Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar yazdırdım wıtamınlerı yanlıs bı sorun war hepsı wıtamın oldugu ıcın bı karneye yazılmıoooooooo bılgınıze ben anneye babaya we benım karneye paylastırıwerdım
Hadi ya demek bi karneye yazılmıyo.Ne doktoruna yazdırdın canım.Cildiyeci yazarmı acaba
jn ben saglık ocagına yazdırdım ondan bılemıcem we 2 hafta oldu gercekten farkettı xulaydan allllllaaaaah bın kere razı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ya bu doktorlar niye laf dinlemiyolar :) Tek karneye yazılmıyo diye anneme kağıda yazdım verdim aynen Xulay ın dediği gibi .Tutmuş bana Benexol ve Suprdayn yazmış off yaaa sinir oldum.Heralde dışardan alıcam
kıslar benı bu karısımım adı yok mu doktora gıdıp ne dıyecem ama bu formulu yaz bende gıdıp yaptırayım mı dıyecem
Kızlar vitaminlerden sadece 2 tanesini kullanıpta fayda gören varmı.Mecburen dışardan alacağım için ağır gelecek hepsi
Aldım bugün vitaminleri.Ama e vitaminini bulamadım.Bide C vitamininin içinden sadece açık renkli olanı kullnıyorum demişsin.Öbürlerini kullanmamız sakıncalımı
diğerleri zararlı olabilir. ben kullanmadım. zaten o B 12 vitamini..
kılcal damarlardaki kanı yoğunlaştırdı, morlukları artırdı yani. denedim sizler için.
sonuc olarak , evet, kullanma
bende uzun zman oldu yapalım dun we ewwelkı gun dınlendırdım hafıfleme war gıbım ama bakalım