Alsancak kordonda çok ünlü bir uzman doktora yaptırdım başka işlemler de yaptırdım onlardan memnunum, siz bir kere mi yaptırdınız kaç ay oldu bana fotoğraf atabilir misiniz memnunsanız sizin hekiminize bir danışayımCok gecmis olsun. Kullanilan üründen kaynakli olabilir. Teosyal 2 ürününü kullaniyorum ben. 2 kez yaptirdim cok memnunum
Alsancak kordonda çok ünlü bir uzman doktora yaptırdım başka işlemler de yaptırdım onlardan memnunum, siz bir kere mi yaptırdınız kaç ay oldu bana fotoğraf atabilir misiniz memnunsanız sizin hekiminize bir danışayım
İyi de bu işleme hiç ihtiyacınız yokmuş ki, cildiniz de gözaltınız da süper pürüzsüz görünüyor. İşte hep sosyal medya, sosyal medya yüzünden kadınlar kendilerinde olmayan kusurlar bulup dert ediniyorlar. Sonra da soluğu plastik cerrahların kapısında alıyorlar. Çok güzelsiniz ve bu güzelliğin kaybolduğunu sanmıyorum. Dolguyu vücudunuz tamamen attığında bu üzüldüğünüz görüntü de kalmayacaktır. Yıpratmayın kendinizi.Bu da işlemden önce makyajsız halim işlemden yine 3 ay önce şu an işlemin 7. Ayı, he bu arada paris ışıltısı da yaptırdım aynı yerde şu an fark ettim ki lekelerin de bu kadar değilmiş sanki iğneleri girdiği yerlerde kahverengi lekeler oluşmuş cildim 10 ayda mahvolmuş gerçekten keşke hiçbir işlem yaptırmadaydım işlemleri yaptırırken çok iyi araştırın bütün gelişenilecek komplikasyonları sorun açık açık anlatılsın
Bizi böyle uyardığınız ve aydınlattığınız için ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Cildinizdeki ve göz altınızdaki problemler de yakında geçecek, kendinizi üzmeyin lütfen. Siz her halükarda güzelsiniz.Cc krem sürmüştüm sabah güneş kremiyle, cildim eskiye nazaran daha lekeli vitamin dolgunluk vs diye yaptırdığım ürünlerden sonra daha da arttı gibi geliyor iğne yerleri de leke yapıyor sanırım iyi güneş kremi sürülmezse aslında buraya yazma amacım tam da bana söylediğinizi henüz bunlara bulaşmamış insanlara söylemekti, bir şekilde pazarlıyorlar size ürünleri ama hiç yan etkilerinden ya da oluşabilecek sorunlardan bahsetmiyorlar lütfen düşünenler defalarca araştırsın tüm riskleri bilerek yaptırsınlar çünkü sanki bir kere yaptırınca sürekli bir şeylere ihtiyacınız varmış gibi geliyor, ya o güzel etki geçiyorken çirkinleşiyormuşsunuz gibi ya da zaten işlem yüzünden eskisinden de hasarlı bir cilde geri döndüğünüz için.
Çok teşekkür ederim moral desteğiniz içinSize bir abla olarak tavsiye vereyim, evet mutlaka fark var ama sizin sandığınız kadar korkunc degil. Siz sürekli oraya odaklandığınız icin daha büyütüyorsunuz. Cok guzel minyon bir suratiniz var. Sakin baska bir müdahalede bulunmayın. Bir iki yıl icinde gececek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?