Göz önünde uçuşan cisimler (Resimli)

Aynısı bende de oluyor çocukluktan beri. Hep düşünüyordum bunlar ne diye. Sonra kime soylersem onlarda da olduğunu öğrendim. Hiç doktor falan uğraşmadım

Bende de oluyor ama aniden yataktan kalkinca mesela gozumun onun de au damlaciklari ucuyor hic dr a gitmedim bu yuzden

E bu herkeste olur diye biliyorum. Özellikle arabayla yolculuk yaparken camdan bakarken oluyor bana..

Merhaba hanımlar bu uçuşmalar şuan bendede var maalesef. Benimki lasik göz ameliyatından sonra oldu.gözüm fazla vakumlandığı için göz sıvısı hareket etmiş. Tedavisi yok alışırsın gibi şeyler söylüyor doktorlar.çok sinir bozucu bir durum. Bende nasıl kurtulabilirim sürekli bunu araştırıyorum. Vitrex isimli bir vitamin kullanıyorum. 6 ay kullanılması gerekiyormuş. 2.5 ay oldu hiç bir değişiklik yok. Hatta arttı biraz daha.

bende de oluyor, özellikle ekrana çok baktığım zamanlarda, gözü dinlendirmek lazım sürekli ekran başındayız, kitap okumak, ekran ışıkları gözü yoruyor malesef

Bu bende de oluyor tek bende oluyor sanıyordum

Bende de var bu, kendimi bildim bileli, ayrica goz kenarlarimda parlama da var (nasil anlatsam isikli dalgalanma gibi seyler) benim astigmatim var ona baglamistim, umarım baska nedeni yoktur
Merhaba, bu mesajınızı okuduktan sonra üyelik oluşturdum. Bir yılı geçti bende bu sorun başlayalı yaşım henüz 21. Kaç kere göz doktoruna gittim bir şey bulamadılar. Nörolojiye de gittim. Çok şükür büyük bir sorun görünmüyor fakat nedenini bulabildiniz mi? Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba? Benim sol gözümün sol kenarında ışık parlamaları oluyor oradaki görüntü titriyor fakat çok küçük bir alan ve hep aynı gözümün kenarı.. Biraz anksiyete sahibi bi insan olduğum için beyinle ilgili sorun olmasına veya auralı migren olmasından korkuyorum. Bir ara aşırı çok oluyodu günde 5-10 kere bazı günler hiç olmuyor. Ama sabahları daha çok oluyor.. Sebebini bulabildiniz mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.. :)

Bende de arada olur sonra geçer ama kendimi bildim bileli oluyor yani her insanda oluyor mu bilmiyorum

Sanirim ayni sey, gozumun ust kenarinda isik parlamalari ve dalgalanmalari oluyor, goruntu titriyor aynen. Bazen diyorum ki hicbirimiz biyolojik degiliz ve benim kameram bozuk
Cocuklugumdan beri yaşıyorum bunu, yasim 39, ne ilerledi ne geriledi, bir hastalik olsa simdiye patlak verirdi herhalde. O yuzden kameramiz bozuk diyip geçiyorum.

Merhaba bende de oluyor bu. Ömrü hayatımda bir kişiye söyledim oda inanmadı haklı olarak

Şu an bu konuyu görüp sadece bende olmadığını öğrenince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 18 yaşımdayken görüşüm bozulmuştu yaklaşık 15 dakika arkasından baş ağrısı yaşamıştım şiddetli mr vs çekilmişti bir şey çıkmamıştı. Auralı migren gibi duruyordu şükür tekrarlamadı. Sonra bu titreme olayı başladı 1 yılı geçti yaşım 21:) Bir sürü göz doktoruna gittim en son nöroloji araştırıp takibe aldı. Hala beni korkutan bir şey siz hiç mi doktora gitmediniz? Yorumunuzu görünce şaşırdım çünkü bu sorunu kimse anlamıyor çok rastlanan bir şey değil sanırım.. Sizin ne sıklıkla ne süreyle oluyor? Kusura bakmayın rahatsız ediyorsam sorularımla biraz içimi rahatlattınız :)

ozellikle bunun için gitmedim ama göz doktoruna gittiğimde bahsettim, göz tansiyonum falan normal, sadece astigmatım var, belki ondandır dedim geçtim hep. Doktora gitmeyi sevmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…