• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Seğirmesi...

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.769
121
413
İstanbul
Kızlar 2-3 gündür gözüm seğiriyo çok zinir bozucu olmaya başladı artık...Nette araştırdım ama bi sonuca ulşamadım... Ne yapmalıyım onuda bilmiyorum.Belki batıl inanç diyeceksiniz ama acaba kötü yada ii bri olayın habercisimidir...

bazen bende de oluyor.evet sinir bozucu bir durum ama napalım geçmesini bekliyecen yapabileceğin bişey yok :((
batıllara inanmam göz seğirince veya baktığın yerde dalıp kalınca misafir gelir yada yola gidecen ALLAH göstermesin ölüm haberi alacan derler diye duymuşum
bunlara takılıp kalma
bence yorgunlula alakalı olan bişey

canım eşimdede olmuştu sonra geçti araştırdığıma göre aşırı stres ve yorgunluktan ileri geliyormuş....

Bende aynı detten muzdaribim canım benimki 10 gündür falan sürüyo sanırım,bişeye sıkıldığımda yada olmasını beklediğim bişeyi beklediğim zamanlarda hep aynı şey olur ve o iş çözülünce benim gözümün seyirmeside geçer bencede çok sinir bozucu illet oluyorum hatta ama yapacak bişey yok eninde sonunda geçiyor takmamaya çalış

tamamen psikoljik,sinirsel birşey canım geçen yaz annemin 2 ay kadar sürmüştü..en son çare sakinleştirici ilaçlarda buldu.

geçmiş olsun sanırım geçmiştir artık, baya olmuş msj yazılalı ama dayanamadım bende yazayım dedim. strese girince sadece göz olsa iyi gözümün altı veya üst dudağım seyrirdi ve dıştan farkedilirdi dikkat edilince, okuldayken olurdu sınav zamanı konsantrasyonum sıfır oluyodu kabus gibi :bbo:
okul bitti strese devam ama kendimi telkin etmeyi öğrendim sanırım artık olmuyo. çokkk şükür, kendinizi rahatlatın kafanızı boşaltın kısa bi süre de olsa, ben öle yapıyorum çok geçmiş olsun a.s.

canım bu bende de oldu sık aralılarla 3 4 ay surdu sonra goz doktoruna gıttım herhangı bısey yok dedı sadece stres uzuntu olabılr dedı sonra gectı ıs stresım fazlaydı o sıra cok yogundu yorgunluk vardı ayrıldım ısten sonra tabı suan yok

aynı şey bendede oluyor 1 kaç hafta önce 3-4 gün olmuştu..hemde süreklii.ara sıra oluyo.stresten falan dolayı mı bilmioyrum ama ben stresli ve çok yorulan birisi değilim.ama heralde sıkıntı,stres falandır

Benimde gözümde bir problem var aslında ben insna kafalarını küçük görüyorsun :S hiç birşey değil sadece insan kafaları doktora gittim beyin film çekildi herşey normal denildi psikoloğa gitmem gerektiği söylendi tabi ben zaman olmadığı için gidemedim ama bir şey olmadığı için rahatladık ardından biraz zaman geçti şimdi görmüyorum görsemde çok nadir oluyor ama şimdide gözümün önünde durmadan uçuşan bir şey var sadece sol gözümde ve hiç geçmiyor napsam acaba bir fikriniz var mı?

arkaşlar bütün yorumları okudum ve ne yzıkki benim göz kapağımda 4 gündür kısa aralıklarla durarak seyriyor ve sinir oluyourm artık stresmi evet o bende çok fazla saolsun sevgilim stresi benden hiç eksik etmiyor ne yapmalıyım sizce bi dr. gitmeme gerek varmı

bende de bu durum sürekli oluyor. batıl inanışta kötü birşey olacağının habercisi derler ben kafaya daha çok takarım psikolojik olarak seğirmelerim daha çok şidettlenir .

Akadaşlar bazılarınız internete hiç bakmamış bazılarınız da eksik bakmış.Göz seğirmesinin psikolojik değilse eğer, diğer en büyük sebebi POTASYUM EKSıKLıĞıdir.Bol bol muz yiyin. 1 haftada geçtiğini göreceksiniz.Tecrübeyle sabittir.kaydirigubbakcemile5

benimde neredeyse 1 ayı geçti seğermesi arada sol gözüme geçiyor yada alt göz kapağıma değişik seğerme şekilleri olmaya başladı alıştım heralde artık parçam oldu göz seğermesi :D

Arkadaslar bunun sebebi magnesium eksikligi. Aylarca göz kapagim seyirdi, doktora gittim. Hergün bir magnesium tablet aldim. Bir hafta sonra gecti. O dönem sinavlarim vardi, ve cok stresliydim. Vücut streste oldugu zaman, magnesiumu emermis, buda kaslarin oynamasina sebep olurmus. Benim ayaklarimada vurmaya baslamisti. Uyurken ayagim oynardi birden. Ama gecti cok sükür.

batıl inançla yorumlanmas çok saçma.. ben de geçen sene acayip stresli olduğum dönemde baya uzun süreli göz seyirmesi olmuştu. ayrıca gece gündüz kavramım kalmamıştı. sabah 8-9 gbi uyur akşama doğru uyanırdım. mirmirmirmir ayrıca gün içinde içtiğim kahve ve sigaranın haddi hesabı yoktu. tüm bunlardan sonra gözüm seyirmese ayıp olurdu zaten sempatiksalakcinni yani bunların hepsi sebepleri olabilir
stress
uykusuzluk
kafein nikotin
yorgunluk
falaan fillaannnnn işte :delphin:
oluuuurr yaa geçiyo bi süre sonra ama çok sinir bozucu oluyo gerçekten kafamçokkarıştı

Back