- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Gozdecim resmim hakkindaki yorumun icin tesekkur ederim:) evet benim az da olsa meme dokum vardi
ama iki cocuk emzirdigim icin icleri iyice bosalmis ve asagiya doru inmislerdi. İclerine de silikon konulunca dik ve cok dogal oldular canim. İlk gun bile cok dogaldi benimkiler. Bu arada bugun ben ameliyat olali tam bir ay oldu bunun serefine yeni resimler ekleyecegim bakarsinizsenin de en kisa zamanda inecektir ve cok cok daha dogal gorunecektir bekle bak bu arada doktorcugum Tugrul beye de sevgilerimi yolluyorum tekrardan beni bu kadar mutlu ettigi icin
Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor
korkma ama tedbir de al. kontrollerini aksatma. vücudunu takip et. o zaten alarm verir.
Canım benim hiç öyle elime gelen bi kitle ağrı falan olmadı.. Umarım bundan sonra da olmaz
Canım benim hiç öyle elime gelen bi kitle ağrı falan olmadı.. Umarım bundan sonra da olmaz
gözdecim nasılsın??cicilerin her geçen gün güzelleşiyolar dimi,,oy oybu arada ben bir iki aydır sık giremiyodum foruma şimdi farkettim teyzen vefat etmiş..rabbim rahmet eylesin cnm sabırlar ve sağlık versin geride kalanlarınada.kendine iyi bak cnm
canım cok geçmiş olsun sende kervana katıldın:)Ben ilk kez Gögus estetiği oldum canim Zuhtu beyin yarı damla olarak nitelendirdiği modarate natrelle
Gözdecigimmm...Nasılsın tatlım?Yeni fotolar bekliyoruz değişimi bizde görelim lütfen.Sessiz takılıyorsun ama olmazDön aramızaaa....
Arzumcuğumun isteği üzerineee yeni taze taze fotolar görücüye çıkmıştııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?