- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Gozde merhaba senden 1 hafta sonra ameliyat olmustum. Arkadaslik talebimi kabul edersen sen de benim albumume bakarsin canim:)
Bak ben bunu hiiiç düşünmemiştiim geçenler bi travestiyi uzaktan görüp ne güzel kadın dediğimi bile hatırlıyorum valla bana en çok bu moral verdi sağol
Sağol cnm arkadaşım..bunlarıda düşünerek moralimizi hemen bozmak yok öyle dimi ama..Yalnız,cidden verdigin örnek harika olmuşşTebrik ediyorum arkadaşım Kesinlikle Gözdecigim,HARİKA OLACAKLARRRR...
04.04.2012 !!!saat 9da hastaneye gittim ameliyat önlüğünü giyerken ağladım mutluluktan mı korkudn mı bilemiyorum 10:15de ameliyata girdim 12de çıkmışım doktora 5-6 defa kaç cc diye sormuşum doktor gidincede annemlere kaç cc diye sorup durmuşum. Yan döncem , dikişlere dokuncam , yastığı düzeltin ,kaç cc diye 20 dk boyunca bunları tekrarlamışım doktorum mentor ve natrallenin ikisini de kullanıyor seçimi kendisine vücut tipime hangisini uygun gördüğüne bıraktım. 365 cc almış ama bana nedense küçük geliyor yarı damla ve pütürlü koydu. Yarı damla , damla gibi değil yuvarlak da koymak istemedi aslında yuvarlak isterdim.. Neyse 1. günüm ağrılıydı 2.günüm kollarımı kullanırken olan ağrı hariç hiç bi sıkıntı yoktu. Bu gün bomba gibiyim kollarımı hiç açmadım her işimi annem görüyor kendimi çok iyi hissediyorum. Dikiş izim de miniciiiiik. Görünce çok şaşırdım kısacası ben çok mutluyum darısı ameliyat olmak isteyen arkadaşlaraa :)
ay çok şekersin, akşam akşam güldürdün. hiç güleceğim yoktu. "sen de benim fotolarıma bakarsın"
Ay evet cok kibarimdir huyum kurusun:)hicbirsey yazmadan arkadaslik talebinde bulunmak ayip geliyor bana nedense. Sadece resimleri gormek icin. Bazi arkadaslar oyle yapiyorlar sonra bir tasekkur edip yorumda bile bulunmuyorlar insanin da zoruna gidiyorhadi bakalim senin de ameliyatina az kaldi takipteyim bilesin:)
ben de bu nedenle özenle seçiyorum arkadaş listemi. iyi yapıyorsun iyi. boşver!
takipte olduğunu hissettir madem :13:
bu ara çok yoğun ve yorgunum. yine de girip bakmaya çalışıyorum ne var ne yok diye. heyecan sarıyor evde olduğum zamanlarda. iş yoğunluğunda unutuyorum ameliyatı.. beden yorgunluğum da var. eve dönünce uyuyup kalıyorum bazen. kendime iyi bakmam gerek ama nerdee... sanırım ameliyat olacağım psikolojisi de sarıp sarmaladı beni. bir deliyim bir durgun. ama çok heyecanlı ve mutlu. inş her şey güzel olacak! ve bu ameliyatı isteyen herkes de olsun ve kavuşsun göğüslerine. göğüs bambaşka birşey. hani göğüs ağırlığını hissederler göğsü olanlar. ben onu dahi hissedemedim. ergenliğe girdiğim sene ve bir süre sonrası regl dönemlerimde hissediyordum. hepsi ondan ibaret...
neyse, hüznü koydum rafa! beklesin beni aynalar!
selam canim bende yaptirdim 400 cc benimkiler Banada baslarda kucuk Geldi ama 350cc 400cc normal guzel duruyorlar gecmis olsun
Evet canim bizi ancak bizim gibi bunun eksikligini yasayanlar anlar. Beni kizkardesim bile anlamiyordu dusun yani ne gwregi var kimse gormuyo ki falan diyordu( tabi kendi memisleri gayet dolgun ve guzeldir ondan herhalde) sende huzun yapma artik bak cok az kaldi kavusacaksin hersey cok guzel olacak inan bana:) canim ben cok fazla yazamiyorum hep telefondan giriyorum burdan da yazmak cok gıcık. Klavyede olsam catir catir yazcam da herkese. İsyerinde acmiyorum artik. Sirketin ana server inda kim hangi siteye girmis kontrol edebiliyorlarmis:18usunsenize bi baksalar ben habire meme estetigi sitelerinde geziniyorum. Ayyyy rezillik Evde de coluk cocuk laptobu acamiyorum firsat bulup. O yuzden canim ama hergun duzenli olarak girip okuyorum yazilanlari kalbim sizlerle yani
canım benim az önce baktım fotoğraflarına büyüklük olarak idealler zamanla çok güzel olacaklar sadece protezlerin aşağıya inmesi için birkaç ay daha sabredeceksin o kadar gerçekten büyüklüğü çok iyi kesinlikl küçük durmuyor
Gozdecim yuruken sallanmiyorsa yumusamamis demektir,benimkiler inan su an bile tam anlamiyla yumusamadi ama en azindan o ilk 1 buck ayliga kadarki olan sertlik ggitti meme kivamina gelmeye basladilar..Ba hala geldiler demiyorum...O kivama geldikce boyutta sekilde inanilmaz degisiyor...bence sadece masajlarini aksatrma ve bi 20 gun unut protezlerini hic aynaya bakma...Zor ama dene
sabret canım. arkadaşlar söylüyorsa bildikleri var yani. tecrübeleriyle sabit. ben henüz ameliyat olduğumda sen de yumuşamış göğüslerine harika sütyenler almış olursun, fotolar çekersin, sonra da bana yazarsın şöyle: " ben de senin gibiydim, ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlanıyordum , bak geçti gitti, sen de tadını çıkaracaksın. az kaldı...." nasııııllll
selam canim bende yaptirdim 400 cc benimkiler Banada baslarda kucuk Geldi ama 350cc 400cc normal guzel duruyorlar gecmis olsun
Canım dediğim gibi cclerle iş bitmiyo biraz da kişinin vücut yapısına bağlı
Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor
Canım beniiim senin için çok seviniyorum inş dediğin gibi hiç bi aksilik çıkmaz da tek derdim cici cici sütyenler almak olur.. Kapsül oluşması falan böyle okuyorm da insan ister istemez korkuyor
Kesinlikle cok haklisin canim. Bana doktorum kesinlikle cc konusturmamisti. Her vucut meme farklidir demisti. Hatta tek yumurta ikizleri bile ayni doktor, ayni yontem ve ayni cc ler konularak ameliyat edilseler 6 ay sonra birbirinden cok farkli gorunurler demisti. Simdi bunu daha iyi anliyorum. Bu arada resimlerine baktim canim. Bence buyuklugu gayet iyi. Ama mumkun mertebe sutyensiz dolas ki asagiya insinler. Onceden hic meme dokusu olmayanlara bunu oneriyorum demisti doktorum. Tabi canm kendi doktorunun tavsiyeleri herseyden daha onemli ne diyorsa harfiyen uygula onlar en dogrusunu bilirler. Opuyorum:)
Canım zaten beklemekten başka yapılacak bişey yokki :) aslına bakarsn ortada üzülecek bişey de yok vücut yapım böyle yapabileceğim bişey yok. Herkesiin göğüsleri çok güzel olacak diye bişey de yok. En azından benim artık utanmayacağım göğüslerim var. 'Benim artık göğüslerim var. ' Kendimi aynaya baktığımda erkek gibi görmüyorum en azından bu bile yeterli olmalı aslında banasevgili gözde, öncelikle çok geçmiş olsun, resimlerini de gördüm, önceki halini de bildiğimden, görüntünü çok beğendim, ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu, hala çok yumuşamış değiller, illa ki zamana ihtiyaç var, ben önceleri, işten bir an önce eve gelmek isterdim, memişlerime bakmak dokunmak için, senin yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum, çünkü ben de dümdüz bir hatundum. meme dokum hiç yoktu, 350 cc kondu, arzumun topiğine de yazdım az önce, bugün doktoruma gittim, kontrole, o da çok beğendi
canım benim sabret, ve aklına kötü şeyler getirme, düşünce bir enerjidir, odaklandığın yere doğru akar, olumlu düşün, oluruna bırak herşeyi,
sevgiler,
Canım benim,hiç korkma.Allahın izniyle hiçbirşeycik olmayacak.Kas altı yönteminde kapsül oluşma riski diger yöntemlere göre en düşük olanı ... Zaman geçince ne kadar boşa evham yaptıgını ve mutlu oldugunu yazacaksın inşallah...Cici cici sütyenler takacaksınnn,dekolte vereceksınn,ellerin göfüslerine filimler izleyecek uyuyacaksınnnOoyyy... Yerim ben seni,ameliyat olmuşta evhamlanıp bize soru sorarmış canım benim Zamanla herşey çok güzel olacak,bana güvennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?