi kullanırım nasıl bişey yapmalıyım sence? şimdiden cevap için tşk :) haa buarada buğday yağı yerine pirinç kepeği yağı alıcam :)

Canım avatardaki benim resmim:KK1:

neyse canım ben artık almış oldum bir süre bugday yağını denerim artık :KK34:
bu arada avatarındaki kız sensin ben tahmin etmiştim çok hoş bir kızsın Allah sevdiklerine bağışlasın
canım benim avatrımdaki kızdan bahsetmiştim senin kadar güzel olmasada idare eder işte :)))[/QUOTE]

Canım işe yaramıyor değil buğday yağı, kullan onu sonra pirinç kepeği yağına geçersin, teşekkür ederim :KK17: amin rabbim hepimizi sevdiklerimize bağışlasın inşallah:nazar::KK1:

canım merhaba uzun zamandır yazını takip ediyorum. geceleri uyguladığım başka birşey var, yüzümü temizleyip ince tabaka halinde bepanten suruyorum ustune propolis kapsulunu acıp sürüyorum. 1,5 hafta oldu sanki sivilce lekelerimde çook az açılma var. ama ben senin yağ karışımınıda denemek istiyorum. acaba bu karışımı sabah kullansam olurmu? sürekli güneş kremi kullanırım nasıl bişey yapmalıyım sence? şimdiden cevap için tşk :) haa buarada buğday yağı yerine pirinç kepeği yağı alıcam :)

Bephantene cildini çok yağlandırmıyormu:44: E vitamini cildini daha çabuk yeniler nemlendiriciyi mutlaka kullanmalısın:KK9:
Canım kayısı çekirdeği yağından dolayı yağ karışımını sabah kullanmanı öneremem esmerleşebilirsin, esmerleşeyim sorun yok dersen başka problem yaratmaz diye düşünüyorum:KK1:

bende bir ay sonra başlıycam canım nişanım geçsin öyle başlıycam riske atmak istemedim cildimi :KK34: ama kil maskesine devam çok güzel mucize gibi bişey bu kil :KK16:

bende bir ay sonra başlıycam canım nişanım geçsin öyle başlıycam riske atmak istemedim cildimi :KK34: ama kil maskesine devam çok güzel mucize gibi bişey bu kil :KK16:

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin güzelim:nazar::KK71::KK16: Cildini nemlendirmeyi ve bol su içmeyi de ihmal etme:21:

X