Gözek yine hortladı

yaa ex tatsız bir konu ama eşinin dedesi ne durumda canım ayrıca çok geçmiş olsun tatlım:teselli:

yaa ex tatsız bir konu ama eşinin dedesi ne durumda canım ayrıca çok geçmiş olsun tatlım:teselli:

canım benim aynı hatta daha kötü oldu,
çok zayıfladı ve kemoterapiye girdi,
çok yaşlı olduğu için kemoterapiyi kaldıramadı bünyesi
artık girmicem dedi ve girmiyor:çok üzgünüm:
ilaçlarını kullanıyorsenağlama
inşallah iyi olur:Saruboceq:

çok seviyorum çayısen günde ortalama ne kadar çay içiyosun?

ekiden vallahi belki 20 bardak felan ki bardaklarım bayağı büyüktür içiyordum ama artık azalttım günde bazen 3 veya 4 fincan bazen 5 - 6 eskisi kadar içmiyorum yani hamileliğimde azaltmıştım aynen devam birde açık içerim ama şekersiz olcak şekerli çaydan nefret ediyorumm

canım benim evlerden ırak çok kötü bir hastalık rabbim dermansız dert vermesin kimseye dilerim şifa bulur rabbim kimseye ızdırap çektirmesin allah yardımcısı olsun inşallah tatlım:Saruboceq:

canım ya ben şimdi pc nin başında klavyeye kapaklanıcam çok uykum geldi ben yatsam ayıp olmaz dimi

2 tane oğluşum var bidenem biri ana sınıfına başladı bu yıl yani akşamki vukuatı yapan çağatay küçüğüm 15 aylık o da çağan:asigim:

canım allah analı babalı büyütsünbenimde yeğenim var 5 yaşında ana sınıfına yazdırdık 1ay sonra çok ağladı almak zorunda kaldık ablam 2.dönem yine başlatmak istiyo ama ikna edemiyoruz:uhm:seninki nasıl ikna oldu?

ben kaçtım tatlım sana da extrem e de iyi gecelr kesintisiz uykular diliyorum renkli yüyalarrrrrrrrra.s.mirmirmirmir

canım benim kuzum o kadar sosyal bir çocukki anlatamam hemen uyum sağladı sanki oradaki çocuklarla daha önceden arkadaşmış gibi hemen adapte oldu 1 hafta çıkış saatine kadar okulun bahçesinde bekledim her ihtimale karşı bir haftanın sonunda artık seni bahçede beklemicem ama sana söz veriyorum tam çıkış saatinde ya ben yada baban burada olucaz tatlım dedim tamam annecim dedi çok şükür hiç üzmedi beni yavrum ama sınıfımızda çok sorun yaşıyan çocuk oldu oldukça zor bir durum allah kolaylık versin hepsine:Saruboceq:

nan disiii, gözek,süprüşşşş çatlakları kendimi iyi hissettiğim zamanlarda gireyim diyorum dün akşam olduğu gibi hepiciğiniz yok ooluyouuz ortalıktan benneyaptımki.Kasten mi yapıyonuz ne haltlar karıştırıyonuz nan siz :mymeka:dövcem hepiciğinizi elime bir geçirsemm Çok üzgünüm çoook bana bakın bu akşam çıkın ortaya yoksa ben fena çıkarsam sizi ortaya ona göreeeee zaten midem için dr sigarayı da yasakladı asabiyimmmm delirtmeyin nan beni iyiceee delikafadulden :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…