Gözaltı Morluğu ve Çöküklüğü

Aynı sorun bende de var yağ enjeksiyonu ben de düşünüyorum ama riskliymiş ehli biri yapmadıkça. Bi de gözaltı morluğuna kalıcı makyaj yapıyorlarmış pigmenterapi diye 10 yıl süre başka işleme gerek kalmıyormuş onu düşünmeye başladım.
nasil birşey acaba

Benim aşırı mor ve derin artik bende sikildim bu morluktan

gercekten mı neden memnun kalmadınız, cok fazla fotograf paylaşıyorlar. olumlu gözüküyor. anlatabılır mısınız?

Şöyle ki, işlem sonrasında belirgin bir şekilde yağ bezesi kaldı. Şimdi onunla ugrasacagım birde... Oyle kucuk bezelerden bahsetmiyorum yaklasık mercimek tanesine yakın. Ayrıca göz kenarlarını harap eden bir işlem. Cildi mi inceltiyor ne yapıyor bilmiyorum ama göz kenarımda kırışıklık oluştu bu işlem sonrasında.

Benimde göz altlarim çökük..mor değil ama çukur yani.
Bizde genetik sanirim annem,ablam teyzelerimde öyle.Bende hoşnut değilim ama sanırım kalıcı bir çözümü yok.Ama buna rağmen annem ve benimde yaşımizdan daha küçük sanıyorlar.Normalde yaşlı yorgun göster bir durum.Aliştim artık sanirim.

Arkadaşlar önemli bir bilgi paylaşacağım. 1 haftadır demir eksikliğimden dolayı demir hapı kullanıyordum. Aynı zamanda göz altı morlugu icin arastırma yaparken öğrendim ki biotin ve balık yağı eksikliği de morluk yaparmış. (Burayı dr. lar hiç iletmiyor, ben yasemin tokvan sayfasında paylaşınca öğrendim kendisi nöropat olur) Derken balık yağı ve biotine de başladım ve 1 haftada inanın %40 kadarı geçti. Devam edeceğim inşallah daha da azalırlar sizlere bilgi vermek istedim.

Golden rose ruj şeklinde 2 numara kapatıcı çok işe yarıyor göz altı morluğunda, ben çok takmıştım, belki birine faydası dokunur

Arkadaşlar önemli bir bilgi paylaşacağım. 1 haftadır demir eksikliğimden dolayı demir hapı kullanıyordum. Aynı zamanda göz altı morlugu icin arastırma yaparken öğrendim ki biotin ve balık yağı eksikliği de morluk yaparmış. (Burayı dr. lar hiç iletmiyor, ben yasemin tokvan sayfasında paylaşınca öğrendim kendisi nöropat olur) Derken balık yağı ve biotine de başladım ve 1 haftada inanın %40 kadarı geçti. Devam edeceğim inşallah daha da azalırlar sizlere bilgi vermek istedim.
Merhaba gözaltı morluklarınız ne durumda biotin ve balık yağı işe yaradımı

Çöküklük için göz altı Işık dolgusu öneririm. 1 sene oldu yaptıralı hala duruyor, o solgun hasta gibi görünüm gidiyor. O çöküntü gittiği için de morluklarda da görünüş olarak azalma oluyor,ışık oyunu gibi.
Ben bir de morluk için kremler kullanıyorum şimdi çok çok daha iyi durumda eskiye göre.
Gecmis olsun :KK200: Hangi doktora oldugunuzu ögrenebilirmiyim?

X