Gözek yine hortladı

az sonra kacicam, bi bakip cikayim dedim :nazar:
la bitli maril aksam neye Ektin beni:mymeka:

ne gadaa kötüsünüz la, biz pek severdik kaynanamla birbirimizi-tatlicadiarzu-

Ule süpüş herkese seninki gibi kanyana düşmüyuo ne edersin...

Benimki de iyi be ama anne kelimesi takmış durumda mirmirmirmir

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
lady34, uğur böcüğü

BÖÇÜK ÇIK ORTAYA -tatlicadiarzu-

dur nan yenı geldım okudum gecmısı dedıkodumu yapan olmamış sımdık ben yapcem

duygu yesıl gozlu senı ne etsın ama ben yemyesıl gözlu buldum valla resmını koycam buraya bıdahakı bulusmada cekınekte sende çatla

barcman abla valla ben hemen dedım annecım dedım cok ıyıdı vallahı hala arar derım sözlumden hayr gormesemde aılesı benım ıcn hala cok değerlı hayrlı ınsanlarla karsılasırız ınş

maynak selda da geldı tmmdır olm peşımı bırak dıom sana benden sana hayr yok
nan karnım ağrıyo cn çaklıt ıstıyı halam gelmek uzre kapıda:jeyyar:

kardeşm senin halana denk geliyom bende hep be iştah felan kalmadı senin yüzünden bende pehhh :dilcikar:
bide halan diyon şuna bende saf gibi aa ne güzel selam söle diyom şakkıdı
gidiyom ben işim var saçımı boyadım gidip yıkıyım barim :eek:

napıyınızz danayarımm maşaalahh arkadaşlarımızın sayısına allah nazardann saklasınn

halam olm işte sen cahılsen ben napım
ne renk yaptın gercı her halınle çirkınsın sen:nazar:

ne cahili len sor bak kaç kişi biliyo senin halanı inna sabirin yaww:nazar:
kikere ben her halimle çok güzelim kızıım kıskanma yafrim :1closedeyes:
bronz kahveden koyu kahveye döndüm. direk kendim hallettim valla.şip şak..sengözlerimebaksanab
allahım neler yaratıyon yarabbim yaw ne kaa gözel bi insanım ben -tatlicadiarzu-

seldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ana sen ne arıyonnnnnnnnnnn
burda looooooooooooooooooooooooooo

bı dur üpem

nan selda senı görmeyenlerı kandırında benı nasıl kandrcan hıc düşündun mu senı gören bı melek olaraktan-tatlicadiarzu- neysem hayrlı olsun kutup ayun yolsun sacını basınıkaydirigubbakcemile

seldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ana sen ne arıyonnnnnnnnnnn
burda looooooooooooooooooooooooooo

bı dur üpem
kız valla ben artık hastalıklı bi insan olarak nerdeyim napıyom bende bilmiyom -tatlicadiarzu-kız özledim seni ha şu böcüğü görmesem daha bi iştahlan öpeceğidim seni ama biliyon garının iştah kapatan yan etkileri var.prespektüsünde ööle diyi:nazar:
nan selda senı görmeyenlerı kandırında benı nasıl kandrcan hıc düşündun mu senı gören bı melek olaraktan-tatlicadiarzu- neysem hayrlı olsun kutup ayun yolsun sacını basınıkaydirigubbakcemile
saol annem güle güle yoldurucam artık . bu arada dinime söven müslüman olsa hahaytt sen önce bi aynaya bak -tatlicadiarzu-

X