• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Gozdecim 1 .ayimda ayni dusuncelere sahiptim ve burdaki her arkadas yumusamasini bekle demisti..Simdi onlari cok iyi anliyorumki protezler yumusamadan boyut hakkinda birsey dusunme.Gozunu su anki gergin hali yaniltiyor.sen goremesende icinde tam 365 gram protez var.Ve onlarin yumusamasinin senin daha once dokunun olup olmamasiyla bir ilgisi yok.2.aydan sonra istedigin kiavama gelmeye baslicaklar ve sutyenler alip denedikce evet iste bu diceksin.o 365 gram denedigin her sutyende sana boyutunu belli edecek ;) Evham yapiyorsun tipki benim 1 ay once yaptigim gibi.....

Yani 365 cc lafta büyük ama bana küçük oldu sürekli ölçüyorum meme ucu ile meme altı arasnda 11 cm fark var bide hiç kıvrımlı durmuyor sanırım hiç bir zaman doğal duramayacak çünkü benim inan hiç dokum yoktu ve gergindi erkeğe silikon takmak gibi bişey benimki :) ama dediğim gibi yapacak bişey yok böyle mutlu olmak zorundayım..

gözdecim sana tek diyeceğim hiç öyle endişe yapma.antalyada o kadar çok travesti varki,erkek halleriyle onlara (ki kas yapıları daha güçlüyken)kocaman kocaman takılıyo ve zamanla gerçek kadın memesinden hiç farkı olmuyorsa eğer:1:sen cici bi bayan olaraktan senin ki zamanla süper olacaktır cnm hiç üzülme olurmu öpüyorum seni kocaman:54:

kıvrımdan kastını anlamadım ama bu şekilde kalmayacak. şu anda silikon kendi şeklinde duruyor sende, ama zamanla aşağı doğru meyilleniyor kıvrım dediğin oysa eğer. şu an derin gergin olduğu için bir süre daha böyle kalır ama derin esnedikçe meme şeklini alacak. kendini üzme böyle mutlu olmak zorundayım falan diyerek, böyle kalmayacaklar :34:

Kusura bakma mesajını yeni gördüm evet kıvrımdan kastım oydu. Yani çizgileri yok içine hava basılmış gibi. Aslında ilk haline göre epey yumuşadı ama hala o hava basılmış görüntü devam ediyor umarım zmanla doğal göğüs gibi durur :)

Canımmm...Gözdecigimmm...Fotolarına baktım,açıklayıcı bir şekildede yorumumu yaptım ;) 365cc küçük bir protez degil.Hiç meme dokusu olmayan birine takılan normal bir boyut.Sen yine şanslısın,forumda okuyoruz hiç meme dokusu olmayan arkadaşlarımıza daha küçük cc lerde takılıyor.Bence hiç kafaya takacak bir durum yok.Olabilecek en iyi boyut kullanılmış.Haa çok kafaya taktın diyelim ilerisinde gögüs alışıpte rahatlayínca doktorla tekrar konuşur daha büyük bir protez taktırırsın ;) Bundan sonra olacagın ameliyat ilk ameliyatın gibi sıkıntılı,agrılı olmaz.Gayet rahat geçer,iş paraya bakar fıstık ;) Ama eminimki zamala seninde hoşuna giden bir görüntü olacaktır...Ameliyat yöntemindan dolayı şu an şekilsiz duruyor.Zamanla protez yerine oturacak,göfüs rahatlayıp esneyecek ve daha güzel duracak emin ol...Zamanla bu dediklerim olacak,arzum demişti diyceksin bak söyliyim..Çok çok öpüyorum seni birtanemm.Mutlu ol,herşey gayet normal gidiyor.Zamana bırak ;) :54:

Yani Arzumcum değişeceklerini biliyorum ama meme dokusu olanla olmayan arasında mutlaka bi farklılık olacağına inanıyorum dediğin gibi olabilecek en iyi boyut bu. Benim ameliyatım da ağrısız çok rahat geçti 2.si daha ağrısızsa tek sorun narkoz olur diyorum :) ilerde beğenmezsem dediğin gibi tek iş paraya bakıyor.

sen keyfini bozma yeter, benim doktorum dahil bütün doktorlar 6 ay diyorlar normal şeklini almaya başlaması için geçmesi gereken süreyi, 1 yılda da tam şeklini alıyormuş. benim de 2,5 ayı geçti, benimkiler çabuk şekil aldı ama tamamen derimin gevşekliğinden :33: gergin göğüste biraz daha uzun zaman alması zaten mantıklı olanı. derin esnedikçe silikonlar da aşağı doğru inecekler :34:

Kusura bakma mesajını yeni gördüm evet kıvrımdan kastım oydu. Yani çizgileri yok içine hava basılmış gibi. Aslında ilk haline göre epey yumuşadı ama hala o hava basılmış görüntü devam ediyor umarım zmanla doğal göğüs gibi durur :)

gözdecim sana tek diyeceğim hiç öyle endişe yapma.antalyada o kadar çok travesti varki,erkek halleriyle onlara (ki kas yapıları daha güçlüyken)kocaman kocaman takılıyo ve zamanla gerçek kadın memesinden hiç farkı olmuyorsa eğer:1:sen cici bi bayan olaraktan senin ki zamanla süper olacaktır cnm hiç üzülme olurmu öpüyorum seni kocaman:54:

:52::52: Bak ben bunu hiiiç düşünmemiştiim geçenler bi travestiyi uzaktan görüp ne güzel kadın dediğimi bile hatırlıyorum:27: valla bana en çok bu moral verdi sağol :D

sen keyfini bozma yeter, benim doktorum dahil bütün doktorlar 6 ay diyorlar normal şeklini almaya başlaması için geçmesi gereken süreyi, 1 yılda da tam şeklini alıyormuş. benim de 2,5 ayı geçti, benimkiler çabuk şekil aldı ama tamamen derimin gevşekliğinden :33: gergin göğüste biraz daha uzun zaman alması zaten mantıklı olanı. derin esnedikçe silikonlar da aşağı doğru inecekler :34:

Mesela senin göğüslerin fiziğinle uyumlu dolgun dolgun çok güzel duruyor :nazar::nazar: tek yapmam gereken sabretmek ama ben 5 dakikada bir göğüslerime bakıyorum :D

Yani Arzumcum değişeceklerini biliyorum ama meme dokusu olanla olmayan arasında mutlaka bi farklılık olacağına inanıyorum dediğin gibi olabilecek en iyi boyut bu. Benim ameliyatım da ağrısız çok rahat geçti 2.si daha ağrısızsa tek sorun narkoz olur diyorum :) ilerde beğenmezsem dediğin gibi tek iş paraya bakıyor.

Canımmm..Tabiki degişecekler,güzelleşeceklerr.. :12::21: Henüz çok çok erken.Ben yaşayarak ögrendim herşeyi :34: Mutlakaki meme dokusu olan ve olmayanla bir olmaz tabikide.Ama böyle kalmayacakları kesin,garanti :34: Zaten çok çok kötü bir durumda yok gögsünde,biz daha fenalarını gördük yanee...Zaman sadece birazcık zamannn... :24::24:

ahahaha ama 5 dakkada bir de şekil değiştirmez ki bu meretler :52:
bir sürü resim görmüşsündür, hiç öyle balon gibi kalan yok farkındaysan, zamanla hepsi yerleşiyor :34:

Mesela senin göğüslerin fiziğinle uyumlu dolgun dolgun çok güzel duruyor :nazar::nazar: tek yapmam gereken sabretmek ama ben 5 dakikada bir göğüslerime bakıyorum :D

Gozdecim 1 .ayimda ayni dusuncelere sahiptim ve burdaki her arkadas yumusamasini bekle demisti..Simdi onlari cok iyi anliyorumki protezler yumusamadan boyut hakkinda birsey dusunme.Gozunu su anki gergin hali yaniltiyor.sen goremesende icinde tam 365 gram protez var.Ve onlarin yumusamasinin senin daha once dokunun olup olmamasiyla bir ilgisi yok.2.aydan sonra istedigin kiavama gelmeye baslicaklar ve sutyenler alip denedikce evet iste bu diceksin.o 365 gram denedigin her sutyende sana boyutunu belli edecek ;) Evham yapiyorsun tipki benim 1 ay once yaptigim gibi.....
Canım benim aslında o görüntüye bakma şu an epey yumuşadılar ve hiç şiş kalmadı bende yumuşayınca doğallaşır diye bildiğim için endişelendim biraz :)

Yalnız,cidden verdigin örnek harika olmuşş :46::46:Tebrik ediyorum arkadaşım :42::42: Kesinlikle Gözdecigim,HARİKA OLACAKLARRRR... :52:

ahahaha ama 5 dakkada bir de şekil değiştirmez ki bu meretler :52:
bir sürü resim görmüşsündür, hiç öyle balon gibi kalan yok farkındaysan, zamanla hepsi yerleşiyor :34:

Ben annme söylediğimde de annem aynı şeyi söylemişti. Arkasından da sen hayaline bi resim çizmişsin ayrıntılarıyla o resmi istiyorsun böyle yaparsan mutlu olamazsın güzelleşecek küçük değil istediğin boyutta olmayabilir mutlu ol kötü olsa arkanda ben varım bi şekilde çaresine bakarız demişti sanırım annem haklı ben hayalimdeki resmi tıpatıp istediğim için bi türlü mutlu olamıyorum.

şimdiden bilemezsin ki, belki de hayalindekiler gibi olacak bir kaç ay sonra :1:
hem zaten epey büyük seninkiler, istemesen de yer çekimine karşı koyamazlar :52:

Ben annme söylediğimde de annem aynı şeyi söylemişti. Arkasından da sen hayaline bi resim çizmişsin ayrıntılarıyla o resmi istiyorsun böyle yaparsan mutlu olamazsın güzelleşecek küçük değil istediğin boyutta olmayabilir mutlu ol kötü olsa arkanda ben varım bi şekilde çaresine bakarız demişti sanırım annem haklı ben hayalimdeki resmi tıpatıp istediğim için bi türlü mutlu olamıyorum.

Canımmm..Tabiki degişecekler,güzelleşeceklerr.. :12::21: Henüz çok çok erken.Ben yaşayarak ögrendim herşeyi :34: Mutlakaki meme dokusu olan ve olmayanla bir olmaz tabikide.Ama böyle kalmayacakları kesin,garanti :34: Zaten çok çok kötü bir durumda yok gögsünde,biz daha fenalarını gördük yanee...Zaman sadece birazcık zamannn... :24::24:

Öyle.. Bu arada fotoğraflarda yuvarlak gibi mi yoksa damla gibi mi duruyor ? Üst tarafları ilk başta çok daha kabarıktı şimdi biraz daha düzeldi gibi

şimdiden bilemezsin ki, belki de hayalindekiler gibi olacak bir kaç ay sonra :1:
hem zaten epey büyük seninkiler, istemesen de yer çekimine karşı koyamazlar :52:

Büyüük , daha büyüük , çook daha büyük istiyorum :D ben c cup istiyordum ama meme altı ile ucu arasnda 11 cm fark var büyüme ihtimali olmadığına göre hayalimdeki resmi çöpe atıyoruum :)

canım benim az önce baktım fotoğraflarına büyüklük olarak idealler zamanla çok güzel olacaklar sadece protezlerin aşağıya inmesi için birkaç ay daha sabredeceksin o kadar gerçekten büyüklüğü çok iyi kesinlikl küçük durmuyor ;)

Canım benim aslında o görüntüye bakma şu an epey yumuşadılar ve hiç şiş kalmadı bende yumuşayınca doğallaşır diye bildiğim için endişelendim biraz :)

Gozdecim yuruken sallanmiyorsa yumusamamis demektir,benimkiler inan su an bile tam anlamiyla yumusamadi ama en azindan o ilk 1 buck ayliga kadarki olan sertlik ggitti meme kivamina gelmeye basladilar..Ba hala geldiler demiyorum...O kivama geldikce boyutta sekilde inanilmaz degisiyor...bence sadece masajlarini aksatrma ve bi 20 gun unut protezlerini hic aynaya bakma...Zor ama dene ;)

sabret canım. arkadaşlar söylüyorsa bildikleri var yani. tecrübeleriyle sabit. ben henüz ameliyat olduğumda sen de yumuşamış göğüslerine harika sütyenler almış olursun, fotolar çekersin, sonra da bana yazarsın şöyle: " ben de senin gibiydim, ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlanıyordum , bak geçti gitti, sen de tadını çıkaracaksın. az kaldı...." nasııııllll :16:

Back