Gözek yine hortladı

kaydirigubbakcemile3 ablacığım, süper taktik valla.

off off, ben evlenirken bu kk vardı da neden benim haberim yoktu:nazar:

ben iki evliğimdede öyle bir sorun yaşamadım ilkinde çok küçüktüm anlamadım ikicidede artık alışmıştımkaydirigubbakcemile3

ama kızıma kayınvalidesine anne deditmede çok zorlandım sonunda bu taktiği buldum
sonradan

aaa anne ne kolaymış boşuna üzülmüşüm dedi

eccük sil süpür yaptım geldim
böcük valla dert yok tasa yok senden iyisi yok yevrum bide goca arıyon napacan gez dolaş yan gel yat boşver la:eek:

hımss haklısın ablammm heç haktetmiyorr ben zatüü siz die hitap ederimm

gözekim neeaaadder kibar gacusun siz ha güzel vallaaa (hanımhanımcıksmiley)sırnaşık şey

ben iki evliğimdede öyle bir sorun yaşamadım ilkinde çok küçüktüm anlamadım ikicidede artık alışmıştımkaydirigubbakcemile3

ama kızıma kayınvalidesine anne deditmede çok zorlandım sonunda bu taktiği buldum
sonradan
aaa anne ne kolaymış boşuna üzülmüşüm dedi

kayınvalidem beni çok üzdüğü için başlarda isteyerek demiyordum hiç, artık alıştım. kayınvalideme anne demeye başlayalı, kendi anneme anneciğim diyorum. sositososito

Ule benimki de bekledi suratını çevirdi çay istiycen mi diycem kaldım..

Tamam anladım dedim ve geçtim annem de ne var de diyo...

hakkaten ya bazıları hemen yüzük takılır
annecıgım annecıgım
peşınde dolasırlar ben samımı bulmuyorum onları ama mavrum bende zor derdı yaaaaaaa

ilk söyleyiş zor cidden kızlar

birde kötü çıkarsa söylediğine pişman olmakda var ama
ne yapalım gelenek göreneklerimiz böyle

ne fokurduyonuz yine nan dişli danası gelmedimi helaaa... alimin anasııııı seni bırda görmek güzelllllllllllŞeniz gözek nabıyın neymiş şu oyun mirak ettüm yazdında ben görmedim beni yorma şuraya yazı vir bakim bi ne reklamı olcek hadi gari:sm_confused:

hee bende nişanlanmıştım 20 gün felan olmuştu kaynana dayanamadı ben hale teyze diyom bu arada öyle yok teyze felan artık anne diyeceksiniz dedi ... bana kal geldi tabi takip eden 2, gün zor bela bir anne çıktı ağzımdan sonrası geldi işte bu arada bana anne de diyen kaynoş kendi kaynoşuna haleeee abla diyo yani yani tencere dibin kar seninke benden arap misali :dilcikar:

hay kafama
bende sazan gibi ilk gunden anne anne annecim :nazar:
görmemişler gibi :kızgın:
şimdiki aklım olsa siz derdim valla :1closedeyes:

hakkaten ya bazıları hemen yüzük takılır
annecıgım annecıgım
peşınde dolasırlar ben samımı bulmuyorum onları ama mavrum bende zor derdı yaaaaaaa

ay süper fikirrr seni zekiye :):)) bende öyle yapcammmm :nazar:

kayınvalidem beni çok üzdüğü için başlarda isteyerek demiyordum hiç, artık alıştım. kayınvalideme anne demeye başlayalı, kendi anneme anneciğim diyorum. sositososito

hhaaa evet canım bedne gıcık oluyom öyle hemen ilk günden annecigim diyen kızlara.. yalakalık geliyo bana..
ben kayınvalidemden aşırı memnunum çok şeker bir insan çok sefyom onu.. ama nişanlanalı 1 ay oldu hala siz diye hitap diyprum kolay değil sonuçta.. bakalım ilerde nolur....

X