- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.842
Kızlar selam .. uzun zamandır konu açmıyordum artık sinirim bozulmaya başladı ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum . O yüzden buradan yazıyorum benim derdim sağ gözümle .göz doktorlarına gittim 2 farklı ülke 5 göz doktoru gördü , en sonuncusu açıp bakalım bukadar rahatsızsanız ama görünürde birşey yok dedi . Ama öylesine gelişi güzelde göz ameliyatına yatmak istemiyorum . Benim derdim sağ gözümün istinasız sürekli yaşarması . Gün içinde birşey sürmessem sorun yok (yazları) kışları rüzgar vuruncada akıyor soğuk olunca da. Ama en fazla makyaj ile sorun yaşıyorum , fondoten sürsem bir rimel sürsem asla durmuyor akıyor ve alt tarafı silmekten kızarıyor ve ağrıyor . Sol taraf normal ama sağ gözüm asla durmuyor rimel ,göz kalemi , göz kremi , göz damlası ne sürersem akıyor . Artık cidden ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum .hatta rüzgar olunca dışarda hiç birşey sürmemiş olsam yinede akıyor .Rüzgarda sanki gözümün ilk tabakasını sıyırmışlarda rüzgar içine işliyor gibi geliyor . Artık cidden sıkıldım nereye gideceğim napacağım bilmiyorum . Bana yardımcı olun lütfen . Sağlık problemi yok diyorlar doktorlar ama akmaktan gözüm artık kuruyor ve ağrı yapıyor. Cidden kaldım öyle napsam kime gitsem bana bir yardımcı olun .