Gözek yine hortladı

patron ablam ıkı aydr maaş yok bıde maaslar yarıya dustu bıde 5 aydr asgarı gecım ındrımı alamıyok daha saymım demı haa bıde 2580 tl taksıtım var:nazar: artık ona göre baa lınk ver

böcük...mubarek cuma günü ruhuna fatıha ..........:Saruboceq:
sana dedım demi......öyle her gördügünü alma diye.........:mymeka:
bence aldıklarını sat taksıtleri öde...........:roflol::roflol:

hayırlı cumalar cümleten kıslar:))a.s.
böcük senin işin çok bozuk morukçum artık çeyislerini bozdurur bozdurur yersin:teselli:
kim dedi sana kocayı bulmadan 10 genç kızı evlendirecek çeyis alışverişi yap diye:mymeka:

patron ablam ıkı aydr maaş yok bıde maaslar yarıya dustu bıde 5 aydr asgarı gecım ındrımı alamıyok daha saymım demı haa bıde 2580 tl taksıtım var:nazar: artık ona göre baa lınk ver

hmmmCADIARZU
isin zor valla:nazar:
busene fitre zekati sen topla bari,
gene yetmezsse az daha bekler kurban derisi isine girersin-tatlicadiarzu-

bahar çiçeeee gibi taptaze mavice soruyoooooo..... kart garular nabıynız :lepi:

selda nan yolmım senı ama senın duan gene kabul olmadı yarın mesaı var işler acılıyo olm:ecrin_bebek:
mubarek gun nasılda gunahımı almışsınız bee 10 kız ceyısı he herhalde sız benım alcaklarımın lıstesını görmedınız
ayrıcanez kenarda altınlarım var allah zorda bırakmaz onlarla iş görurum yane:nazar:

selda nan yolmım senı ama senın duan gene kabul olmadı yarın mesaı var işler acılıyo olm:ecrin_bebek:
mubarek gun nasılda gunahımı almışsınız bee 10 kız ceyısı he herhalde sız benım alcaklarımın lıstesını görmedınız
ayrıcanez kenarda altınlarım var allah zorda bırakmaz onlarla iş görurum yane:nazar:

Yuhh yanee olum nerden buluyon bu paraları -tatlicadiarzu-

Bize de süyle bakım sırrını :roflol::roflol:

X