- 4 Ekim 2012
- 35
- 6
-
- Konu Sahibi melisa2013
7 ay sonra eski haline mi dönüyorışık dolgusu 6-7 ay etki ediyor, arkadaşım yaptırdı...
göz çevresi cok hassas bir bölge yapmayın bencebildiğiniz bir doktor var mı peki bu konuda?
Dolgu tek çare mi bilmiyorum ki ben mağdur oldum daha önceHaklısınız ama inanın psikolojim etkileniyor artık... Oldugumdan o kadar yaslı gosteriyorum ki..
onu yaptırdım sakın yaptırmayın bi ise yaramadığı gibi gözaltımda kalıcıyag bezesi izı bıraktıAynı sorun bende de var yağ enjeksiyonu ben de düşünüyorum ama riskliymiş ehli biri yapmadıkça. Bi de gözaltı morluğuna kalıcı makyaj yapıyorlarmış pigmenterapi diye 10 yıl süre başka işleme gerek kalmıyormuş onu düşünmeye başladım.
yaptırmayın sakın ben yaptırdımsanemcan panda kamuflajı deneyen var mıdır?
kalıcı makyaj gibi bir uygulama yapıyor.
bilen araştıran veya yaptıran varsa paylaşırsa çok sevinirim
Selam Dr unuz kimdi acabaÇöküklük için göz altı Işık dolgusu öneririm. 1 sene oldu yaptıralı hala duruyor, o solgun hasta gibi görünüm gidiyor. O çöküntü gittiği için de morluklarda da görünüş olarak azalma oluyor,ışık oyunu gibi.
Ben bir de morluk için kremler kullanıyorum şimdi çok çok daha iyi durumda eskiye göre.
Kalıcı makyaj mı yağ bezesi bıraktı acaba?onu yaptırdım sakın yaptırmayın bi ise yaramadığı gibi gözaltımda kalıcıyag bezesi izı bıraktı
yaptırmayın sakın ben yaptırdım