Gözaltı ışık dolgusu yaptıracaklar 2 kere düşünün

Düşünmüjem
Yaptırjam

Merhaba, hafifte olsa erime ya da düzelme var mı ?
Merhaba öncelikle güvenilir bir yere yaptırmıştım yani malzeme piyasadaki en kaliteli üründü. Sorun benim yüzüme yakışmamış olması be daha olgun bir ifade vermesiydi. Yaklaşık 8 ay oldu. Ben de bir miktar erime oldu. Su an ise çok iyi görünüyor . Yani bana yapılan dozun sadece yarısı aslında benim istediğim o dinamik görüntüyü verecekmiş . Üstüne 3 kez göz çevresi mezoterapisi de yaptırdım . Şu anki halinden memnunum.
Tekrar yaptırır mıyım ?
Belli bir süre yine mezoterapi ile devam etmeyi düşünüyorum . İlerleyen dönemlerde ihtiyaç olursa ve yaş cilt kalitesi müsade ederse düşünürüm. Dolgu artıkk bir kaç yıldan önce gündeme alacağım bir konu olmayacak .

Sizin adınıza çok sevindim, benimde 2/5 ay olacak dolgu oturdu mu bilmiyorum ilk aya göre biraz daha düzeldi, eritmekten korktuğum için gua sha taşıyla masaj yapmaya başladım. Yüz yogası ve bu taşla masaj yapmak dolgunun ömrünü azaltıyormuş, umarım en yakın zamanda şikayetçi olan herkesle birlikte bizimkide çok daha iyi bir hâl alır

Merhaba morluk geçti mi peki ? Göz pınarından aşağı doğru inen

Merhaba morluk geçti mi peki ? Göz pınarından aşağı doğru inen
Malesef duruyor dolgunun çoğu eridi ama o morluk asla geçmedi çünkü bence o bölge daha çukur kalıyor dolgunun yanında ve bir yerde de dolgunun lenf drenajını engellediğini okumuştum sanırım onunla alakalı olabilir o morluk o bölgeye çok minik dolgu yaptırmayı düşünüyorum minicik su damlası kadar daha doğrusu danışacağım bir hekime olur mu diye çünkü yaşlı gösteriyor beni olduğumdan

Aynen öyle ben de yaptırmadan önce daha genç göründüğümü düşünüyorum evet çukurdu göz altlarım ama homojen bir görüntü vardı şimdi şimdi mor bir çizgi var yanında hafif torba var hiç yaptırmasam daha iyiydi kesinlikle

Sizin ki nasıl bir morluk şiş damarlı gibi gibi yoksa Gamze gibi çökük çizgi şeklinde mi

Son düzenleme:

Bende de mor bir çizgi vardı göz pınarından yanağın ortasına hafif geliyordu. Mezoterapilerden sonra daha iyi oldu. Mutlaka erir diye düşünüyorum dolgu da . Ama tabi bilemiyorum kullanılan malzeme nedir nasıl bir üründür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…