Gözek yine hortladı

zaten gitmesen şaşardım :mymeka:
iyi bende gidiyom ozaman

kız dishe bacım senin 10 parmağında 10 marifet var hee:asigim:
hakket kocan yaşamış seni almakla:hooray:
küçükken ne kadarda çok dantel yaptım
bi ara atkıya ona buna merak saldım:nazar:
son 2 yıl önce gözüme lazer yaptırınca
çok ince ayrıntı şeylerle uğraşmıyorumfisfisfis
hee bilgisayar başındasın ama dersen oda ayrı:sm_confused:

yok canım ne marıfetı..:eek:
can sıkıntısından..kaydirigubbakcemile3
dantelden de orguden de anlamam ben:sm_confused:
surdan bı gıdeyım de duyacak mısın benden boyle seyler gor..sırnaşık şey
bunlar vakıt gecırmek ıcın mesgale bana...
gelecek yılla ılgılı super planlarım var..:dance:
Rabbım omur versınde...:Saruboceq:

iyidir canım sen ne yapıyorsun geçmişe baktım eccük sanırım hastasın dişlide öle hepinize çok geçmiş olsun acil şifalar:teselli:

maviceee küsmüyüz bacım:1no2:

aşk olsun niye küs olalım benim öle kötü alışkanlıklarım yokturyerimseniben bugün misafirim gelicek diye gece biraz erken yatmak zorunda kaldım birde hazırlık felan derken yorulmuştum zaten evimi bile temizleyip öyle yattım malum iki çocuklar öğlene kadar herşeyi yetiştiremezdim iyide oldu rahat ettim bugün:lepi:

valla canım sorma grip oldummirmirmirmir evet dislide grip canım ya nane limon içicekti enson.bende limonlu çay içiyorum belki iyi gelir:1no2:sen ne yaptın ev işleriyle uğraşıyosun tabii yemek,temizlik:KK43:?

yanen öyle canım misafirleri yolladım evimi toparladım azıcık dinleniyom akşam için ilave birşeyle yapıcam çocuklar felan derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum:sm_confused:

benim kendi yaptığım bir bitki çayı var soğuk algınlıklarına felan iyi geliyor çeşitli bitkilerden yapıyorum benim evimde herzaman bulunurlar hasta olmasakta haftada bir mutlaka yaparım kışın tadıda güzel oluyor çocuklara felanda içiriyorum ohhh mis mis:kahve:

çeşit çok ama aktarlardan rahatlıkla bulabilirsin

ıhlamur

hatmi çiçeği

meyan kökü

havlıcan

tarçın kabuğu

tane yenibahar

karanfil

zencefil

papatya

hibiskus(renklendirmek için kıpkırmızı bir rengi oluyor)

bunlardan kabuk ve kök olanlarını (havlıcan meyankökü zencefil tarçınkabuğu) kaynayan suda 5 dk. kaynatıyorsun ot ve çiçek olanlarını ocağın altını kapatıp içine koyuyorsun 10 dk. felan demleniyor arzu edersen limon sıkıp içebilirsin mutlaka tavsiye dedrim çok ta güzel bir tadı var bunların hepsinden 10 liralık yani toplamı onlira olacak şekilde alıyorum iki ay felan yetiyor bize hepsinden azar azar ot ve çiçeklerden birer tutam diğer köklerden 2 / 3 er cm lik parçalar koyup yapıyorsun karanfil ve tane yeni bahardan 3 veya 4 er adet koyuyorsun
afiyet ve şifa olsunnnnna.s

canım mavicem eşime yazarım geceden bu bitkileri yarın alsın aktardan:CüvCüv:kardeşim allah razı olsun:asigim:

rice edrim tatlım ama emin çok beğeneceksin tadı çok hoş içinde karanfil ve tarçın olduğu için insanın boğazını gıdıklıyor sanki içtikçe içesi geliyor insanın ayyyy canım çekti:kahve: akşama yapayım barim sen nerde oturuyordun yani ist. neresinde çalışıyorsun galiba canım

canım avcılardayım ben mesleki öğretmenim ama çalışmıyorum daha doğrusu hiç çalışmadım diplomamı bile alamadım daha alttan dersim kaldı:1no2:ben memnunun ev hanımlığından:)kocamda istemiyo zaten çalışmamı belki ilerde halk eğitim merkezinde bayanlara ders veririm

canım avcılardayım ben mesleki öğretmenim ama çalışmıyorum daha doğrusu hiç çalışmadım diplomamı bile alamadım daha alttan dersim kaldı:1no2:ben memnunun ev hanımlığından:)kocamda istemiyo zaten çalışmamı belki ilerde halk eğitim merkezinde bayanlara ders veririm

hımmm aslında güzelmiş mesleğin ama bir yerden sonra sıkılıyor insan ben bekarlığımda hep çalıştım evlendikten sonra eşimden çok kayınpeder olacağın yüzünden çalışmadım muhasebeciyiim bende daha doğrusu muhasebeciydim...

ama artık hayat çok monoton gelmeye başladı evde sürekli çocuklarla felan çocuklarım büyüdüğü zaman dahada çok sıkılcam rabbim kısmet ederse seneye inşallah üniversite sınavlarına giricem bu yıl zor çünkü çağan küçük daha hazırlanmadan körü körünede olmazki ama seneye kesin karalıyım ama muhasebe istemiyorum zaten hiç sevmiyordum aslada sevemicem sanırım artık zorunluluk olarak değil severek çalışmak istiyorum.. böyle iştenaniknanik

yanlış bilmiyorsam avcılar avrp. yakasındaydı dimi yoksam yanlışmı biliyorum:uhm:

hımmm aslında güzelmiş mesleğin ama bir yerden sonra sıkılıyor insan ben bekarlığımda hep çalıştım evlendikten sonra eşimden çok kayınpeder olacağın yüzünden çalışmadım muhasebeciyiim bende daha doğrusu muhasebeciydim...

ama artık hayat çok monoton gelmeye başladı evde sürekli çocuklarla felan çocuklarım büyüdüğü zaman dahada çok sıkılcam rabbim kısmet ederse seneye inşallah üniversite sınavlarına giricem bu yıl zor çünkü çağan küçük daha hazırlanmadan körü körünede olmazki ama seneye kesin karalıyım ama muhasebe istemiyorum zaten hiç sevmiyordum aslada sevemicem sanırım artık zorunluluk olarak değil severek çalışmak istiyorum.. böyle iştenaniknanik

canım inşallah gönlüne göre bir iş bulursunkaydirigubbakcemile5en küçük kaç yaşında?

X