gözden ırak olan sevgili gönülden de ırak olurmu?

eğer gerçekten seviyorsan bunun ne anlamı var.
bu söze hiç ama hiç katılmıyorum bu sözü söyleyen daha sevginin aşkın ne anlama geldiğini bilmiyor bence tabi.yerimseniben

ben de bu söze inanmıyorum sevgilimle ayrı şhirlerdeyiz , birbirimizi çok seviyoruz sadakat saygı anlayış sevgi hepsi var ve birbirimizin yanında olduğunu hissederek hayatımızı yaşıyoruz belli sürelerde de zaten sevgilim yanıma geliyor çok şükür. aşkımı çok özledim çoooooook

eğer gerçek sevgiyse olmaması gerekir..
ama ne kadar seversen sev bişekilde de aşkı ve sevgiyi yaşayıp paylaşmak lazım..
gözlerinin içine bakıp dakikalarca konusabilmeli..
elele dolaşabilmeli..
kokusunu hissedebilmeli..
vs..
vs..
yani gözden ırak olunca gönüldende ıraklasılabilinir......

Ne yazık ki ben, hiç istemesem de üzülerek bu fikre katıldığımı
söylemek zorundayım. Gözden ırak olan sevgiliyle paylaşım da
haliyle azalacağından gönülden ıraklaşmak daha kolaydır bence.
Haa elbette farklı şehirlerde, farklı ülkelerde olmalarına rağmen
ilişkilerini çok güzel yürüten insanlar vardır. Ama ben tekrarlayarak
söylüyorum, ne kadar güvenirseniz güvenin, ne kadar severseniz
sevin araya giren mesafeler genel itibariyle ilişkiyi soğutur.
Tabi bu benim şahsi kanaatim ve uzakta olmalarına rağmen
beraberliklerini saygı, sevgi ve sadakatle yürüten herkesi de
kutluyorum. a.s.

ben böyle bişey yaşamadığım için bilmiyorum .ben ilk sevdiğimle evlendim,ama bir arkadaşımın sevgilisi askere gittiği zaman bu arkadaş sevgilisini terk etti, sebebini soruncada.gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor artık ondan soğudum demişti,bende hep merak etmişimdir, acaba gözden ırak olan gönüldende ırak olurmu diye?

ben bu söze katılmıyorum eğer gerçek aşksa tabii...:1closedeyes:

evet bu söz çoğu zaman doğrulanıyor ne yazıkki.
buda çiftlerin sabır,anlayış ve güçlerinden ortaya çıkıyor.
eğer sevginin,aşkın,özlemin,değerin farkındaysan bir şekilde sorunlar halloluyor.
her iki tarafında kendini tam olarak iyi anlamış sevgisinden emin ve hayata karşı kendini doyurmuş olmalı.
bunlardan biri eksik olduğunda malesef gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor.
ama ben bu sözü haklı çıkarmayanlardanım.
2 sene sevdiğimi aylarca görmeyerek bekledim ve sevdim tabiki herşey karşılıklı.ve şimdi nişanlıyız.
dediğim gibi kendinden emin olacaksın.

sevgi hiçbir engel tanımaz bu uzaklık ta olsa....
eğer tanısa idi askerdeki sevdiklerimizle ayrılırdık dimi en basiti ben buna inanmıyorum........................

buna su sekılde cevap vermek ıstıyorum;hasret kucuk askları sondurur buyuk askları alevlendırır.tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesı alevlendırdıgı gıbı...
umarım acıklayıcı olmustur.

kişiden kişiye değişir...........bide tabi sevgisinin büyüklüğüne bağlı...sevgilerin karşılıklı olmasınada................

Sevginiz ,bağlılığınız sonsuz ise değil gözden ırak olması hiçbirşey onu gönülden uzak tutamaz .
İnsan her an O'nu düşünerek yaşayabilir, her an O'nu göreceği günün sevincini duyarak yaşayabilir,özlemle sarılacağı anı bekleyerek mutlu olabilir sevgi illa yanınımızda olan kişiyle yaşanmaz.Sevdiğimiz kişi uzakta da olabilir yakında da mühim olan gönlümüze ne kadar yakın olduğu.

İki tarafın ilişkiyi bakış açısı önemli bu durumda.İki tarafta aradaki km.lere inat sevgilerine sahip çıkıyorsa uzaklıkların ne anlamı var ki...

kalpler mesafe tanımaz :1closedeyes:
sorunlar olabilir ama gerçek sevgi varsa ne uzaklık ne de başka birşey onu sarsamazzsengözlerimebaksanab

olmamal ama seni etkileyenler olmak isteyince kafan karışabiliyor ben şu anda tam olarak bunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…