Gözde'nin Yeni Gelin Evi :)

Merhaba eviniz çok güzel gerçekten
oturma odasındaki halınızı çok beğendim markası nedir acaba
ve birde yatak odasındaki çiçekli perdenin markası onada bayıldım :)

Çok teşekkür ederim :)
Oturma odası halısı , Kaşmir Halı bonita koleksiyonu.
Perdede markasıda Mays. Onun kodunu unuttum ama çok güzel fonları var ihtiyacınız varsa tavsiye ederim :)

Eviniz çok güzelmiş özellikle de yatak odası :). böyle evler görünce insanın yeniden ev döşeyesi geliyor :). Ki bende 8 aylık gelinim. Ama dediğiniz gibi eşya nedir ki evin içinde huzur olsun. :):

Eviniz çok güzelmiş özellikle de yatak odası :). böyle evler görünce insanın yeniden ev döşeyesi geliyor :). Ki bende 8 aylık gelinim. Ama dediğiniz gibi eşya nedir ki evin içinde huzur olsun. :):

Ben 11 aylık bir gelinim artık :) siz benden de yenisiniz :)
İçinde huzur mutluluk olmadıktan sonra eşyanın bir anlamı yok :)
İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diye boşuna söylememişler :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim :KK66:
Oturma odası halısı , Kaşmir Halı bonita koleksiyonu.
Perdede markasıda Mays. Onun kodunu unuttum ama çok güzel fonları var ihtiyacınız varsa tavsiye ederim :KK66:

Tşk.ederim ... çok kararsızlık yaşamıştım ve devamlı araştırma içindeydim daha önce göremedim senin fotolarını maalesef:) eşyalarımı almıştım bile...bana çok güzel fikir olurdu... tek tek sana yapılan yorumları ve senin onlara verdiğin cevapları okudum. çok incesin herkese tek tek cevap vermişsin... aynı soruları tekrar sordukları halde ki bunlardan bitaneside benim .daha önceki cevaplarına bakınca gördüm halının markasını:)) perdeyi alıcam inşallah seninkinin aynısı olsun istiyorum renkleri çok güzel.. tekrar tşk.ederim gözde.

perdeyi alıcam inşallah seninkinin aynısı olsun istiyorum renkleri çok güzel ama aynısını nasıl bulucam taç bayisine gitsemde ben karar veremem ki bir sürü seçenek arasında gene başka bişey alır gelirim kodu falan varmı seninkinin acaba çok oldum ama kusura bakma :)).. tekrar tşk.ederim gözde

Tşk.ederim ... çok kararsızlık yaşamıştım ve devamlı araştırma içindeydim daha önce göremedim senin fotolarını maalesef:) eşyalarımı almıştım bile...bana çok güzel fikir olurdu... tek tek sana yapılan yorumları ve senin onlara verdiğin cevapları okudum. çok incesin herkese tek tek cevap vermişsin... aynı soruları tekrar sordukları halde ki bunlardan bitaneside benim .daha önceki cevaplarına bakınca gördüm halının markasını:)) perdeyi alıcam inşallah seninkinin aynısı olsun istiyorum renkleri çok güzel.. tekrar tşk.ederim gözde.
perdeyi alıcam inşallah seninkinin aynısı olsun istiyorum renkleri çok güzel ama aynısını nasıl bulucam taç bayisine gitsemde ben karar veremem ki bir sürü seçenek arasında gene başka bişey alır gelirim kodu falan varmı seninkinin acaba çok oldum ama kusura bakma :)).. tekrar tşk.ederim gözde

Teşekkür ederim yazdıkların için.İnsanın kafası çok karışıyor gerçekten.Fikir verebildiysem yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Kodları malesef hatırlamıyorum ama bu modelin tek kartelası vardı.
  • (212) 514 62 98 bu numara mays perdenin kendi numarası bulunduğunuz şehri söylerseniz sizi bayiye yönlendirebilirler. benim perdenin resmini telefonunuza atar gösterirsiniz kesinlikle yardımcı olurlar :)

perdeyi açarak resmini çektim desenleri daha belli olur sanırım :)
IMG_3659.JPG

Tek kelimeyle eviniz müthissssss iyi günlerde oturun allah herkese nasip etsin. tek sevmediğim şey tavandakiler olmuş yatak odası ve koridor dakiler bence çok gereksiz odayı daraltmış mütahitler napcanı şaşırdı evi pahalısatamk için

Yatak konusu açıldı mı bilmiyorum ama uzunca bi araştırmışsınızdır diye fikir almak istiyorum. Visco mu yaylı mı nereden aldınız ve en önemlisi memnun musunuz ?

Tek kelimeyle eviniz müthissssss iyi günlerde oturun allah herkese nasip etsin. tek sevmediğim şey tavandakiler olmuş yatak odası ve koridor dakiler bence çok gereksiz odayı daraltmış mütahitler napcanı şaşırdı evi pahalısatamk için

Teşekkür ederim :)
Tavanları biz yaptırdık aldığımızda normal tavan vardı. Eşimin isteği üzerine tüm eve yapıldı,bende ilk başta fazla buldum ama alıştım :)

X