Gözek yine hortladı

16 aylık büyük altı yaşında anasınıfına başladı bu yıl sende çoluk çocuk varmı canımyerimseniben

16 aylık büyük altı yaşında anasınıfına başladı bu yıl sende çoluk çocuk varmı canımyerimseniben

allah analı babalı büyütsün kuzucukları:)canım yok daha biz yeni evli sayılırız birbuçuk sene olmadı daha:)allah nasip ederse 2-3 sene sonra düşünüyoruz:asigim:

yahu bu dişli süpüş gözek danaları nirde hepsi arazi maşallah şakkıdıduygudanda tık yok :mymeka:

allah analı babalı büyütsün kuzucukları:)canım yok daha biz yeni evli sayılırız birbuçuk sene olmadı daha:)allah nasip ederse 2-3 sene sonra düşünüyoruz:asigim:

hayırlısı canım ben büyük oğluşuma hamile kaldığımda 3 yıllık evliydim:smiley-cool:

selam millet...beni aradınız mı sordunuz mu bilgim yok çünkü ziyarteçi

mesajları sürekli temizlendiğinden görme imkanım yok..

Kk ya girmediğim süre içerisinde bir rahatsızlık geçirdim.Biliyorsunuz benim reflüm vardı

midede.O birden artış gösterdi ve endoskopi olmak zorunda kaldım.Endoskopiden sonra da

tedaviye başlandı hemen.Hem rahatsızlık hem endoskopi hem tedavi baya yıprattı

beni.Okuldan rapor da almak istemedim çocuklarım geri kalmasın tam okumayı

öğrenmişken diye.Bu rahatsızlığın üstüne okul yorgunluğu da eklenince hiç dermanım

kalmıyordu.Hep yattım.Annecim geldi bana bakmaya.Yeni yeni kendime gelmeye

başladım.Sürekli kontrole gitmek zorundayım üniversite hastanesine.Arada uğramaya

çalışırım hepinizi çok özledim.Kocaman öptüm sizleri canlarım benim Şeniz

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Dishe, berenber+, incitanem+, SÜPÜRGE+

ıncı geldın mı kuzum şakkıdı

canım tanışmıyoruz ama çok geçmiş olsun tez zamanda acil şifalar :1hug:

canım benım cok gecmıs olsun..:teselli:
elbettekı merak ettık senı..:asigim:
tez zamanda kendını topla hemen don aramıza...:1hug:
bu arada bol bol dınlen de enerjı topla..:lepi:

ölesine bakmaya geldim,
gidicem az sonra, yemek neyin hazirlicam, naniknanik
arkamdan dedi koydu etmeyin ule görmedim sanmayinklava::kötükedihüso:

inci la nerdesin,:asigim:
bellettinmi okumayi cocuklara, ule ne bicim örtmensin sen ya sasgin -tatlicadiarzu-

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Dishe, berenber+, incitanem+, SÜPÜRGE+

ıncı geldın mı kuzum şakkıdı

geldınmi disli nirdesin hasta iyimisin şimcik bak bir iki sayfa önce bir bitkisel çay tarifesi virdim işine gelürse yap şifa olur bebişimmmm

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun .:teselli:...bol bol dinlenmeye çalış fırsat buldukça...belli ki ağzının tadı hiç yok iyileşmen dileğiyle canım..sevgiyle kal...:1hug:

sen daha burdamın laa..:1shok:
mıllet aclıktan bırbırını kemırcek ..delikafadulden
get yemegını yap..:mymeka:

Etmezmiyiz la daha dün sordum, önceki sayfalarda bulursun
gecmis olsun incik acil sifalar, cabuk iyilesip gel.:1hug:
yoksa everemeyiz seni,
enisdede istemez hasta gadunu:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…