- 17 Nisan 2011
- 158
- 1
- 68
- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Benim daha once kucuk olan gogsum ameliyattan sonra digerinden buyuk duruyordu,tamamen odemlerden dolayi..odemler inincede eskisi gibi olan boy farki ayni sekilde olucak ama o cok normal canim.Super mbi boyut takmis bence gule gule kullan simdiden.dual plandir sanirim?
ayrica canim senin su an yeniyse odemlerden dolayi fark olmasi cok dogal.
300 cc ,yuvarlak, mentor taktı cnm :) 13 haziranda oldum...
çok geçmiş olsun güle güle keyifle kullanbenden tam 1 hafta öndesin arkadaşım nasılsın şu anki durumunla ilgili beni bilgilendirir misin, 1 hafta sonra neler yapabileceğimi bileyim :))
tşk ederim cnm saol.özellikle ilk 2 gün felçli gibiydim,1 haftayı doldurtuktan sonra iyice ağrılar azalmaya hareketlerim normale dönmeye başladı...şişlik var,arada hafif ağrılar oluyor,sertlik azalmaya başladı,kolumun altında morluklar azaldıher geçen gün daha iyiye gidiyor...
300 cc ,yuvarlak, mentor taktı cnm :) 13 haziranda oldum...
harikasın yaaaa aynen küçük olan şimdi daha büyük görünüyordün gece taktım kafaya bu durumu sonra da olsun şükret haline vs şeklinde kendimi telkin etmeye çalıştım, çok bi fark yok ama yine de o kadar çok inceliyorum ki herşey gözüme batıyor..sağol canım yaa aynı şeyi yaşamış olmamız iyi geldi bana davet gönderiyorum sana eski fotoma bak..yenisini de ilk fırsatta çekeceğim.. evet dual plane uygulandı 300 mentor
çok şükür canım, ilk 2 güne göre ben bile şu anda çok iyiyim, insanın hareket kısıtlılığı ne kadar zor bir durum.. neyse ki her gün bir öncekinden iyiye gidiyor insan.. daha büyük olan mememin ağrısı diğerine göre biraz daha fazla bu beni korkutuyor aslında çok değil ama diğeri daha az acıyor, soldaki hem daha büyük hem daha çok acıdığı için sanki birsorun mu var diye düşünmeden edemiyor insan ama her 2sinde de ağrının eşit düzeyde artıp azalmasını beklemek de yanlış olur tabi..
ooooo supergule gule kullan canim yuvarlak olmasida iyi...cok guzel olucak sen bi iyilesde
Benim oncedende vardi zaten cok az ama ayni cc takildi..Cok gecmis olsun canim ufa tefek boyut farki olmasi normal,kac cc takti Necdet bey?
resimlerini şimdi gördüm cnm .çokkk doğal duruyorlar.güzel günlerin olur inş...
Sana mentormu taktilar? bir de barkodunu verdiler dimi?boyutu herseyi yaziyor orda...
evet banada aynisini demisti ama ben yinede nagor istedim israrla,sonra yuvarlak takmak istemisti ama ben israrla damla istedim,doktorunu dinlemeyen yaramaz hasta gibi :) ama yuvarlakta hakliydi ,damla yeterince doldurmadi gibi..ama ben memnunum...
kızlar bende haftaya ameliyat oluyorum ama doktorum en fazla 280 cc koyarım diyor banada küçük gelecekmiş gibi geliyor. Doktorumu ikna etmem lazım ben en aşağı 320-350 istiyorum. sen boyutundan memnunmusun?
bu barkod olayı nedir kızlar bana barkod veren falan olmadı
nazocan...ameliyat sonrası kullanılan protez kutuları sana verilmeli, çünkü kutuların üzerinde takılan silikona ait tüm bilgiler var: özel numarası, cc bilgisi, silikon tipi, üretim yılı, lot numarası gibi bilgiler. Her üretici ürettiği silikona garanti verdiğinden, bir sorun olursa, bu bilgilerden gereken işlemi yapıyorlar...doktorundan alman gerekiyor diye düşünüyorum....
bana vermediler, bişey olur mu ki, bi de attılarsa kutuyu, ki atmışlardıreğer yoksa, protezin alındığı medikali biliyorum oraya gidip öğrenebilirim sanırım, herhalde kayıtlarında vardır :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?