Gözde'nin Yeni Gelin Evi :)

Teşekkürler canım, yatak güzel özelliklere sahip önemli olan kişinin rahatlığı, kişisel konfor.. Biz de viscolove dan karar verip aldık sonunda test edince yorumlarımı yazıcam

canım tv ünitesinin arkası taş mı duvar kağıdı mı? bir de duvarlarınız ne renk ? evin çok güzel güzel güle güle oturun

Cok begendim mm arkadasim evini Allah bor omur sağlıkla huzurla oturmayi nasip etsij esin ve ailenle birlikte muthis guzel olmus yapan ustalarin ve sizinde dekorunuz için ellerinize saglikkkk :) :)

Cok begendim mm arkadasim evini Allah bor omur sağlıkla huzurla oturmayi nasip etsij esin ve ailenle birlikte muthis guzel olmus yapan ustalarin ve sizinde dekorunuz için ellerinize saglikkkk :) :)

Çok teşekkürler güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için :)

ayyy böyle tatlı tatlı evler görünce hemen evlenip evimi döşeme istiyorum :KK70: çok tatlııı hele de bana pek bi iç açıcı geldii huzurun hep daim olsun cicim :KK70:

t: 36838395, member: 619128"]ayyy böyle tatlı tatlı evler görünce hemen evlenip evimi döşeme istiyorum :KK70: çok tatlııı hele de bana pek bi iç açıcı geldii huzurun hep daim olsun cicim :KK70:[/QUOTE]
Umay ayyyneen kayiliyorum

ayyy böyle tatlı tatlı evler görünce hemen evlenip evimi döşeme istiyorum :KK70: çok tatlııı hele de bana pek bi iç açıcı geldii huzurun hep daim olsun cicim :KK70:
t: 36838395, member: 619128"]ayyy böyle tatlı tatlı evler görünce hemen evlenip evimi döşeme istiyorum :KK70: çok tatlııı hele de bana pek bi iç açıcı geldii huzurun hep daim olsun cicim :KK70:
Umay ayyyneen kayiliyorum[/QUOTE]

İnşallah içinde mutlu mutlu yaşayacağınız bir yuvanız olur sizinde :)

X