Aynısı bende de oluyor çocukluktan beri. Hep düşünüyordum bunlar ne diye. Sonra kime soylersem onlarda da olduğunu öğrendim. Hiç doktor falan uğraşmadımİyi günler hanımlar
Bu aralar fazla konu açtığımın farkındayım, sizi sıkıyorsam affola
Hanımlar ben bundan 1.5 ay önce tek gözümde bir cismin uçuştuğunu fark ettim. Uçuşuyor dediğim, ben gözümü hareket ettirdikçe o da gözümün hareketine paralel hareket ediyor. Beyaz duvara, kağıda, gökyüzüne bakarken daha çok fark ediyordum. Her hangi bir yere odaklandığımda da görebiliyordum (telefon, bilgisayar ekranı kitap okumak gibi).
Başta umursamadım, çünkü çocukken de görürdüm. 1 2 güne kalmaz geçerdi. O yüzden doktora gitmekte geciktim sanırım(bugün gittim..)
Doktorum göz tansiyonumu ölçtü beni makinelere aldı, herhangi bir sorun göremedi. Lens kullandığımı miyop olduğumu da ifade ettim, alakası yok dedi. Gözümün içindeki vitreous tabakasının suyu mu ne bozulmuş bilimsel konuştu.
Ne olacak şimdi dedim, önemli değil herkeste olabilir dedi. Tedavisi, ilacı yokmuş ve bir ömür sürermiş. Ama ben bundan çok rahatsızım hanımlar, dikkatimi dağıtıyor hem de bir ömür devam edecek olmasına çok üzüldüm Allah başka dert vermesin
Var mı bende de olmuştu ama geçti diyen. Canım nasıl sıkıldı bugün
Görüntü daha az olsa da böyle; Eki Görüntüle 2016531
ya bu bende de vardı ama geçti. 1 kere oldu sadece,ben de gözümün önüne tüy falan kaçtı sanmıştımGeçeceğini bilsem ah, ama doktor ömürlük bu dediMiyop olduğumu söyledim, lensten mi oluyor dedim alakası yok dedi
Uveitttt olabilir ben üveit hastasiyimnDoktor bana yaşımı sordu, 21 olacağım çok az kaldı. Gittikçe çoğalıyorsa ben 30umda 40ımda naparım. Acaba doktor o yüzden mi yaşımı sordu
Sizde ki nasıl? Sürekli mi? Bende 2 ay önce başladı. Çok taktım kafama. Hep aklım gözümde uçuşanlardaBu bende de oluyor tek bende oluyor sanıyordum
Merhaba, bu mesajınızı okuduktan sonra üyelik oluşturdum. Bir yılı geçti bende bu sorun başlayalı yaşım henüz 21. Kaç kere göz doktoruna gittim bir şey bulamadılar. Nörolojiye de gittim. Çok şükür büyük bir sorun görünmüyor fakat nedenini bulabildiniz mi? Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba? Benim sol gözümün sol kenarında ışık parlamaları oluyor oradaki görüntü titriyor fakat çok küçük bir alan ve hep aynı gözümün kenarı.. Biraz anksiyete sahibi bi insan olduğum için beyinle ilgili sorun olmasına veya auralı migren olmasından korkuyorum. Bir ara aşırı çok oluyodu günde 5-10 kere bazı günler hiç olmuyor. Ama sabahları daha çok oluyor.. Sebebini bulabildiniz mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.. :)Bende de var bu, kendimi bildim bileli, ayrica goz kenarlarimda parlama da var (nasil anlatsam isikli dalgalanma gibi seyler) benim astigmatim var ona baglamistim, umarım baska nedeni yoktur
Merhaba, bu mesajınızı okuduktan sonra üyelik oluşturdum. Bir yılı geçti bende bu sorun başlayalı yaşım henüz 21. Kaç kere göz doktoruna gittim bir şey bulamadılar. Nörolojiye de gittim. Çok şükür büyük bir sorun görünmüyor fakat nedenini bulabildiniz mi? Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba? Benim sol gözümün sol kenarında ışık parlamaları oluyor oradaki görüntü titriyor fakat çok küçük bir alan ve hep aynı gözümün kenarı.. Biraz anksiyete sahibi bi insan olduğum için beyinle ilgili sorun olmasına veya auralı migren olmasından korkuyorum. Bir ara aşırı çok oluyodu günde 5-10 kere bazı günler hiç olmuyor. Ama sabahları daha çok oluyor.. Sebebini bulabildiniz mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.. :)
Ben 18 yaşımdayken görüşüm bozulmuştu yaklaşık 15 dakika arkasından baş ağrısı yaşamıştım şiddetli mr vs çekilmişti bir şey çıkmamıştı. Auralı migren gibi duruyordu şükür tekrarlamadı. Sonra bu titreme olayı başladı 1 yılı geçti yaşım 21:) Bir sürü göz doktoruna gittim en son nöroloji araştırıp takibe aldı. Hala beni korkutan bir şey siz hiç mi doktora gitmediniz? Yorumunuzu görünce şaşırdım çünkü bu sorunu kimse anlamıyor çok rastlanan bir şey değil sanırım.. Sizin ne sıklıkla ne süreyle oluyor? Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam sorularımla biraz içimi rahatlattınız :)Sanirim ayni sey, gozumun ust kenarinda isik parlamalari ve dalgalanmalari oluyor, goruntu titriyor aynen. Bazen diyorum ki hicbirimiz biyolojik degiliz ve benim kameram bozuk
Cocuklugumdan beri yaşıyorum bunu, yasim 39, ne ilerledi ne geriledi, bir hastalik olsa simdiye patlak verirdi herhalde. O yuzden kameramiz bozuk diyip geçiyorum.
Ben 18 yaşımdayken görüşüm bozulmuştu yaklaşık 15 dakika arkasından baş ağrısı yaşamıştım şiddetli mr vs çekilmişti bir şey çıkmamıştı. Auralı migren gibi duruyordu şükür tekrarlamadı. Sonra bu titreme olayı başladı 1 yılı geçti yaşım 21:) Bir sürü göz doktoruna gittim en son nöroloji araştırıp takibe aldı. Hala beni korkutan bir şey siz hiç mi doktora gitmediniz? Yorumunuzu görünce şaşırdım çünkü bu sorunu kimse anlamıyor çok rastlanan bir şey değil sanırım.. Sizin ne sıklıkla ne süreyle oluyor? Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam sorularımla biraz içimi rahatlattınız :)
Peki siz ne sıklıkla yaşıyorsunuz bu parlamaları?ozellikle bunun için gitmedim ama göz doktoruna gittiğimde bahsettim, göz tansiyonum falan normal, sadece astigmatım var, belki ondandır dedim geçtim hep. Doktora gitmeyi sevmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?