geldınmi disli nirdesin hasta iyimisin şimcik bak bir iki sayfa önce bir bitkisel çay tarifesi virdim işine gelürse yap şifa olur bebişimmmm
sen daha burdamın laa..:1shok:
mıllet aclıktan bırbırını kemırcek ..delikafadulden
get yemegını yap..:mymeka:
bende bugün 3 saat ssk daydım yarında sabah 8,5 gibi kan tahlillerim var...8 -9 aydır ihmal etiğim bir durumum vardı inş.bişey yoktur.bu arada acayip nezleyim ağzım burnum berbatım yane..neyse ben kaçıyorum herkesi çooook öptüm biraz bişeyler hazırlıyım kızıma ve eşime .ben yemem canım heç bişey istemiyor ...sonra hemen uzanıcam hiç dinlendirmiyorum kendimi maalesef...böyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
nan manti yapmaya garar verdimsüprizzzzz
ugramiycim simdi,
hamur bekliyoz heral, yapicaz ötekileri de
heee ışığın gozümüzü aldı göremedik bende yalaka oldum tühh beni allah kahretmesin-tatlicadiarzu- bu tokat kendıme:mymeka:
dishe hoşgeldinhihoyyytbiraz daha iyimisin canım?
Etmezmiyiz la daha dün sordum, önceki sayfalarda bulursun
gecmis olsun incik acil sifalar, cabuk iyilesip gel.:1hug:
yoksa everemeyiz seni,
enisdede istemez hasta gadunu:1rolleyes:
bende bugün 3 saat ssk daydım yarında sabah 8,5 gibi kan tahlillerim var...8 -9 aydır ihmal etiğim bir durumum vardı inş.bişey yoktur.bu arada acayip nezleyim ağzım burnum berbatım yane..neyse ben kaçıyorum herkesi çooook öptüm biraz bişeyler hazırlıyım kızıma ve eşime .ben yemem canım heç bişey istemiyor ...sonra hemen uzanıcam hiç dinlendirmiyorum kendimi maalesef...böyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
dişlimmmmm gıymetlimiiiissssss....geçmiş olsun yavrucum ya çocuklara geçmez inş..gerçi bulaştı mikrop bulaşacağı kadar ya neyse=(kendine iyi bak güzel hatunum=)
nan manti yapmaya garar verdimsüprizzzzz
ugramiycim simdi,
hamur bekliyoz heral, yapicaz ötekileri de
dişlicim sen limonlu çay içsene valla çok iyi geliyor boğaza:)
canım bende aynısını yaptım sıcak suyla duş aldım belki mikrop kırılır diye bu seferde hapşuruyorumklava:
kız nazar değmesin nası açıyonuz o mantılaruanam ben hazır alıyorum suya atıyorum oluyo:)
kim benm i oturup manti acicimdelikafadulden hazir manti yapicim nanbazar günü yaptım ben onu ohhhhh hüplettik meret çok zahmetli ama çok lizzetli
yok nan yalakalık mı olur hec sevıon yaa benı ondan..
dus aldım hatta kendımı hasladım da denebılır az daha ıyıyım..
bu kez de vucut ısım yukseldı
aman supu sen evlendın de noldu..
ıkıncı ele dustun..s
canım bende aynısını yaptım sıcak suyla duş aldım belki mikrop kırılır diye bu seferde hapşuruyorumklava:
kim benm i oturup manti acicimdelikafadulden hazir manti yapicim nan
senin ısın ne zaman düstü ki
zapuk gadun:jeyyar:
kimdemis ikinci el diye pehhhh fistik gibiyim bir numero:hooray:
gelcek sene gözellik yarismalarina gircem:dilcikar:delikafadulden
yarebbim deli olcem, Çok üzgünüm çoook
disli bir,gözek iki sen üc.
la yikanip durman teyemmüm edin,yazin gine susuzluk cekicek millet sizin yüzünüzden,sengözlerimebaksanab
kimi kandiriyonuz hastayiz diyedelikafadulden
ben bunu duydum yaa...:icecream:
ınsallah yazın yakalarım su supuyu..:tomato:
mantı yaptırmazsam ahada buraya yazıyorum bak..:lepi: