Gözek yine hortladı

ayınn hayırlıı olsunn seldaa
allahh reeldekii ayulardann korusunn

ayınn hayırlıı olsunn seldaa
allahh reeldekii ayulardann korusunn
kız sen bilmiyon tabe ben reelde bir ayıyla yaşıyom kaydirigubbakcemile
ahh ahhh bir allah birde ben bilirim-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim gözkim güle güle yoldurcam yepisyeni lepiska kibin saçlarımı -tatlicadiarzu-

yarın devam edek kacıyom
çirkın seldayı ayusu yolsun ınş amın
gözekım öptum sapurdak şapurdak

selda..........yıne nıye hastasın bacım be sende bı vıruslenıyon reelde bır ayuyla mucadele edıyon..........hastalanıyon........böcükle savaşıyon...........offfffffffffff ya senın derdin cok anam yaaaaaaaa.............:teselli::teselli:

sorma duygum yaaa . bir derdim var da konu aççam artıkın ha o derece yane. pisikolocik deliymişim kız ben hep bunlar beni delirtti ha cinnet geçirip saldırcam hepsine o olcak sonunda haaklava:
güzel bi haberim var duygum bugünlerde tek sevindiğim şey libyi ikna ettik sonunda gelicek tafığım bi kutlama şeyisi yaparız artıkın:dance:

aman canımŞeniz be dur ne cinneti sabırlı ol ne oldukı hayırdır............fisfisfis

bır de yemın ederım.........selda bak cuma selalları verılıyor ınan bana..........ben sanamı kıme soracagımı bılemedım...........libli nerde dıye acaba dolasıyorda tafık..ben mı varkında deglım nıckını degıstır dıye.....:1ninca:.......ınan aklıma geldı ...........ona ne olduda gıttı kk dan benım haberım yok tek bıldıgım ortada yok............CADIARZU

canını çok sıktılar onun duygum. bide ailesinde sağlık problemleri oldu. konuştuk gelcek artık. dedim valla ben sensiz bırakmaya ne hakkın var bak hasta oldum dedim..
duygum du ben sana yaziim neden mannaq olduğumu :))

yaz canım...beklıyom...........:teselli:

Allah cezanı verecek :mymeka:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
şakkıdıne be ne. ne surat edıyonuz.zorla alakoycak degıldım ya :dilcikar:
maynak selda da geldı tmmdır olm peşımı bırak dıom sana benden sana hayr yok
nan karnım ağrıyo cn çaklıt ıstıyı halam gelmek uzre kapıda:jeyyar:

halanın yanında dezende gelıyomudelikafadulden

bakıyomda muhabbetın belını kırmısınız gene.allan delılerı.bı akıllı yokkı aranızda.
şöle benım gıbı akıllı uslu-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
ilk söyleyiş zor cidden kızlar

birde kötü çıkarsa söylediğine pişman olmakda var ama
ne yapalım gelenek göreneklerimiz böyle

sorma ablam yaa ben hala zorlanıyorum
kadın zorla söyletiyo
bide anneciğim diyeceksin diyo -tatlicadiarzu-

sorma ablam yaa ben hala zorlanıyorum
kadın zorla söyletiyo
bide anneciğim diyeceksin diyo -tatlicadiarzu-

valla ablam benim aram rahmetli kayınvalidemle çok iyiydi ve onu gerçekten çok severdim
öldüğündede en çok ben üzülmüştüm benim için anneciğim demek hiç sorun olmamıştı

birbirimizi çok güzel tanımıştık ve ona göre davranıyorduk inşallah sizlerinde öyle olur:Saruboceq:

hepınızıe hayırlı cumalar.............
dualarınız kabul olsun..............rabbım el acanların dıleklerını gerı cevırmesın............
opuyorum herkesleriiiiii

hepinize günaydin, :lepi:
hayirli cumalar olsun:Saruboceq:

hepınızıe hayırlı cumalar.............
dualarınız kabul olsun..............rabbım el acanların dıleklerını gerı cevırmesın............
opuyorum herkesleriiiiii

amin amin amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…