Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xulay bıse sorcemm bu karısımı dolapta saklıom ama bardak ıcınde sankı ılac gıtmıs yagı kalmıs gıbı gorunuo kapalı bı sekılde mı saklamak gerekıo bı bılgın war mı bacım tereddutte kaldım yenı karısım mı hazırlasamkıne:uhm:
bu arada e vitaminsiz karışım benim anacuuma iyi geliyo, e vitaminini bulursam onu da eklicem ama bulamıyom. sürdüğümde ilk 5 dakka vakum gibi çekiyo diyo, sonra düzeliyo diyo. gece yatarken sürdürüyorum, geçen gün bi tanıdığı ona gözaltlarının biraz açıldığını sölemiş. ki anneminkiler felakettir. bakalım bi 1-2 ay geçsin daha iyi anlarız herhalde.CADIARZU tekrar teşekkürler xulay Şeniz
bende dün akşam başladım da siz de sadece uyumadan öncemi sürüyorsunuz bir de nasıl sürüyosunuz...ben önce dıştan içe yarım ay şeklinde sürüyorum sonra gözümün altına tamamen sürüyorum doğrumu yapıyorum acaba birde sabah kalktığımda roc nemlendirici sürüyorum
mersi tatlım....yaws çok soru sordum ama kısa bir soru daha dinlendirin derken hergün sürmeyin mi diyosun
hmm tsk ederım xulay ben onje ıgnelerı bosalltım okadar da yag kattım ustune kulak cubugu ıle suruom ama masaj yapmıodum aksama yapmaya baslıyam barı gunde 2 kez uyguluom bajım
benim anacum memnuun kullanın hanımlar