- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Arkadaslar dün saat 10:00'da ameliyata girdim. Saat 12:30 gibi odamdaydim. Yatıp kalkma dısında bir problemim yok şimdilik.verdiginiz destek ve bilgi için cok teşekkür ederim. Zuhtu beye ameliyat olan arkadaslar ameliyattan çıktığınızda göğsünuzun sekli nasıldı ? Gözüme cok sekilsiz görünüyor ?
Geçmiş olsun canım. Zühtü Bey'e ameliyat olmadım ama göğsünün şekilsiz olması çoook normal. Merak etme her şey çok güzel olacak zamanla. Şimdi çok yukarıda duruyordur, semsert ve normalden ayrık olabilir. 10 güne kadar normalleşmeye başlayacak canını sıkma hiç:)
Ayy superi nasıl duygularıma tercüman oldun canım aynen dediğin gibi ayrık şekilsiz ve yukarıda duruyor verdigin moral için cok teşekkürler icimi rahatlattin sevgiler
Arkadaşlar kusura bakmayın teyzemi kaybettim cevap yazamadım. Ben iyiyim hiç bi sıkıntım yok. Masaj yapıyorum yumuşadılar bayaa gün geçtikçe daha da kendimden bi parça gibi hissediyorum
canım benim başın saolsun mekanı cennet olsun ...sıkıntın olmamasına iyi olmana sevindim
Gözdecim verdigin bilgiler için tesekkur ederim natrelle 345 cc tatlım seninki kaçtı tatlım
Ben ilk kez Gögus estetiği oldum canim Zuhtu beyin yarı damla olarak nitelendirdiği modarate natrelle
geçmiş olsun.300ün üstündeki değerler başımı döndürüyor. tabi kişiden kişiye farkeder, kimi 300le kimi 370le aynı boyuta ulaşır ama, biraz da iri olması göğüsü göğüs yapıyor yani.
dimi ama 300 ve ustu harika olur eger vucudu uygunsa.
gozde sızın tam bır ay olmus, oncelıkle gecmıs olsun,acaba durumlar nedır? yumusama var mı? ağrı, sızı herhangı bır sey var mı? merak ettım
benım henuz 5 gun oldu meraklardayım.:18:
Ben ilk kez Gögus estetiği oldum canim Zuhtu beyin yarı damla olarak nitelendirdiği modarate natrelle
Yumuşamaya başladılar hatta ben şu anki sertliği beğeniyorum diyebilirim :) şişliklerim tamamen gitti. Hiç bir ağrım yok. Hareketlerimi engelleyen bi durum yok zaten benim ağrısız geçti kısacası ben çok memnunum :)
geçmiş olsun.300ün üstündeki değerler başımı döndürüyor. tabi kişiden kişiye farkeder, kimi 300le kimi 370le aynı boyuta ulaşır ama, biraz da iri olması göğüsü göğüs yapıyor yani.
ohh masallah canım masalahhh. artık yenı resimler beklıyoruz senden sekerim.
evet canım dedıgınız gıbı hersey etkili bu amelıyatta. ama sonucta sen mutlusun yani cicişlerinleCanım haklısın da bak mesela bana 365 cc takıldı rakam aslında büyük ama vücut yapısı , kas altı yada kas üstü oluşu ,high ,moderate bu bile çok etkiliyo benim meme altı 81,5 meme ucu 93,3 cm yani sırtım geniş ama göğüslerim dolgun durmuyor. Mesela bana 400-425 bile olurdu ama en fazla 365 cc sığdı vücuduma. Yani 425 cc çok büyük gibi gelse de benim için tatmin edici bi boyut olurdu.
İnşallah canım.. Ortalık bi durulsun da koyacağım bende sabırsızlanıyorum :)
Canım haklısın da bak mesela bana 365 cc takıldı rakam aslında büyük ama vücut yapısı , kas altı yada kas üstü oluşu ,high ,moderate bu bile çok etkiliyo benim meme altı 81,5 meme ucu 93,3 cm yani sırtım geniş ama göğüslerim dolgun durmuyor. Mesela bana 400-425 bile olurdu ama en fazla 365 cc sığdı vücuduma. Yani 425 cc çok büyük gibi gelse de benim için tatmin edici bi boyut olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?