- 7 Aralık 2021
- 33
- 7
- 1
- 48
Hayır ediyor maalesefBugun tekrar doktora gittim zamanla alısırsın dedi , sanırım baska caresi yok. Artık rahatsız etmiyor mu sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ediyor maalesefBugun tekrar doktora gittim zamanla alısırsın dedi , sanırım baska caresi yok. Artık rahatsız etmiyor mu sizi
Hayır ameliyat olmadım. Bekliycem bir süre. Rahim ameliyatı oldum çünkü. Geçmiş olsun size deMerhaba n’aptınız ameliyat oldunuz mu aynısı bende de var cok rahatsız edici
Etmiyor. Emin olun sizi de etkilemeyecek. İnsan alışıyor ve görmüyor. Görse bile umursamıyor. Ben hayatım mahvolmuşcasına kafaya takmıştım. Ben bile alıştım ki her şeyi çok abartırım. İçiniz rahat olsun. Onu kafaya takıp ömrünüzden çalmayınBugun tekrar doktora gittim zamanla alısırsın dedi , sanırım baska caresi yok. Artık rahatsız etmiyor mu sizi
Nasıl bir yöntem incelediniz, ben de bunu aşmak istiyorum. yardımcı olabilir misiniZ? Daha fazla bu stresle yasamak istemiyorumBenim kiler şekilden şekile giriyor. Baktıkça inceledikçe neler görmedim ki. Bir de tek gözümün önünde ip gibi bir şey var. Seni çok iyi anlıyorum. Ben sırf bu rahatsızlıktan kurtulayım diye neler yapmadım. Psikolojim bozuldu. Şimdi kızıyorum kendime. Hayatından çalma bırak olursa olsun. Zamanla sen de alışacaksın. O yüzden kabullen. Görmekle bakmak arasında çok fark varmış. Ona bakmazsan görmezsin. Ne desem anlık etkileyecektir seni. Yaşayıp göreceksin
Hangi damlayı verdi acabaDaha önce buna benzer kızkardeşimdede oldu göz tabakasındaki yağ bezesi dedi doktor aynı seyleri söyledi ömür boyu tedavi yok felan damla verdi ama şimdi bi sorunu yok geçti