• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz teması

serenkask

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
11
0
1
27
Merhba bebegim 5 ay 25 günlük kucak ta göz teması yok yerde arada var oyuncaklara pek ilgisi yok neden acaba

yeterince iletişim kuramıyor olabilirsiniz..iki oğlum da oyuncaklarla oynamadı bu normal birşey..çevre odaklı bir bebek olabilir biraz daha haraketlendiği zaman mutfak dolabinın içğndekileri yerin de göremediğiniz zaman anlarsınız 😄

yeterince iletişim kuramıyor olabilirsiniz..iki oğlum da oyuncaklarla oynamadı bu normal birşey..çevre odaklı bir bebek olabilir biraz daha haraketlendiği zaman mutfak dolabinın içğndekileri yerin de göremediğiniz zaman anlarsınız 😄
Beybi bir şey sorabilir miyim oğlanları ne zaman sünnet ettirdin

Beybi bir şey sorabilir miyim oğlanları ne zaman sünnet ettirdin
hmmm yaralı olduğum bir konu😄 buradan bütün annelere sesleniyorum oğlanlarınızı bebekken sünnet ettirin..3 ve 4 yaşlarındaydılar çok zor oldu o süreç benim için sünnet olurken ve sonrası iyileşme süreci uzuyor bezde değillerdi çünkü

hmmm yaralı olduğum bir konu😄 buradan bütün annelere sesleniyorum oğlanlarınızı bebekken sünnet ettirin..3 ve 4 yaşlarındaydılar çok zor oldu o süreç benim için sünnet olurken ve sonrası iyileşme süreci uzuyor bezde değillerdi çünkü
Benimkisi 5 aylık ama genel anesteziyle sünnet olacak içimize hiç sinmedi ondan sormak istedim

Aslında genel bile demedi cumartesi getirin en geç gece 3e kadar besle gelsin dedi
görümcem bebeğini 40 günlükken sünnet ettirdi yapışıklık olduğu için..o bölgeyi uyuşturdular sadece..iki üç gün içinde de iyileşti zaten..daha fazla algılamadan yaptırmanız yararınıza olur..ben yaptırırken çok ağladılar birisi 13 yaşında hala o günün etkisin de bazen o günden bahseder 😩

Aşırı konuşuyorum ama hiç bakmıyor parka çıkarıyorum herkez sesleniyor hiç bakmıyor gülmüyor pek evde bize gülüyor ama çok degil göz teması da yerde var arada canım sıkılıyor bundan

Back