Göz önünde uçuşan cisimler (Resimli)

Bende de var çocukluktan beri ama farklı sanki havai fişekleri patlar gri gümüş parıltılar oluyor bende uçuyor ben banyo yaparken de farkediyirm kendimi keselwrken sağa sola dönerken oluyor o parlak kıvılcımlar birde basım donunce

Peki siz ne sıklıkla yaşıyorsunuz bu parlamaları?

Ozellikle gozumu yordugum ve az uyudugum gunlerde iyice dinlenene kadar surekli yaşıyorum, diger zamanlarda da oldukca sık, acikcasi bununla yasamaya alistigim icin artik farketmiyorum bile, simdi burda konusunca dusundum mesela ne sıklıkla yasadigimi.

Mustafa Kaya'nın bir kitabinda okumuştum . Metafizik bir durum aslında Fiziksel olarak iki gözümüz var ancak manevi göz dediğimiz birde üçüncü göz iki kaş arasında bulunuyor.Bizi rüya alemine açan pencere diyebiliriz.Ancak soğan sarımsak tukettigimizde bu üçüncü görüş kapasitemizi daraltıyor.Bu her insanda olan bir durum rahat olun bende de aynı lekeler var.Yazar kitabında manevi gözün görüşünü etkileyen yiyecekleri açıklarken normal hayatta da bu şekilde lekeler görülür diyor.Ayni doktorunuzun dediği gibi tedavisi yok ama ciddi bir durumda değil korkmayın.
Eğer hiç soğan sarımsak ve balık tüketmemiş olsaydık ruyalarimiz tamamen berrak olurmus.Birde bunun için saf su tüketmek lazım tabi.Su Kanunu kitabını herkese tavsiye ederim.
Korkmayın ciddi bir rahatsızlık değil

Anladım benim de yetersiz uyku ve sigara dumanı tetikliyor.. Çok tuhaf bir durum sebebinin bilinmemesi de..

Merhaba.. Bu uçuşmalar 11 aydır bende dee var ve hayatımı psikolojimi mahvetti. Gri renkte ip, kıl, nokta tarzı uçuşmalar var bende. Çok kez retina cerrahina gittim. Sadece viterus jeli bozulması doğal süreç zararsız git alış dediler fakat alışılacak gibi değil. Zamanla göz içindeki jel bozulup büzüşüp retinadan ayrılmaya başlıyormuş bu ışık çıkmaları da o yüzdenmiş. Alışabilmeyi çok isterdim fakat bu gidişle vitrektomi ameliyatı olup kurtulacağım çünkü psikolojimi çok etkiliyor. ayrıca hepinize geçmiş olsun

Aynen kimse anlamıyor anlatınca zaten. Sizdeki uçuşmalar nasıl? Gri veya siyahmı sizdekiler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sağlık kaygı bozukluğu olan biriyim. Uçuşmalar başladığında hayatım mahvolmuş gibi hissettim aylarca. Burada kafaya takmayanları alışanları okudukça hayret ettim. Şunu bilmeni isterim arkadaş. Bu hayatta her şeye alışılıyormuş. Ben de alıştım. Sen de alışacaksın merak etme

Merhaba ben hamileyim hamileliğimin 5.6.iki aydır çok kötü kafama takıyorum acaba sizdekilerin rengi şekli nedir

Merhaba ben hamileyim hamileliğimin 5.6.iki aydır çok kötü kafama takıyorum acaba sizdekilerin rengi şekli nedir
Benim kiler şekilden şekile giriyor. Baktıkça inceledikçe neler görmedim ki. Bir de tek gözümün önünde ip gibi bir şey var. Seni çok iyi anlıyorum. Ben sırf bu rahatsızlıktan kurtulayım diye neler yapmadım. Psikolojim bozuldu. Şimdi kızıyorum kendime. Hayatından çalma bırak olursa olsun. Zamanla sen de alışacaksın. O yüzden kabullen. Görmekle bakmak arasında çok fark varmış. Ona bakmazsan görmezsin. Ne desem anlık etkileyecektir seni. Yaşayıp göreceksin

Aşıdan sonra takmaya rahatsız olmaya başlamışım çok korkuyorum aşıdan önce hiç böle gibi gelmiyordu iki aydır berbat hissediyorum

Aşıdan sonra takmaya rahatsız olmaya başlamışım çok korkuyorum aşıdan önce hiç böle gibi gelmiyordu iki aydır berbat hissediyorum
Fazla olunca korkutuyor

Hamilelik ya da aşıdan diye çok korkuyorum

Aşının hemen ardından mı başladı. Bir süre sonra korkmayacaksın. Ben antidepresan, neuroformat, akupunktur daha neler neler denedim en iyi doktorlara gitmenin haricinde. Kafaya taktıkça daha çoğalıyor sanki.

Merhaba n’aptınız ameliyat oldunuz mu aynısı bende de var cok rahatsız edici

Ameliyat oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…