• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz önünde uçuşan cisimler (Resimli)

Bugun tekrar doktora gittim zamanla alısırsın dedi , sanırım baska caresi yok. Artık rahatsız etmiyor mu sizi
Etmiyor. Emin olun sizi de etkilemeyecek. İnsan alışıyor ve görmüyor. Görse bile umursamıyor. Ben hayatım mahvolmuşcasına kafaya takmıştım. Ben bile alıştım ki her şeyi çok abartırım. İçiniz rahat olsun. Onu kafaya takıp ömrünüzden çalmayın 😊

Hamileyken cok daha sinir bozucu ,bazı insanlarda kayboluyormus dogumdan sonra insallah kaybolurlar

Benim kiler şekilden şekile giriyor. Baktıkça inceledikçe neler görmedim ki. Bir de tek gözümün önünde ip gibi bir şey var. Seni çok iyi anlıyorum. Ben sırf bu rahatsızlıktan kurtulayım diye neler yapmadım. Psikolojim bozuldu. Şimdi kızıyorum kendime. Hayatından çalma bırak olursa olsun. Zamanla sen de alışacaksın. O yüzden kabullen. Görmekle bakmak arasında çok fark varmış. Ona bakmazsan görmezsin. Ne desem anlık etkileyecektir seni. Yaşayıp göreceksin
Nasıl bir yöntem incelediniz, ben de bunu aşmak istiyorum. yardımcı olabilir misiniZ? Daha fazla bu stresle yasamak istemiyorum

Canım sana bisey soyleyim mi 15 yıllık renkli lens kullanıcısı olarak yeni yeni basıma gelennolay..sana ne yapıyor bunu söyleyebilirim lens battığı kuruduğu zaman göze fiziksel zarara uğratıyor bir nevi goz yaralanması .benim sağ gözümde inanilmaz bir batma olmustu lensten dışarda olduğum icin o an çıkarmamistim birkac saat oyle kalmıştı ..neyse aradan bir iki gün geçti dedigin sey oluştu ..Hemde aynısı hic gitmiyor doktora gittim önemsiz ddi .aradan 1 sene geçmişti ki bu sefer lens sol gözümde batma yaptı aynı sikayet disarida olduğum icin lenslerimi gene çıkarmadım ve gene ayni sonuç bu sefer sol gözüm aynısı oldu ..zaten goz tansiyonlarında genelde oluyor bu rahatsızlık .goz tansiyon sebeplerine bakarsan fiziksel yaralanmada var . ..benimki tamamen fiziksel sekilde oldu yanı ben buna eminim beyaz bir yere bakamıyorum rahatsiz oluyorum ve güneşe çıkmaktan nefret ediyorum bu yüzden umarım daha fazla ilerlemez

Back