gözden ırak olan sevgili gönülden de ırak olurmu?

Ben hiç inanmıyorum bu söze.Niye öyle olsunki sevmişsen bir defa birisini yürekten deli gibi benim gibi yani gözlerim zaten hiç birşeyi görmez görmüyorda.Hee mesafe mi sorun bununda çözümü basit ama biraz zahmetli sevdiğimi sadece 3 5 saat görebilmek adına gece otobuse bınıp 9 saat yol gidip sabah yanında olup aksam tekrardan şehrime dönmek için o yolu çekiyorum.Koyuyormu bu bana asla.2-3 saat elini tutabılmek göz göze bakabilmek dünyalara bedel benim için.Uzaklıkmı mesafeymiş hiç ve vızz gelir bana.

bence olur, bu konularda yaşadıklarım dolayısıyla çok karamsarım, umarım siz çok mutlu olursunuz.

bence ırak olmuyor ben eşimle tam 4yıl çıktım.o antalya'da ben izmirdeydim
aylarca görmedim gördüğüm zamansa birkaç gün zaman geçirebildim.nişanlandım aynı şekilde ....sevgi,aşk,hasret ve herşeyden önemlisi güven olduktan sonra ırak olunmuyor...
şuan evliyim beraberiz ve aşkımız çok daha büyük çünkü hasret aşkımızı daha kuvvetlendirdi.karşılıklı anlayış ve sabır çok önemli
eğer karşındaki kişinin bu hasrete karşı sabrı tükenmek üzereyse yükün fazlasını sen üstlenmeli ve onu tekrar bu aşka bağlamalısın aynen oda sana karşı aynı şekilde hareket ederse hasret biter gider.önemli olan gözden değil kalbinden ırak olmasın

buna su sekılde cevap vermek ıstıyorum;hasret kucuk askları sondurur buyuk askları alevlendırır.tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesı alevlendırdıgı gıbı...
umarım acıklayıcı olmustur.
en doğru tanımlama bu olsa gerek .bencede aşk büyükse hasret alevlendirir:asigim:

kimilerine göre öyle oluyor ama bence gercek sevilenler ve sevenler için bu öyle degil.hergün katkat artan bir özlem oluyor.sadece hasretle yasamaya alısıyosun zamanla.zaman alısmayı ögretir unutmayı asla......

sevgiyle alakası yok
ben yaşadım
kimse benim kadar sevemez dediğim insanı uzaklara geldiğim anda hayatımdan çıkardım
çünkü mesafeler karşındakini tanımana sebep oluyor
katılsanızda buna katılmasanızda
askerde olanların büyük bölümüde geldiğinde ayrılıyor sevgilisinden
bir örneğe bakarak cevaplamayın opsiyonel bakın bence olaya:1closedeyes:

bizim askimiz zaman ve mekanla sinirli degil
zamani kaldirsak ayni andayiz
mekani kaldirsak ayni yerdeyiz
yani herzaman heryerde beraberiz...

Iste ben buna inaniyorum. Askim benden cok uzakta ama yinede onu deliler gibi seviyorum...

mesafeler sevginizin kat kat büyümesine sebep olur.zamanla özlemeyi öğrenirsiniz.en azından bende böyle oldu.zamanla beklemeye,özlemeye ve sabretmeye alıştım.sonuçta bunu sevdiğim insan ve kendim için,ikimiz için yapıyorum.o da öyle.arada bi küçük sebeplerden tartışmalar olmuyor değil.her ilişki de bu oluyor,ama aramızdaki bağ bu tarz ufak şeyleri unutturuyor.ama arada mesafenin olduğu her ilişki yürümez.iki tarafında ilişkiye bakış açısı,saygı,sevgi,sadakat çok önemli.

bence bu söz herkes icin gecelrli degil...en azindan benim icin degil..ben 3 yil birisi ile beraberdim tr den..kendim ise almanyadan..cok sevdim onu..oda beni...simdi ise nisanliyizşakkıdı..
agustosdada evlenecgiz insallah..ben antalydaa yasayacagim onunla..vede cook mutluyum..ama bizdee cektik tabiki...hasret vede mesafe cok koyuyuo insana..cok tartisma sebebi oluyo..sevdigini göremeyince,onun sicakligini hissedemeyince..ama dayanimaz bir sey degil...sabrederseniz benim gibi mutlu son oluyo insallah.yerimseniben....:içelim:

ah kıslar yaaaaaaa,aynı dertten bende muzdaribim.bende sefgilimle 2haftada 1, 3haftada 1, yada ayda 1 görüşüyorum.ve bu yüzden benden soğur diye,aklını biri çeler diye,beni aldatır yada baskasına asık olur diye cokkkkk korkuyorumsenağlama cünkü o turizm sektöründe
gerci 2,5 senelik bi birlikteliğimiz var
bu yüzden onun cok üstüne gidiyorum,bunalımlara giriyorum hep olumsuz düşünüyorummmmm

Yürekten sevene mesafeler viz gelir bence..
Cekilen o hasret ancak sevgiyi pekistirir..

Tabii bu benim sevgilim icin gecerli degil :1closedeyes:

Gerçek sevgiyi hiç kimse yıkamaz Yaradan istemedikten sonra..:1no2:
Ama uzaklık,mesafe yüzünden yaşanan ayrılıklar sadece sevdanın var olmadığını gösterir..
Neler gördüm ben neler....Araya yollar girmiş,yıllar girmiş, karşılaştığında aynı ilk günkü heyecanla sarılan maşuk ve maşukalar...coksekeriremsu

kesinlikle laleme katılıyorum...sevginin gerçekliği önemli olan...eğer o bağ güçlüyse ne mesafeler ne zaman ne de hiçbirşey engel olamaz diye düşünüyorum...

sevgiler...

gercek aşk mesafe tanımaz
benim eşimle aramızda 300 km vardı ayda bir görüşürdük hiç te ırak olmadı
aksine daha da güçlendi

ayrılıklar herkeste farklı etkiler yapar muhakkak ki ama, şahsi fikrim ve yaşadıklarım bana ayrılıkların, uzaklıkların aşkı pekiştirdiğine kaanaat getirtti. Sevgilimden 3 senedir uzak yaşıyorum ve uzaklığa rağmen deli gibi seviyorum onu. Her defasında baska bir heyecanla gidiyorum yanına..her defasında acaip özlüyorum. Bana göre uzak olmak uzak etmez sevgiliye..daha çok özlem doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…