• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Canım beniiimmmm.....:16: Bak iyiki yeni fotolar yüklemişsin valla.Degişim yok,aynı dıyordun ama bence degişim kesinlikle var.Amaaa daha değişecekler,böyle kalmayacaklar emin ol.Dahada güzelleşecekler :16:Küçülecek diye endişe etme sakın.Kas altı yönteminde ödemler fazla olur,bundan dolayıda protez özelliklede şeklini çok belli etmez.Zamanla şekli şemali,duruşu,büyüklügü belli olacak :34:Emin ol tatlım :29: Zamanla değişimi hep beraber değerlendireceğiz inşallah.Yeterki Rabbim bize saglık,sıhhat,mutluluk versin :16:

İnşallaaah ağzın bal damlıyooor :34:

Arkadaşlar çok yeniyim ben, kadınlarkulübünü her zaman takip ediyordum ama üye olma ihtiyacı hissettim artık. :)) meme estetiği ameliyatlarıyla ve dudak dolgunlaştırmayla ilgili yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum ara ara açıp okuyordum sürekli. Konularda fotoğrafları belli bir mesaj sayısına ulaşınca görebiliyorum sanırım, çok da anlamadım açıkçası nereden göreceğimi. :)) Ben de istiyorum göğüslerimi büyütmeyi, ondan önce biraz kilo vermek istiyorum ama. bakalım, şu an sadece araştırma kısmındayım. :)) Ve de bir yandan erkek arkadaşımı ikna etme çalışmaları falan, bakalım. :)))

Canım bence erkek arkadaşına söylemesen de olurdu.. Benim erkek arkadaşım 3 aylığına yurt dışına gitti. Hiç sıkıntı çekmiyorum şükür :D karar verdiğin zaman gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İnşallah senin için hayırlısı olur:34:

Canım bence erkek arkadaşına söylemesen de olurdu.. Benim erkek arkadaşım 3 aylığına yurt dışına gitti. Hiç sıkıntı çekmiyorum şükür :D karar verdiğin zaman gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İnşallah senin için hayırlısı olur:34:

Bir kez söyledim, sonra çok pişman oldum falan ama bakalım, uğraşıyorum şimdi. Evlendikten sonra, çocuktan sonra yaptırmalısın illa istiyorsan bence falan dedi. Ama şu an konuyu açtığımda tartışıyoruz. Hayırlı olsun seninkiler, en iyisini yapmışsın canım hazır yokken. :)) Destekli sütyenlerden kurtulmak istiyorum ya istediğim bikini modellerini giymek istiyorum artık. Çok üzüldüğümü falan anlamasını sağlayacağım artık bir şekilde, "bence büyüklüğü gayet iyi." falan diyor ama ben güzel göğüslü birini görünce onun yanındayken, kötü oluyorum, kendimi kötü hissediyorum. :((

Bir kez söyledim, sonra çok pişman oldum falan ama bakalım, uğraşıyorum şimdi. Evlendikten sonra, çocuktan sonra yaptırmalısın illa istiyorsan bence falan dedi. Ama şu an konuyu açtığımda tartışıyoruz. Hayırlı olsun seninkiler, en iyisini yapmışsın canım hazır yokken. :)) Destekli sütyenlerden kurtulmak istiyorum ya istediğim bikini modellerini giymek istiyorum artık. Çok üzüldüğümü falan anlamasını sağlayacağım artık bir şekilde, "bence büyüklüğü gayet iyi." falan diyor ama ben güzel göğüslü birini görünce onun yanındayken, kötü oluyorum, kendimi kötü hissediyorum. :((

Cnııım önemli olan senin ne istediğin , nasıl hissettiğin.. Bence ikna edersn :) gelişmelerden haberdar et

arkadaşlar merhaba,

öncelikle bu operasyonu geçiren herkese geçmiş olsun ve güzel günlerde kullanmanızı diliyorum:) bende geçen ayın 29. operasyonu oldum. bugün 10. günüm ve ağrılarım artık tamamen gitti giyebilirim. sadece sabah ilk kalktığımda ufak bir ağrı oluyor ama oda çok sürmüyor. ilk 4 gün bende ciddi anlamda zor geçti ve ne yalan söylim pişmanda olmadım değil, sanki o ağrılarla hep yaşayacağım diye düşünüyorum ki öyle olmadığını çok geçmeden gördüm. Ödemlerim yavaş yavaş iniyor ve azda olsa yumuşama başladı. Ama şuan o yapay görünüm beni de rahatsız etmiyor değil, zaman içerisinde daha düzeleceğini düşünüyorum. Bendeki ölçüler hakkında da ufak bir bilgi ileteyim belki merak edenler olur:) Benim ki göğsüm arasında 50 cc fark olduğu için 345 sağ göğüste sağda da 390 yüksek profil takıldı. şuan ki ölçülerim göğüs altı 75 göğüs ucu 90 oldu, belki biraz daha inebilir ödemler geçince ki bu durum beni kesinlikle rahatsız etmez, çok büyük olması taraftarı da değilim. Operasyonu esteword güzellik merkezinde fatih peker beye yaptırdım, gerçekten çok ilgili bir ekip. Zaten esteword de yaptırdığınız hiçbir işlemden pişman olmazsınız çok ilgili ve kibar çalışanlar. arkadaşlık isteği gönderdiklerim oldu, haliyle bende aylar sonraki halimi merak edip sizlerden feyz almak istiyorum. kabul ederseniz sevinirim. bende artık sizlerden birisiyim. şuan bandajım çıkmadığı için ben ekleyemiyorum. en kısa zamanda resimlerimi ekleyeceğim bende.

canım senin son halini merak ediyorum. fotolarını kaldırmışsın, yeni halinin fotosunu da yüklememişsin. memnun musun, kıvama geldi mi göğüslerin?

mrb incil!sonunda bende ameliyat oldum nejdet uçar a.ameliyattan sonra seninde iki göğüsün arasında fark varmıydı?(büyüklük olarak)

Benim oncedende vardi zaten cok az ama ayni cc takildi..Cok gecmis olsun canim ufa tefek boyut farki olmasi normal,kac cc takti Necdet bey?

Benim oncedende vardi zaten cok az ama ayni cc takildi..Cok gecmis olsun canim ufa tefek boyut farki olmasi normal,kac cc takti Necdet bey?

sevgili incilya benim de daha önceden az bir fark vardı 2 meme arasında, 2sine de 300 cc takıldı şimdi de hafif bir far var gibi ama umarım belli olmaz.henüz 5 gün oldu ameliyat olalı.

sevgili incilya benim de daha önceden az bir fark vardı 2 meme arasında, 2sine de 300 cc takıldı şimdi de hafif bir far var gibi ama umarım belli olmaz.henüz 5 gün oldu ameliyat olalı.

Benim daha once kucuk olan gogsum ameliyattan sonra digerinden buyuk duruyordu,tamamen odemlerden dolayi..odemler inincede eskisi gibi olan boy farki ayni sekilde olucak ama o cok normal canim.Super mbi boyut takmis bence gule gule kullan simdiden.dual plandir sanirim?

Benim daha once kucuk olan gogsum ameliyattan sonra digerinden buyuk duruyordu,tamamen odemlerden dolayi..odemler inincede eskisi gibi olan boy farki ayni sekilde olucak ama o cok normal canim.Super mbi boyut takmis bence gule gule kullan simdiden.dual plandir sanirim?

ops pardon canim ben seni Necdet beye ameliyat olan arkadas sandim :) Sanada cok gecmis olsunnn gule gule kullan ben 300 boyutu cok begeniyorum ,fark tabiiki olucak biraz,buyuk farklarda farkli cc kullaniyor doktorlar;)cok gecmis olsun tekrardan canim,keyfini cikar artik ;)

Back