• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Günaydın kızlar, anladığım kadarıyla ikinizin de gayet güzel göğüsleriniz olmuş, bence ilk şiş haline gözümüz alıştığı için sonradan küçük gibi geliyor. benim de sıkışıkça D cup ve hatta DD cup oldular, kocamanlar aslında ama geniş omuzluyum, vücut yapısından öyle büyük görünmüyorlar. kulağıma sizin ölçüler güzel geldi valla :16:

ben de aynı şeyi söylüyorum işte. :34: önceki cc değeri, vücut ölçülerimiz sonucu etkilemekle birlikte dokusu az olan için 300 den aşağı olmamalı mümkünse dedim.
sen yoksa üzülüyor musun, keşke daha büyük konulsaydı mı diyorsun sana? fotolarını da göremedik ki daha, bir şey diyeliiim?

Benim önceki Gögus dokum 60cc kadardı bir de emzirdigim için esnek bir dokusu vardı. Bence olmusken kesinlikle cok minyon degilse kişi kesinlikle 325cc'nin altında olmamalı. Bakalım ödem gidince durumlar nasıl olacak?

Günaydın kızlar, anladığım kadarıyla ikinizin de gayet güzel göğüsleriniz olmuş, bence ilk şiş haline gözümüz alıştığı için sonradan küçük gibi geliyor. benim de sıkışıkça D cup ve hatta DD cup oldular, kocamanlar aslında ama geniş omuzluyum, vücut yapısından öyle büyük görünmüyorlar. kulağıma sizin ölçüler güzel geldi valla :16:

unutkanlığın da bu kadarı :26: ameliyat olmadım ben daha.

ben de aynı şeyi söylüyorum işte. :34: önceki cc değeri, vücut ölçülerimiz sonucu etkilemekle birlikte dokusu az olan için 300 den aşağı olmamalı mümkünse dedim.
sen yoksa üzülüyor musun, keşke daha büyük konulsaydı mı diyorsun sana? fotolarını da göremedik ki daha, bir şey diyeliiim?

Anladım canım tamam aynı şeyi diyoruz işte :) ben keşke diyemiyorum çünkü en fazla 365 cc sığmış sığsa 400 cc olsun isterdim tabi canım

D mi DD mii :O valla şiş meselesi değil bence şişim indi ama 81e 93 b cup :)

ahahaha, valla resimleri görmüşsündür, öyle büyük durmuyorlar ama yapı meselesi işte. benim 78e 95. ameliyattan önce 75 C idi, şimdi 75Dler biraz taşıyor, ya 75DD ki onu da bulmak çok zor, yada 80D almaya başladım :46:

D mi DD mii :O valla şiş meselesi değil bence şişim indi ama 81e 93 b cup :)

ahahaha, valla resimleri görmüşsündür, öyle büyük durmuyorlar ama yapı meselesi işte. benim 78e 95. ameliyattan önce 75 C idi, şimdi 75Dler biraz taşıyor, ya 75DD ki onu da bulmak çok zor, yada 80D almaya başladım :46:

Resimleri görmezmiyiim :) harikalar kocamaan bi maşşaaallaah diyorum :nazar::nazar::nazar: zaten benim için D hayal ama C olmasını çok isterdim neyse hayırlısı tabii :34:

Anladım canım tamam aynı şeyi diyoruz işte :) ben keşke diyemiyorum çünkü en fazla 365 cc sığmış sığsa 400 cc olsun isterdim tabi canım

eminim boyutu gayet iyidir. çabuk alışıyor herkes göğüslerinin yeni boyutuna. bununla alakalı olsa gerek. bir de yılların eksikliği.
foto bekliyoruz şeker..

eminim boyutu gayet iyidir. çabuk alışıyor herkes göğüslerinin yeni boyutuna. bununla alakalı olsa gerek. bir de yılların eksikliği.
foto bekliyoruz şeker..

Müsait olur olmaz ekleyeceğiiim :)

yandan çok küçük görünmüyor, bir de aşağı doğru şekil alacak daha, şu anda henüz şeklini almış değil. 365ccye de küçük diyorsan daha sana diyecek bir şey yok zaten :52:
önden resimde küçük gibi görünüyor ama benim de önden resimlerde daha küçük çıkıyorlar.

Teşekkür ederiim :) inş güzelleşirler de ben boyutunun çok küçük olduğunu düşünüyorum sence de öyle değil mi ?

yandan çok küçük görünmüyor, bir de aşağı doğru şekil alacak daha, şu anda henüz şeklini almış değil. 365ccye de küçük diyorsan daha sana diyecek bir şey yok zaten :52:
önden resimde küçük gibi görünüyor ama benim de önden resimlerde daha küçük çıkıyorlar.

Yani 365 cc lafta büyük ama bana küçük oldu sürekli ölçüyorum meme ucu ile meme altı arasnda 11 cm fark var bide hiç kıvrımlı durmuyor sanırım hiç bir zaman doğal duramayacak çünkü benim inan hiç dokum yoktu ve gergindi erkeğe silikon takmak gibi bişey benimki :) ama dediğim gibi yapacak bişey yok böyle mutlu olmak zorundayım..

kıvrımdan kastını anlamadım ama bu şekilde kalmayacak. şu anda silikon kendi şeklinde duruyor sende, ama zamanla aşağı doğru meyilleniyor kıvrım dediğin oysa eğer. şu an derin gergin olduğu için bir süre daha böyle kalır ama derin esnedikçe meme şeklini alacak. kendini üzme böyle mutlu olmak zorundayım falan diyerek, böyle kalmayacaklar :34:

Yani 365 cc lafta büyük ama bana küçük oldu sürekli ölçüyorum meme ucu ile meme altı arasnda 11 cm fark var bide hiç kıvrımlı durmuyor sanırım hiç bir zaman doğal duramayacak çünkü benim inan hiç dokum yoktu ve gergindi erkeğe silikon takmak gibi bişey benimki :) ama dediğim gibi yapacak bişey yok böyle mutlu olmak zorundayım..

Hayirli olsun arkadasim bende mayis ayinda bir aksilik cikmasa ameliyat olmayi istiyorum arkadas istegi gonderdim kabul edersen bende albumunu gorebilir miyim?

Canımmm...Gözdecigimmm...Fotolarına baktım,açıklayıcı bir şekildede yorumumu yaptım ;) 365cc küçük bir protez degil.Hiç meme dokusu olmayan birine takılan normal bir boyut.Sen yine şanslısın,forumda okuyoruz hiç meme dokusu olmayan arkadaşlarımıza daha küçük cc lerde takılıyor.Bence hiç kafaya takacak bir durum yok.Olabilecek en iyi boyut kullanılmış.Haa çok kafaya taktın diyelim ilerisinde gögüs alışıpte rahatlayínca doktorla tekrar konuşur daha büyük bir protez taktırırsın ;) Bundan sonra olacagın ameliyat ilk ameliyatın gibi sıkıntılı,agrılı olmaz.Gayet rahat geçer,iş paraya bakar fıstık ;) Ama eminimki zamala seninde hoşuna giden bir görüntü olacaktır...Ameliyat yöntemindan dolayı şu an şekilsiz duruyor.Zamanla protez yerine oturacak,göfüs rahatlayıp esneyecek ve daha güzel duracak emin ol...Zamanla bu dediklerim olacak,arzum demişti diyceksin bak söyliyim..Çok çok öpüyorum seni birtanemm.Mutlu ol,herşey gayet normal gidiyor.Zamana bırak ;) :54:

gozde arkadasim , gule gule kullan gayet guzeller bence hicde kucuk degiller zamanla tam istedigin kivama geleceklerdir hayirli olsun canim):

Back