- 3 Ağustos 2020
- 7
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi melisa2013
gercekten mı neden memnun kalmadınız, cok fazla fotograf paylaşıyorlar. olumlu gözüküyor. anlatabılır mısınız?onu yaptırdım sakın yaptırmayın bi ise yaramadığı gibi gözaltımda kalıcıyag bezesi izı bıraktı
yaptırmayın sakın ben yaptırdım
nasil birşey acabaAynı sorun bende de var yağ enjeksiyonu ben de düşünüyorum ama riskliymiş ehli biri yapmadıkça. Bi de gözaltı morluğuna kalıcı makyaj yapıyorlarmış pigmenterapi diye 10 yıl süre başka işleme gerek kalmıyormuş onu düşünmeye başladım.
Evet...Kalıcı makyaj mı yağ bezesi bıraktı acaba?
gercekten mı neden memnun kalmadınız, cok fazla fotograf paylaşıyorlar. olumlu gözüküyor. anlatabılır mısınız?
Merhaba gözaltı morluklarınız ne durumda biotin ve balık yağı işe yaradımıArkadaşlar önemli bir bilgi paylaşacağım. 1 haftadır demir eksikliğimden dolayı demir hapı kullanıyordum. Aynı zamanda göz altı morlugu icin arastırma yaparken öğrendim ki biotin ve balık yağı eksikliği de morluk yaparmış. (Burayı dr. lar hiç iletmiyor, ben yasemin tokvan sayfasında paylaşınca öğrendim kendisi nöropat olur) Derken balık yağı ve biotine de başladım ve 1 haftada inanın %40 kadarı geçti. Devam edeceğim inşallah daha da azalırlar sizlere bilgi vermek istedim.
Gecmis olsunÇöküklük için göz altı Işık dolgusu öneririm. 1 sene oldu yaptıralı hala duruyor, o solgun hasta gibi görünüm gidiyor. O çöküntü gittiği için de morluklarda da görünüş olarak azalma oluyor,ışık oyunu gibi.
Ben bir de morluk için kremler kullanıyorum şimdi çok çok daha iyi durumda eskiye göre.