yaa kızlar gece gece başıma ne geldi hala gülüyorum:roflol: evimiz sobayla ısııyor demiştim daha önce hepimiz oturma odasında yatıyoruz ben kk ya dalmış mimari ve iç dekorasyon bölümüne bakıyorum arkadan çağatayın mıkırdanmaları geliyor ama uykusunda yapıyordur diye bakmadım sonradan gelen şaaarrr diye bir ses o babasıyla ben çağanla yatıyoruz akşam okadar su içtiki 1 saat önce yapmıştı çişini halbuki sıpa kaklmış ayağa babasının başının üstünden hem uyuyor hem pardon ya pardon ya diye diye allah tan taşa işiyor :roflol: hala kıkırdıyorum malum herkes uyuyor ertan diye bağırmışım bağırtıma hem çağatay hem eşim uyandı hemen çağatayı durdurdum önce tuvalete götürdüm sonra içeri geldik ve ben koptum:roflol::roflol::roflol: eşim ne oluyor ya diyo ya yüzüne yapsaydı dedim ve dahada katıldım:roflol: allahtan taşa geldide aldım elime temizlik kovasını önce duru suyla sonra çamaşır suyula temizledim fayansları ama yazarken hala gülüyorum:roflol: ya yüzüne yapsaydı:roflol: offf neyse güleriz ağlanacak halimize derler ya tam öyle bir durum umarım birdaha olmaz:roflol: