- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
Doktora sordugumda göz tembelliginden dolayi demisti bende de var o sorun bazen sim seklinde ucusan parlak seyler goruyorum bazen saydam gri bulutcuklar ucusuyormus gibiHanımlar nasıl canım sıkılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora sordugumda göz tembelliginden dolayi demisti bende de var o sorun bazen sim seklinde ucusan parlak seyler goruyorum bazen saydam gri bulutcuklar ucusuyormus gibiHanımlar nasıl canım sıkılıyor
Ne deyim Allah kurtarsın hepimizi, daha büyük dert vermesinDoktora sordugumda göz tembelliginden dolayi demisti bende de var o sorun bazen sim seklinde ucusan parlak seyler goruyorum bazen saydam gri bulutcuklar ucusuyormus gibi
Malesef gitmeyecekGöz tansiyonuma baktı, normal dedi.. Nasıl gidecek bunlar
Blueberry yaban mersini değil mi, doğru biliyorum. Doktorum lensten kaynaklanmıyor dedi, yani umarım öyledirÇok geçmiş olsun öncelikle ,
Miyop+astigmat sebebi ile bir süre lens kullandım, sanki onun akabinde çoğaldı Benim bu gözde uçuşan lekelerim,
Gittiğim göz Doktoru, adeta saçın beyazlaması gibi göz tabakasının yıpranması olarak anlatmıştı,
Çok rahatsız edecek düzeye gelirse bir damlası var demişti hatta.
Ben de 20 li yaşlarda rahatsız olmaya başlamıştım , şu an 30'lu yaşlardayım fakat bir artış olmadı, bu anlamda rahat olabilirsiniz ,
Blueberry gerçekten şifa oluyor sanırım, benim de bir dönem çok tükettiğim oldu, o zamandan beri azaldılar sanki , eskisi kadar rahatsız etmiyorlar .
İnsallah yakın zamanda azalırlar ve onları görmeniz en az iner :)
Evet, yaban mersini oluyor tr de .Blueberry yaban mersini değil mi, doğru biliyorum. Doktorum lensten kaynaklanmıyor dedi, yani umarım öyledir
Miyoplarda oluyor bu normal.
Annem de gözünün önünde uçuşan cisimler görüyordu.. Ne çıktığını söylemiyim evhamlandirmak istemem.herkes de neden farklı olabilir.annemde bu cisimler dışında başka belirtilerde vardı...bence gitmelisinizGerçekten mi, bir ilgisi olabilir mi yani
Canım sıkılma bu kadar. Bir başka doktora daha görünün. Vardır çaresi. Teyzeme de yıllar önce kör olacağı, görme kaybının artarak devam edeceğini, çaresi olmadığı söylendi. Oda çok üzüldü tabi. Sonra başka bir doktora gitti. O doktor stresten olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi stres yaptıkca göze gelen kılcal damarlar daralıyor zaten çok ince olduklarından kan akışı zorlaşıyor. Teyzem yağsız ve sebze ağırlıklı beslenip, kanı sulandıran bildiğimiz kor aspirini içince yavaş yavaş iyileşti. Halbuki ilk gittiği doktor çok umutsuz konuşmuştu Mutlaka bu noktalarından kurtulmanın bir çaresi vardır. Başka bir doktora görünün. Moral bozacak bir şey de yok ayrıca. Farzedelimki iyileşmediniz. Zamanla alışacağınızdan o noktaları farketmesiniz bile.Hanımlar nasıl canım sıkılıyor
İnanın hatırlamıyorum uzun süre önced ama normal bir damla dedi doktor hani göz temizlensin diyeDamla mı verdi Damlanın ismini kız kardeşinize sorsanız bana yazsanız olur mu? Doktora bir kez daha gidip bu damlayı söyleyebilirim belki
Retina yırtılması ani ışık çakmalarında ve uçuşan siyah noktalarda olmuyormuş. Retina yırtılması şakaya gelmez, hemen doktora görünmek lazım
Aurali migren ne demek bendede oluyor o ucusunlar disarda rahatsiz oluyorum bazen yüzlerde filan gökyüzü zaten hep beyaz renksiz noktalar :) ama hafiften alıştım bazen hissetmiyorumBende dogdugum gunden beri var kanimca sayisiz kere muayene oldum zaten miyop'um, uzerine bir de aurali migrenim var.. yani yok-yok gibi bir durum. Bunlar da sik sik ucusur dururlar ne zaman beyaz bir zemine baksam..