• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz önünde uçuşan cisimler (Resimli)

Çok geçmiş olsun öncelikle ,
Miyop+astigmat sebebi ile bir süre lens kullandım, sanki onun akabinde çoğaldı Benim bu gözde uçuşan lekelerim,
Gittiğim göz Doktoru, adeta saçın beyazlaması gibi göz tabakasının yıpranması olarak anlatmıştı,
Çok rahatsız edecek düzeye gelirse bir damlası var demişti hatta.
Ben de 20 li yaşlarda rahatsız olmaya başlamıştım , şu an 30'lu yaşlardayım fakat bir artış olmadı, bu anlamda rahat olabilirsiniz ,
Blueberry gerçekten şifa oluyor sanırım, benim de bir dönem çok tükettiğim oldu, o zamandan beri azaldılar sanki , eskisi kadar rahatsız etmiyorlar .
İnsallah yakın zamanda azalırlar ve onları görmeniz en az iner :)

Çok geçmiş olsun öncelikle ,
Miyop+astigmat sebebi ile bir süre lens kullandım, sanki onun akabinde çoğaldı Benim bu gözde uçuşan lekelerim,
Gittiğim göz Doktoru, adeta saçın beyazlaması gibi göz tabakasının yıpranması olarak anlatmıştı,
Çok rahatsız edecek düzeye gelirse bir damlası var demişti hatta.
Ben de 20 li yaşlarda rahatsız olmaya başlamıştım , şu an 30'lu yaşlardayım fakat bir artış olmadı, bu anlamda rahat olabilirsiniz ,
Blueberry gerçekten şifa oluyor sanırım, benim de bir dönem çok tükettiğim oldu, o zamandan beri azaldılar sanki , eskisi kadar rahatsız etmiyorlar .
İnsallah yakın zamanda azalırlar ve onları görmeniz en az iner :)
Blueberry yaban mersini değil mi, doğru biliyorum. Doktorum lensten kaynaklanmıyor dedi, yani umarım öyledir:bicak:

Blueberry yaban mersini değil mi, doğru biliyorum. Doktorum lensten kaynaklanmıyor dedi, yani umarım öyledir:bicak:
Evet, yaban mersini oluyor tr de .
Benim bahsettiğim doktor ise lensten kaynaklı olabileceğini belirtmişti , malum tıpta 2*2 4 olmuyor her zaman :) neticede oluşmuşlar artık, ama lensi de kullanmadım hiç o dönem sonrasında, ne olur ne olmaz.

Gerçekten mi, bir ilgisi olabilir mi yani
Annem de gözünün önünde uçuşan cisimler görüyordu.. Ne çıktığını söylemiyim evhamlandirmak istemem.herkes de neden farklı olabilir.annemde bu cisimler dışında başka belirtilerde vardı...bence gitmelisiniz

Bende de oluyor ara ara ama rahatsızlık duymadım hiç. Göz doktoruna arada bir giderim muayene amaçlı gözlerim gayet iyi durumda hiçbir rahatsızlığım yok ama oluyor demek ki önemli birşey değil

Kaygı bozukluğumu var sizde:) kafaya takmışsınız benim gibi
Benimde oluyor dikkat edince çoğalıyor unutunca geçiyor doktora gittim olabilir dedi.
Nasıl unuttuğuma gelince çocuğum doğdu onla uğraşmaktan kendimi eskisi kadar dinlemiyorum

Bende de oluyordu. Auralı migren demişti seneler önce bi doktor. Gözlerimin arkası ağırırdı.

Ayni sorun benim ablamda da var ve hic gecmedi ama ona alisti o yuzden artik varligini onemsemiyor. Unutmaya calis. Zaten bir sure sonra kaniksayacaksin. Gecmis olsun

Hanımlar nasıl canım sıkılıyor :KK43:
Canım sıkılma bu kadar. Bir başka doktora daha görünün. Vardır çaresi. Teyzeme de yıllar önce kör olacağı, görme kaybının artarak devam edeceğini, çaresi olmadığı söylendi. Oda çok üzüldü tabi. Sonra başka bir doktora gitti. O doktor stresten olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi stres yaptıkca göze gelen kılcal damarlar daralıyor zaten çok ince olduklarından kan akışı zorlaşıyor. Teyzem yağsız ve sebze ağırlıklı beslenip, kanı sulandıran bildiğimiz kor aspirini içince yavaş yavaş iyileşti. Halbuki ilk gittiği doktor çok umutsuz konuşmuştu Mutlaka bu noktalarından kurtulmanın bir çaresi vardır. Başka bir doktora görünün. Moral bozacak bir şey de yok ayrıca. Farzedelimki iyileşmediniz. Zamanla alışacağınızdan o noktaları farketmesiniz bile.

Ben kendimi bildim bileli var bu. Çok açık renkli ya da ışıklı bir yere bakınca farkediyorum. Telefonun ışığı bile rahatsız ediyor. Sağ gözümde çok, sol gözümde 1-2 tane var. Bilgisayar kullanırken, kitap okurken, manzara izlerken çok rahatsız ediyor. Tavana bakınca gözüm sabit de olsa onlar aşağı doğru kayıyor. Doktora gitmiştim ve hemen hemen herkeste olduğunu söylemişti. 2. Resimdeki gibi bendekiler. Ama o kadar geniş değiller.

Bende de yıllardır var, gözlerim miyop ve lens takıyorum.
En son hatırlıyorum da otobüs beklerken gözümün önünde uçuşuyorlardı ilk hamileliğimde, ne yapacağım bundan kurtulmak için diyordum. 2,5 sene geçmiş. Konunuzu okuyunca "aa gittiler mi?" Dedim, beyaz duvara baktım kıpır kıpır oynuyorlardı ve ben 2,5 sene unutuvermişim ya da alışıvermişim. Şimdi yere, göğe, duvara nereye baksam görüyorum, umarım tekrar unuturum hemen.:işsiz:

Bende dogdugum gunden beri var kanimca :KK53: sayisiz kere muayene oldum zaten miyop'um, uzerine bir de aurali migrenim var.. yani yok-yok gibi bir durum. Bunlar da sik sik ucusur dururlar ne zaman beyaz bir zemine baksam..
Aurali migren ne demek bendede oluyor o ucusunlar disarda rahatsiz oluyorum bazen yüzlerde filan gökyüzü zaten hep beyaz renksiz noktalar :) ama hafiften alıştım bazen hissetmiyorum

Back