Gözek yine hortladı

laa burda acık tenlısın yaa..:sm_confused:

Son düzenleme:
ayyy çok güzelsin kız maşallah ya saçlar harika ya kıvır kıvır yaptırmış bide yirim seni yafrummmmmmm fotoyu kaldırabülüsün canım aldım kabul ettim mucksss=)

buda ayrı bii cins okuss
kısımm makyaj varr ışıktaa varr sankimm benn zenciyimm didimdee
benimm yalanımımı çıkarıyonn:mymeka::eek:klava:kaydirigubbakcemile

okus..:mymeka:
ne yalanından bahsedıon..:dilcikar:
sımdıkınden cok daha acık geldı tenın gozume..sengözlerimebaksanab

buda ayrı bii cins okuss
kısımm makyaj varr ışıktaa varr sankimm benn zenciyimm didimdee
benimm yalanımımı çıkarıyonn:mymeka::eek:klava:kaydirigubbakcemile

nan gözet delüsü kıymetlimise sildirdim kızcan diye sen unuttun silmeyi bak toplarım bütün herkesi topiğe görmeyen kalmaz ha hahahahhahha:roflol:

burdamısın da la:mymeka:
bende ne giydine bakıyom saf saf:nazar:
olim ne çıtır leplepmissin sen bee
tazem benim yerim seni:asigim:

aman yaa kımse burnundan kıl aldırmıyor bugunlerde..:dilcikar:
gıdıyorum.Çok üzgünüm çoook.

kıslar yevrilerim ben kaçıyım sofra kurup yimek yicez....hadi öptüm sizi ..böyyyyy...

lann kankaa delümün laa nee küsüyonn
bişiy eklesemm bişiyy desemm sankimm karşıtıı bişiyy deniyodaa annadınn sen onuu
ondann diomm sankimm benn zencii didim diee

ii bee nee halinizz varsaa görünn herr haltıı dionuzz banaa bişiyy demiyomm ben bişiyy deyincee burnumdann kıl aldırmıyoo duonuzz
ne halinizz vrsaa görünn artıkk seviyelii duralımm mademm birbirimizee

noluyo nan burda bensiz yemeyin birbirinizi ben de geldim banane banane delikafadulden

ii bee nee halinizz varsaa görünn herr haltıı dionuzz banaa bişiyy demiyomm ben bişiyy deyincee burnumdann kıl aldırmıyoo duonuzz
ne halinizz vrsaa görünn artıkk seviyelii duralımm mademm birbirimizee

ne oluyor burda beaa... kafkamı edionuz sis... aip aip size yakısiyomu hiç.... görmemis olim:mymeka: sakamı ciddimi anamadım valla...:sm_confused: öpüldünüzzzz mucuksssss

:uhm:
lann kankaa delümün laa nee küsüyonn
bişiy eklesemm bişiyy desemm sankimm karşıtıı bişiyy deniyodaa annadınn sen onuu
ondann diomm sankimm benn zencii didim diee

ne diyon nana anadıysam arap olıyım :uhm:nan dişli bana küsmesin diye dedim sen üstüne mi alındın üleyn noluyo burda ben niye üstüme alındım kafam karıştı be:uhm:

:uhm:

ne diyon nana anadıysam arap olıyım :uhm:nan dişli bana küsmesin diye dedim sen üstüne mi alındın üleyn noluyo burda ben niye üstüme alındım kafam karıştı be:uhm:

casmin cim sanırım konu sennen alakalı deel dişliylen gözek arasında hafif bir kısa devre var yani ben öyle anadım :1rolleyes:

haydeeee bu ne şimdi ya eccük geyiğe dalalım sitires atalım didik hale bak gaspetlik bendemi yaw:çok üzgünüm: sankim sözleşmişler:dilcikar:

X