kız sen bilmiyon tabe ben reelde bir ayıyla yaşıyom kaydirigubbakcemileayınn hayırlıı olsunn seldaa
allahh reeldekii ayulardann korusunn
yarın devam edek kacıyom
çirkın seldayı ayusu yolsun ınş amın
gözekım öptum sapurdak şapurdak
kız valla ben artık hastalıklı bi insan olarak nerdeyim napıyom bende bilmiyom -tatlicadiarzu-kız özledim seni ha şu böcüğü görmesem daha bi iştahlan öpeceğidim seni ama biliyon garının iştah kapatan yan etkileri var.prespektüsünde ööle diyi
selda..........yıne nıye hastasın bacım be sende bı vıruslenıyon reelde bır ayuyla mucadele edıyon..........hastalanıyon........böcükle savaşıyon...........offfffffffffff ya senın derdin cok anam yaaaaaaaa.............:teselli::teselli:
sorma duygum yaaa . bir derdim var da konu aççam artıkın ha o derece yane. pisikolocik deliymişim kız ben hep bunlar beni delirtti ha cinnet geçirip saldırcam hepsine o olcak sonunda haaklava:
güzel bi haberim var duygum bugünlerde tek sevindiğim şey libyi ikna ettik sonunda gelicek tafığım bi kutlama şeyisi yaparız artıkın:dance:
canını çok sıktılar onun duygum. bide ailesinde sağlık problemleri oldu. konuştuk gelcek artık. dedim valla ben sensiz bırakmaya ne hakkın var bak hasta oldum dedim..
duygum du ben sana yaziim neden mannaq olduğumu :))
Allah cezanı verecek :mymeka:
şakkıdıne be ne. ne surat edıyonuz.zorla alakoycak degıldım ya :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
maynak selda da geldı tmmdır olm peşımı bırak dıom sana benden sana hayr yok
nan karnım ağrıyo cn çaklıt ıstıyı halam gelmek uzre kapıda:jeyyar:
ilk söyleyiş zor cidden kızlar
birde kötü çıkarsa söylediğine pişman olmakda var ama
ne yapalım gelenek göreneklerimiz böyle
sorma ablam yaa ben hala zorlanıyorum
kadın zorla söyletiyo
bide anneciğim diyeceksin diyo -tatlicadiarzu-
hepınızıe hayırlı cumalar.............
dualarınız kabul olsun..............rabbım el acanların dıleklerını gerı cevırmesın............
opuyorum herkesleriiiiii