- 2 Aralık 2011
- 308
- 145
- 36
Mutfak halınızın markası nedir acaba cok şeker
Kaşmir halı bonita koleksiyonu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfak halınızın markası nedir acaba cok şeker
güle güle oturun, tadını çıkarın eşinizle beraber. çok ferah bir ev. biz de ev hazırlamaya çalışıyoruz, ferah renkler seçiyorum yıllarca bıkmışım koyu kahvelerden:)
koltuklarımız sütlü kahve yatak odamız krem, fotoğraftan sizinkini de krem olarak gördüm koridora açılan kapı çerçevelerini de ve duvar rengi uyumlu olmuş rengini hatırlıyor musunuz? bugün boya bakarken hep aileler koyu mobilyaya açık renk duvar kullanmış açık bejlere baktık ama mobilyalar görünmeyecek gibi bu sefer de:) kum beji ya da yeni kesekağıdı diye bir renk gördük acaba krem mobilyayı gösterir mi diye kafamız karıştı
Teşekkür ederim :)
Benim mobilyalar ve kapılar beyaz.belki resimlerde krem çıkmıştır :) evet bende koyu kahveden biktigim icin eve sokmadim o rengi :) duvarlar dyo ipek mat. Her renk mobilyaya uyum sağlar ama mobilyalar kremse fon perdeleri biraz koyu renk seçin derim her yer krem fazla soluk durabilir. Bir arkadaşım krem mobilyayi toz pembe yastiklar ve fon perdelerle çok soft güzel bir uyum yakalamıştı.ayni sey bebek maviylede olabilir belki.zevk sizin tabiki. Güle güle oturun şimdiden :)
Teşekkür ederim hemen bakıcam çocuk odası için uygun olur mu acaba:2:44:Kaşmir halı bonita koleksiyonu :)
çok güzel bayıldım..güle güle otur
huzurla oturun inşallah,
gergi tavanlarınızı kaça yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?
Evinizin tavanları çok değişik yatak odasındakini çok beğendim
Güle güle kullanın bir ömür inşallah
ÇOK BEĞENDİM, GÜLE GÜLE SAĞLIKLA OTURUN SICACIK YUVANIZDA
şahaneee çokk zevkli güle güle oturun canım
Güle güle oturun çok güzel eviniz var.ben yolluklarin markasini sorsam .bir de fiyati aklinizda mi.
Ya herbiyeri harika ama ben yatak odasının tavanına bayıldımkiii :80::81: