gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Az da olsa mı valla epeey varmış ama zaten bu şekilde olup da silikon taktırınca çook daha doğal duruyor ben inanın çok beğendim bitişikliği , doğallığı falan çok güzel. Tuğrul beyin ellerine sağlık :)

Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor

korkma ama tedbir de al. kontrollerini aksatma. vücudunu takip et. o zaten alarm verir.

Canım benim hiç öyle elime gelen bi kitle ağrı falan olmadı.. Umarım bundan sonra da olmaz

gözdecim nasılsın??cicilerin her geçen gün güzelleşiyolar dimi,,oy oybu arada ben bir iki aydır sık giremiyodum foruma şimdi farkettim teyzen vefat etmiş..rabbim rahmet eylesin cnm sabırlar ve sağlık versin geride kalanlarınada.kendine iyi bak cnm

Güzelleşiyorlar canım :) teşekkür ederim...

gözdecim şu haliyle bile çok güzeller umarım yerine oturduğunda çok daha güzel olucaklar canım

Arzumcuğumun isteği üzerineee yeni taze taze fotolar görücüye çıkmıştııır

Canım beniiimmmm..... Bak iyiki yeni fotolar yüklemişsin valla.Degişim yok,aynı dıyordun ama bence degişim kesinlikle var.Amaaa daha değişecekler,böyle kalmayacaklar emin ol.Dahada güzelleşecekler Küçülecek diye endişe etme sakın.Kas altı yönteminde ödemler fazla olur,bundan dolayıda protez özelliklede şeklini çok belli etmez.Zamanla şekli şemali,duruşu,büyüklügü belli olacak Emin ol tatlım Zamanla değişimi hep beraber değerlendireceğiz inşallah.Yeterki Rabbim bize saglık,sıhhat,mutluluk versin

değişim başlamış gözdecim. tekrar geçmiş olsun. inş sonuç istediğin gibi olacak protezler yerine iyice oturduğunda.

Arkadaşlar çok yeniyim ben, kadınlarkulübünü her zaman takip ediyordum ama üye olma ihtiyacı hissettim artık. :)) meme estetiği ameliyatlarıyla ve dudak dolgunlaştırmayla ilgili yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum ara ara açıp okuyordum sürekli. Konularda fotoğrafları belli bir mesaj sayısına ulaşınca görebiliyorum sanırım, çok da anlamadım açıkçası nereden göreceğimi. :)) Ben de istiyorum göğüslerimi büyütmeyi, ondan önce biraz kilo vermek istiyorum ama. bakalım, şu an sadece araştırma kısmındayım. :)) Ve de bir yandan erkek arkadaşımı ikna etme çalışmaları falan, bakalım. :)))

Bence de değişim başlamış, ve senin için en iyisinin bu olduğu kanaatindeyim. Bece çok hoş ve güzel duruyor. Ve zamanla çok daha iyi olacak.. Sevgiler Canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…