- 5 Şubat 2011
- 283
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
merhaba cnm verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim baya emek vermişsin. resimde cildin çok güzel.kaç yaşındasın?
cnm benim cildim 35 yaşında olmama rağmen sivilcelenmye ve siyah noktaya ve cilt altı butoncuklara müsayit. aynı anda elastikiyet kaybı ve alında ve göz çevresinde çizgiler var. yazdıklarının çoğunu okudum ama bana uygun bir cilt bakım förmülü verirsen tekrardan çok sevinirim. yani hem sivilce siyah nokta ve gözenek karşıtı hemde direk anti aging ve yoğun nem lazım. yanaklarım yağlı değil ama orda bile ağır gelen kremelrden dolayı siyah nokta felan oluşuyor. hafif nemlendiriciler yeterince nem vermiyor ve kırışıkalra yardımcı olmuyor. ha cnm birde gözaltı torbaları ve kırşıklıkları için formülün var mı?
birde şunu sormak istiyyorum argan yağının neden bu kadar abartıldığını düşünüyorsun? denedinmi ? ben tesadüfen argan yağını araştırken seni buldum iyikide bulmuşum.
Merhaba27 bitecek 2 ay sonra
Yaptığım evigenli nemlendirici cildinizi yağlandırmadan nemlendirecektir size önerim ben 2 evigen ilave ettim siz 3-4 ampul ilave edin, e vitamini hücre yenileyicidir, göz altlarınıza da kullanabilirsiniz iyi gelecektir
Yağlanmayı dengelemek için düzenli kil maskesi yapmanızı tavsiye ederim.
Cildinizi kükürtlü yada süt bal sabunu ile sabah akşam temizlemenizde gerekir.
Doa nın kükürtlü ve süt bal sabununu tavsiye ederim.
Alkol içermeyen saf gül suyu ile kil maskenizi hazırlayıp hemde gece yatmadan önce gül suyu ile cildinizi silerseniz etki eder diye düşünüyorum.
Komzetik pazarının yenilenme ihtiyacını gidermek için abatılmış yüksek fiyatlara satılan bir yağ argan yağı, tek numarası e vitamini içermesi ki bir çok yağ zaten e vitamini içeriyor! Mesela pirinç kepeği yağı, üzüm çekirdeği yağı.
Argan yağına avuç dolusu para dökeceğinize bunlarlada aynı faydayı sağlarsınız.
Sözde güzide duran cildini argan yağı ile düzeltti değil mi! Tamamen reklam sarf edilmiş bir cümle o. Külliyen yalan, kimyasal peeling ile geçti o çukurlar
Ayva mevsiminde çekirdekleri toplayıp difrizde muhafaza edin, 6-7 çekirdeği yarım çay bardağından az kaynar suya koyun ara sıra karıştırın jelleşecek, bu da cildi hem gerip toparlayan hem nemlendiren bir uygulamadır.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Merhaba27 bitecek 2 ay sonra
Yaptığım evigenli nemlendirici cildinizi yağlandırmadan nemlendirecektir size önerim ben 2 evigen ilave ettim siz 3-4 ampul ilave edin, e vitamini hücre yenileyicidir, göz altlarınıza da kullanabilirsiniz iyi gelecektir
Yağlanmayı dengelemek için düzenli kil maskesi yapmanızı tavsiye ederim.
Cildinizi kükürtlü yada süt bal sabunu ile sabah akşam temizlemenizde gerekir.
Doa nın kükürtlü ve süt bal sabununu tavsiye ederim.
Alkol içermeyen saf gül suyu ile kil maskenizi hazırlayıp hemde gece yatmadan önce gül suyu ile cildinizi silerseniz etki eder diye düşünüyorum.
Komzetik pazarının yenilenme ihtiyacını gidermek için abatılmış yüksek fiyatlara satılan bir yağ argan yağı, tek numarası e vitamini içermesi ki bir çok yağ zaten e vitamini içeriyor! Mesela pirinç kepeği yağı, üzüm çekirdeği yağı.
Argan yağına avuç dolusu para dökeceğinize bunlarlada aynı faydayı sağlarsınız.
Sözde güzide duran cildini argan yağı ile düzeltti değil mi! Tamamen reklam sarf edilmiş bir cümle o. Külliyen yalan, kimyasal peeling ile geçti o çukurlar
Ayva mevsiminde çekirdekleri toplayıp difrizde muhafaza edin, 6-7 çekirdeği yarım çay bardağından az kaynar suya koyun ara sıra karıştırın jelleşecek, bu da cildi hem gerip toparlayan hem nemlendiren bir uygulamadır.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
kil maskesini ve yağları aktardan bugün aldım bitek prinç kepeği yağını bulamadım onun yerine buğday yağı aldım lady subaru canım kil maskesinin içine neler koyuyosun kil maskesinden eniyi sonucu nasıl alabiliriz
demin mecitefendi'nin ürünlerine baktımda anti-aging kremi varmış. içindede kara üzüm çekirdeği yağı,kayısı çekirdeği yağı ve buğday yağı. yani senin tavsiye ettiğin kaysı ve kara üzüm kreminin karışımı gibimi acaba. yoksa kendimiz alıp karıştırsak dahamı iyi olur. birde yine mecitefendi'nin yeşil çay derinlemesine bakım kremi varmış. genç akneli siyah noktalı ve olgun yağlı ciltler için. acaba o nasıl bişey. şimdi yaz için ondan alsam ama yine senin o yağ karışımı bakımıdamı yapsam haftada 2 kere felan.? yazın çok yağlanıyor cildim ama nemsiz tabi yine. araştırdım bu ürünleri kuulanaı bulamadım cnm. neyse o yağ bakımını kesin yaparım. işte krem konusunda kararsız kaldım. yani olgun yağlı ciltler için olanı ve senin karışımın arsında. offf.
slm canım bahsettiğin yağları aldım.nemlendiricimi yaptım gerçekten yağlandırmıyor.ben 3 ampul ekledim evigen.yalnız sürsükten sonra nane hani bi ferahlama erkisi gösterir ya.öyle bi ferahlama oluyo yanma gibi hafif ama 1-2 dk da geçiyo normal mi bu?bide canım sana bişey daha danışayım,benim dudak üstümde leke var,böyle bıyık gibi görünüyosoyucu kremler falan vermişti doktor,ama geçmedi leke.şimdi malumyaz daha da koyulaşıyo.var mı bi formulün,bu lekenin biran önce geçmesi lazım.ne yaptıysam olmadı,bekliyorum tavsiyelerini:2:
tatlım yeniden merhaba:)
kayseride yaşıyorum , güvenilir bi aktar bilmediğim için maalesef sıkıntı yaşıyorum
19 yaşındayım ama yüzüm okdar kötü ve bana küstüki, 35 gbi gösteriyorhatta fotograf eklemek istiyorum...
lütfen lekeleri acilen açıcak bir formül istiyorum
şimdiden (yeniden) teşekkürler.
Eki Görüntüle 431483
ha canım buarada ben 6 aylık hap tedavisinden sonra kalan izleri geçirmeye çalışıyorumhap biteli 2,5 yıl oldu yüzümde hiç bişey yoktu.. yeniden hortladılar hepside leke bıraktı bazıları uzun zamandır vardı. 1 ay önce tretin kullanıyodum yaklaşık 2 ay kullanmıştım ama yaktı resmen yüzümü yanlışmı kullandım hiç bilmiyorum
yoksa tretine yeniden mi başlasam
saol cnm en kısa zamanda alimda gerekli malzemeleri deniyeyim bakalım nolcak.
neyseki karden marka nerede satıldığını biliyorum. varya cnm hep derlerdi 30dan sonra insan yavaş yavaş yaşlanıyor diye gerçektende öyleymiş. gerçi 31 yaş bir bayanın en güzel göründüğü yaşmış. o jübile oluyor aynı anda sonra hücreler daha yavaş yenileniyormuş. gerçi bende yaşıma rağmen iyiyim görenler en fazla 27 düşünüyor. önemli olan sağlıklı olmak. tavsiyelerin için tekrar teşekkür ederim. yazarım yine bir ara denedikten sonra.
ha cnm az daha unutuyordum. garnierin bb'sini kullandım demişsin resimdeki cildin için. nasıl memnunsun galiba bb'den. tonu çok güzel durmuş fodötene benzemiyor hiç. yağlı bir cilt ve sivilceye felan neden oluyormu? onu merak ettim.
demin mecitefendi'nin ürünlerine baktımda anti-aging kremi varmış. içindede kara üzüm çekirdeği yağı,kayısı çekirdeği yağı ve buğday yağı. yani senin tavsiye ettiğin kaysı ve kara üzüm kreminin karışımı gibimi acaba. yoksa kendimiz alıp karıştırsak dahamı iyi olur. birde yine mecitefendi'nin yeşil çay derinlemesine bakım kremi varmış. genç akneli siyah noktalı ve olgun yağlı ciltler için. acaba o nasıl bişey. şimdi yaz için ondan alsam ama yine senin o yağ karışımı bakımıdamı yapsam haftada 2 kere felan.? yazın çok yağlanıyor cildim ama nemsiz tabi yine. araştırdım bu ürünleri kuulanaı bulamadım cnm. neyse o yağ bakımını kesin yaparım. işte krem konusunda kararsız kaldım. yani olgun yağlı ciltler için olanı ve senin karışımın arsında. offf.
canım teşekkür ederim evet alabileceğim adresi yazmıştın aktara gidip kil ve yağları aldım hepsini alıp bitek prinç kepeği yağını bulamayınca buğday yağını alıp hemen başlayayım istedim bekleyemedimherkesin memnun olduğunu görmek beni heyecanlandırdı yüzüm çok pütürlü nemlendiriciden çok memnunum yüzüm yumuşacık oldu tekrar teşekkür ederim
hanımlar merhaba....
yine yardımınıza ihtiyacım var.bundan iki sene önceye kadar ne kadar solukta olsa cildimin yüzeyi düzgündü.ama şu anda çok üzülüyorum.temiz titiz olsamda dikkat etsemde işe yaramıyor.ne para harcadım.ama yok yok yok.düzelmiyor.kaç yaşında olan hanımlara bakıyorum yüzleri pırıl pırıl.fakat ben gencim sözde.ama gelin görün ki sağlıksız bir yüzüm var.soluk rengim,sivilce gibi birşeyler ve gözeneklerim açıldı.en çok da ona sinir oluyorum.birşey sürmeden dışarı çıkmayı çok özledim.yağlanmazdı,yağlanıyor şımdi.normal cilt analizi yaptrdım.bir cihazla nemsiz karma cildim varmış.ne yapmalıyım yaaa.lütfen yardıııımmm.((
kızlar ben mecitefendi antı -agıng kremi aldım içerisindeki aynen böyle yazıo
Mecitefendi Bitkisel Anti Aging Kremi cildin yaşlanma sürecine olumlu etkiler gösteren, hücre yenileyici, cilde nem kazandırıcı, cilt metabolizmasının faaliyetlerini arttırıcı, cildin kolejen yapısını destekleyen tamamen kendi üretimimiz olan saf ve doğal Kayısı Çekirdeği Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı ve Buğday Yağı içermektedir
birde 3 tane evigen ampülü attım iyice karıştırdımm akşam yüzümü yıkayıp sürücemm bakalımmm
bu krem olgun ciltlere tavsiye edilir)
unutmadan sölim hodan yağlı kremi gördümm içerisindeki A B vitamin yazıyor çok şeyler var ama emin olamadım :44:
pirinç suyunu denedim şuan yüzümde bekletiyorum pirinç suyunun üste kalan suyu döktüm ve altta kalan beyaz macumsu bi sıvı kaldı bardağın dibine çöken kısmı onu yüzüme pamukla sürdüm
Cilt Lekelerine Pirinç Suyu Maskesi,
Cilt Lekelerine Pirinç Maskesi,
Cilt beyazlatan pirinç suyu kürü
1) Bir kâsede çiğ pirinçleri bekletin.
2) Daha sonra bu suyu karıştırın.
3) Su beyaz renk aldıktan hemen sonra sadece suyu başka bir kaba alın.
4) Bu pirinç suyu ile yüzünüzü birkaç kez yıkayın. Daha etkili bir sonuç için yüzünüzü durulamadan önce pirinç suyunun emilmesini bekleyin.
Cilt beyazlatmak için pirinç tozu maskesi
Pirinçler öğütülerek toz haline getirilir. Bu öğütülmüş pirinç tozuna su ya da süt ilave edilerek krem haline getirilir. Hazırlanan bu krem cilt maskesi şeklinde uygulanır.
Cilt Lekelerine Pirinç Suyu
100 ml pirincin suyunu birkaç saat suda bekletildikten sonra süzüyoruz. Suyu ince bir süngere emdirip cilt lekeleri olan bölgelere uyguluyacaksınız. Sabah ve akşam günde iki kez bu uygulamayı yaparsanız 1 haftada cilt lekelerinin açıldığına şahit olacaksınız. Ancak pirinç suyunu gün aşırı tazelemek gerekmektedir. Çünkü pirinç suyunda çok çabuk bakteri üreyebilmektedir.
Her hafta birkaç defa bu tarifleri uyguladığınızda 1 ay içerisinde cildinizin daha beyaz ve canlı görüneceğini fark edeceksiniz.
Pirinç suyu veya maskesi sadece cildinizi beyazlatmaz, aynı zamanda kırışıkları da azaltıcı özellik gösterir.
hangisini denemeli acaba?