Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız dishe bacım senin 10 parmağında 10 marifet var hee:asigim:
hakket kocan yaşamış seni almakla:hooray:
küçükken ne kadarda çok dantel yaptım
bi ara atkıya ona buna merak saldım
son 2 yıl önce gözüme lazer yaptırınca
çok ince ayrıntı şeylerle uğraşmıyorumfisfisfis
hee bilgisayar başındasın ama dersen oda ayrı:sm_confused:
zaten gitmesen şaşardım :mymeka:
iyi bende gidiyom ozaman
maviceee küsmüyüz bacım:1no2:
canım avcılardayım ben mesleki öğretmenim ama çalışmıyorum daha doğrusu hiç çalışmadım diplomamı bile alamadım daha alttan dersim kaldı:1no2:ben memnunun ev hanımlığından:)kocamda istemiyo zaten çalışmamı belki ilerde halk eğitim merkezinde bayanlara ders veririm
hımmm aslında güzelmiş mesleğin ama bir yerden sonra sıkılıyor insan ben bekarlığımda hep çalıştım evlendikten sonra eşimden çok kayınpeder olacağın yüzünden çalışmadım muhasebeciyiim bende daha doğrusu muhasebeciydim...
ama artık hayat çok monoton gelmeye başladı evde sürekli çocuklarla felan çocuklarım büyüdüğü zaman dahada çok sıkılcam rabbim kısmet ederse seneye inşallah üniversite sınavlarına giricem bu yıl zor çünkü çağan küçük daha hazırlanmadan körü körünede olmazki ama seneye kesin karalıyım ama muhasebe istemiyorum zaten hiç sevmiyordum aslada sevemicem sanırım artık zorunluluk olarak değil severek çalışmak istiyorum.. böyle iştenaniknanik
sen mavice?çalışıyomusun?