gozdegozdeg Meme Estetiği Ameliyatı

Bak ben bunu hiiiç düşünmemiştiim geçenler bi travestiyi uzaktan görüp ne güzel kadın dediğimi bile hatırlıyorum valla bana en çok bu moral verdi sağol

tabi cnm ya bak sen bile kadın sanmışsın gördnmü.moral verdiğime çok sevindi ama gerçek bunlar.inan bizim iş yeri onların yoğun olduğu yerlere yakın hergün onlarcasını yakından görüyorum ve hayret ediyorum nasıl sığdırmışlar ve nasıl güzel olmuşlar diye:)zamanla süper olacaklar seninkilerde hep beraber görücez inşallah..

selam canim bende yaptirdim 400 cc benimkiler Banada baslarda kucuk Geldi ama 350cc 400cc normal guzel duruyorlar gecmis olsun

ay çok şekersin, akşam akşam güldürdün. hiç güleceğim yoktu. "sen de benim fotolarıma bakarsın"

Ay evet cok kibarimdir huyum kurusun:)hicbirsey yazmadan arkadaslik talebinde bulunmak ayip geliyor bana nedense. Sadece resimleri gormek icin. Bazi arkadaslar oyle yapiyorlar sonra bir tasekkur edip yorumda bile bulunmuyorlar insanin da zoruna gidiyor hadi bakalim senin de ameliyatina az kaldi takipteyim bilesin:)

ben de bu nedenle özenle seçiyorum arkadaş listemi. iyi yapıyorsun iyi. boşver!
takipte olduğunu hissettir madem :13:
bu ara çok yoğun ve yorgunum. yine de girip bakmaya çalışıyorum ne var ne yok diye. heyecan sarıyor evde olduğum zamanlarda. iş yoğunluğunda unutuyorum ameliyatı.. beden yorgunluğum da var. eve dönünce uyuyup kalıyorum bazen. kendime iyi bakmam gerek ama nerdee... sanırım ameliyat olacağım psikolojisi de sarıp sarmaladı beni. bir deliyim bir durgun. ama çok heyecanlı ve mutlu. inş her şey güzel olacak! ve bu ameliyatı isteyen herkes de olsun ve kavuşsun göğüslerine. göğüs bambaşka birşey. hani göğüs ağırlığını hissederler göğsü olanlar. ben onu dahi hissedemedim. ergenliğe girdiğim sene ve bir süre sonrası regl dönemlerimde hissediyordum. hepsi ondan ibaret...
neyse, hüznü koydum rafa! beklesin beni aynalar!

Evet canim bizi ancak bizim gibi bunun eksikligini yasayanlar anlar. Beni kizkardesim bile anlamiyordu dusun yani ne gwregi var kimse gormuyo ki falan diyordu( tabi kendi memisleri gayet dolgun ve guzeldir ondan herhalde) sende huzun yapma artik bak cok az kaldi kavusacaksin hersey cok guzel olacak inan bana:) canim ben cok fazla yazamiyorum hep telefondan giriyorum burdan da yazmak cok gıcık. Klavyede olsam catir catir yazcam da herkese. İsyerinde acmiyorum artik. Sirketin ana server inda kim hangi siteye girmis kontrol edebiliyorlarmis:18usunsenize bi baksalar ben habire meme estetigi sitelerinde geziniyorum. Ayyyy rezillikEvde de coluk cocuk laptobu acamiyorum firsat bulup. O yuzden canim ama hergun duzenli olarak girip okuyorum yazilanlari kalbim sizlerle yani

selam canim bende yaptirdim 400 cc benimkiler Banada baslarda kucuk Geldi ama 350cc 400cc normal guzel duruyorlar gecmis olsun

Canım geçmiş olsun.Doktorun kim merak ettim 400 cc diyince :)) Bendede 400 cc yuvarlak Mentor marka protez var.Kas zarı altına koyuldu.Anlayacagın cc büyüklügü kardeşiyiz,merakım ondan Foto paylaşmayı düşünürmüsün

bence de işyerinde girmemek gerek siteye. ayrıca düşünmek yeter. fırsat bulup burada birbirimize yardımcı olmak ve moral vermek için uğraşıyorsak, heyecan, mutluluk paylaşıp dert dinliyorsak bu da yeter.
ben de yüzünü bile görmediğim (KALEMim hariç, Onla arkadaşız artık. hakiki ) arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. sizler de iyi ki varsınız.

Teşekkür ederim canıım sanırım bende biraz da doyumsuzluk var bide ben sert göğüs severim yani biraz daha yumuşayabilir ama normal meme kıvamı bana çok yumuşak geliyor

Zor ama deneyeceğim :) ben dediğim gibi sert göğüs seviyorum sadece alt kısımlar bomboş oralar dolsun üst kısımlar biraz daha düz dursun istiyorum o kadar

Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor

Canım dediğim gibi cclerle iş bitmiyo biraz da kişinin vücut yapısına bağlı

Kesinlikle cok haklisin canim. Bana doktorum kesinlikle cc konusturmamisti. Her vucut meme farklidir demisti. Hatta tek yumurta ikizleri bile ayni doktor, ayni yontem ve ayni cc ler konularak ameliyat edilseler 6 ay sonra birbirinden cok farkli gorunurler demisti. Simdi bunu daha iyi anliyorum. Bu arada resimlerine baktim canim. Bence buyuklugu gayet iyi. Ama mumkun mertebe sutyensiz dolas ki asagiya insinler. Onceden hic meme dokusu olmayanlara bunu oneriyorum demisti doktorum. Tabi canm kendi doktorunun tavsiyeleri herseyden daha onemli ne diyorsa harfiyen uygula onlar en dogrusunu bilirler. Opuyorum:)

sevgili gözde, öncelikle çok geçmiş olsun, resimlerini de gördüm, önceki halini de bildiğimden, görüntünü çok beğendim, ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu, hala çok yumuşamış değiller, illa ki zamana ihtiyaç var, ben önceleri, işten bir an önce eve gelmek isterdim, memişlerime bakmak dokunmak için, senin yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum, çünkü ben de dümdüz bir hatundum. meme dokum hiç yoktu, 350 cc kondu, arzumun topiğine de yazdım az önce, bugün doktoruma gittim, kontrole, o da çok beğendi
canım benim sabret, ve aklına kötü şeyler getirme, düşünce bir enerjidir, odaklandığın yere doğru akar, olumlu düşün, oluruna bırak herşeyi,
sevgiler,

Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor

Canım benim,hiç korkma.Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak.Kas altı yönteminde kapsül oluşma riski diger yöntemlere göre en düşük olanı ... Zaman geçince ne kadar boşa evham yaptıgını ve mutlu oldugunu yazacaksın inşallah...Cici cici sütyenler takacaksınnn,dekolte vereceksınn,ellerin göfüslerine filimler izleyecek uyuyacaksınnn Ooyyy... Yerim ben seni,ameliyat olmuşta evhamlanıp bize soru sorarmış canım benim Zamanla herşey çok güzel olacak,bana güvennn....

Sütyensiz dolaşmayı ilk defa senden duydum ama mantıklı geldi hemen çıkarttım sütyenii :) yani boyut çok küçük değil tabi ama hayalimdeki boyut da değil hep c cup istedim ama ben biliyordum c olamayacağını. Erkekler gibi üst tarafta hafif kas bile vardı düşün. En büyük cc ile bu hale geldi bide forumda hiç meme dokusu olmayanlara daha küçük ccler takıyolarya bakıyorumda onlarınki high profil benimki modarete inanın 365 cc modarete 300 cclik high profildeki görünüme denk geliyor

Canım zaten beklemekten başka yapılacak bişey yokki :) aslına bakarsn ortada üzülecek bişey de yok vücut yapım böyle yapabileceğim bişey yok. Herkesiin göğüsleri çok güzel olacak diye bişey de yok. En azından benim artık utanmayacağım göğüslerim var. 'Benim artık göğüslerim var. ' Kendimi aynaya baktığımda erkek gibi görmüyorum en azından bu bile yeterli olmalı aslında bana

Asıl en önemlisii bikini alacağım , bikinii benim anlayamadım her şeyin çok ağrısız olması. Eğer diğer estetik ameliyatlar da böyleyse ilerde beğenmediğim yerlerimi yaptırırım tek sorun anestezi bence

Gozdecim resmim hakkindaki yorumun icin tesekkur ederim:) evet benim az da olsa meme dokum vardi
ama iki cocuk emzirdigim icin icleri iyice bosalmis ve asagiya doru inmislerdi. İclerine de silikon konulunca dik ve cok dogal oldular canim. İlk gun bile cok dogaldi benimkiler. Bu arada bugun ben ameliyat olali tam bir ay oldu bunun serefine yeni resimler ekleyecegim bakarsiniz senin de en kisa zamanda inecektir ve cok cok daha dogal gorunecektir bekle bak bu arada doktorcugum Tugrul beye de sevgilerimi yolluyorum tekrardan beni bu kadar mutlu ettigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…