- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
peki bariz farkediliyo mu canım?
ewt jnm bayagı farkedılıooo:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bariz farkediliyo mu canım?
december, sonsuz yalnızlık siz d başlamıştınız ne oldu acep? ben 5. gündeyim şimdilik bi değişim yok ama 1 ayı tamamlıcam mutlaka:enbuyukkk:
ya bende inanılmaz bir morluk var ırsi annemde teyzelerimde kuzenlerimde kardeşimde anne tarafında bir cok kişide var hatta okula giderken uyuşturucumu kullanıyosun böbrek hastasımısın elli tane soru soruyorlardı resimlerde iğrenç cıkarımm resmen dayak yemiş gibi mosmor göz kapaklarım ve altları bana bu vitaminler fayda edermi mafoldumben
yaaaa sonunda ya hemen doktoruma sorup bende yazdırıp alıcam ya cildimdeki tek sorunum göz altı morluğum yaaaa
merhaba bende bugün aldım arkadaşlar.az önce cam küçük bir kavonozda hazırladım bölee pembe bi renk aldı.sizindemi öle oldu.bu arada bu tür bitkisel şeyler denediğim zaman çok istikrarlıyımdır asla pes etmem o yüzden sonuçları size buradan yazacağım. en son olarak yine burada okuduğum elma sirkesi bal ve sandoloz sakızı tarifini son bir yıldır sandoloz sakızına 1 ay ara vererek, elma sirkesi ve bal karışımınıda sadece hafta içi içerek 7 kilo verdim.şu an 52 kiloyum. ama ilk 3 ay hiç bi değişiklik yoktu mesela.
neyse uzatmayım bu tarifi veren arkadaşımızın dediği gibi düzenli kullanın umarım hepimizde işe yarar
sevgiyle kalın