• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz önünde uçuşan cisimler (Resimli)

İlahi bu kadar gerçek bi resmi nerden buldun aynısı :KK70:
Ben de var sağ gözümde hiç geçmedi ama dikkat etmediğimde görmüyorum
Doktor görmemeye çalış, unutmaya çalış dedi. Ne mümkün kafaya taktım bir kere:KK17: Benim de sağ gözümde

Bende de oluyor sanırım bi 5 yıldır filan. İki yıldır da miyop astigmatım gözlük kullanıyorum. İki yıldır daha çok arttı. Olmadığı gün Yok. Çözümü neyse bulan söylesin bari

Bende de oluyor sanırım bi 5 yıldır filan. İki yıldır da miyop astigmatım gözlük kullanıyorum. İki yıldır daha çok arttı. Olmadığı gün Yok. Çözümü neyse bulan söylesin bari
İlacı, tedavisi yok görme unut dedi doktorum.. Benim de vardı artık görmüyorum diyen biri çıksa keşke. Ben de umutlansam:KK54:

Bende de var bu, kendimi bildim bileli, ayrica goz kenarlarimda parlama da var (nasil anlatsam isikli dalgalanma gibi seyler) benim astigmatim var ona baglamistim, umarım baska nedeni yoktur :olamaz:

Bende de var bu, kendimi bildim bileli, ayrica goz kenarlarimda parlama da var (nasil anlatsam isikli dalgalanma gibi seyler) benim astigmatim var ona baglamistim, umarım baska nedeni yoktur :olamaz:
Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusun

Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusun

Benimde var. Doktora her zamam kontrollerde söylerim. Unutmaya calis der bi ara cok takardim ama zamanla unutuyor insan. Yaklasik 15 yildir var bende, cogaliyolar zaman gectikce

Sanirim 5 yildir var bu isik parlamasi, belki daha uzun zamandir, zaten gozlukluyum en gec yilda bir muayene oluyorum, astigmat ve hipermetrop disinda hicbir sorun yok :)

Benimde var. Doktora her zamam kontrollerde söylerim. Unutmaya calis der bi ara cok takardim ama zamanla unutuyor insan. Yaklasik 15 yildir var bende, cogaliyolar zaman gectikce
Doktor bana yaşımı sordu, 21 olacağım çok az kaldı. Gittikçe çoğalıyorsa ben 30umda 40ımda naparım. Acaba doktor o yüzden mi yaşımı sordu:cry:

Sen
bayağı takmışsın hepsini araştırmışın yahu.
Peki benim bazen mesela iki üç haftada bir gözümün yarısı mesela bulutlu görüyo. Yani snki gri bi bulut sadece gözümün yarısından aşağı var gibi bi iki dk sürüyo geçiyo. Oluyo mu bunlar.
Eşim bana kızıyor sürekli kitap okuyorsun ondan oluyo diyor ama ben inanmıyorum pek. Günde 100-200 sayfa kitap okurum ortalama iki gündür gözlüğüm tamirde sayfa sayısı 50 ye düştü gözlerim acıyo okuyamıyorum :(

Bendede var ya gunes olunca daha fazla bazen cok olmuyor... gokyuzune bakinca oluyor bazen cik isik aydınlık yerkerde yüzlerdede oluyor... retina yırtılması diye okudum geçen bir yazida gitmem lazım benimde

Sanirim 5 yildir var bu isik parlamasi, belki daha uzun zamandir, zaten gozlukluyum en gec yilda bir muayene oluyorum, astigmat ve hipermetrop disinda hicbir sorun yok :)
Ohh iyi aman öyle olsun. Okuyunca endişelendim Allah esirgesin. Kendiminkiyle ne yapacağım bilmiyorum:KK35:

Benim de geçen hafta başıma geldi bu. Önceleri cok önemsemedim ama gğn geçtikçe rahatsız etti. Özellikle eyeliner sürerken iyice batıyordu. Gözümü suyla yıkadım düzenli olarak. Şimdi grçmiş. Geçtiginin farkında bile degilim sizin konunuzu okuyunca hatırladım :)

Doktor bana yaşımı sordu, 21 olacağım çok az kaldı. Gittikçe çoğalıyorsa ben 30umda 40ımda naparım. Acaba doktor o yüzden mi yaşımı sordu:cry:

Yani ilk basta cok azdi simdi daha cok oldu, ama ben artik görmüyorum dikkat edince tekrar görüyoeum. Seninde alisman lazim biraz zamanla unutursun farkina bile varmasin

Sen

bayağı takmışsın hepsini araştırmışın yahu.
Peki benim bazen mesela iki üç haftada bir gözümün yarısı mesela bulutlu görüyo. Yani snki gri bi bulut sadece gözümün yarısından aşağı var gibi bi iki dk sürüyo geçiyo. Oluyo mu bunlar.
Eşim bana kızıyor sürekli kitap okuyorsun ondan oluyo diyor ama ben inanmıyorum pek. Günde 100-200 sayfa kitap okurum ortalama iki gündür gözlüğüm tamirde sayfa sayısı 50 ye düştü gözlerim acıyo okuyamıyorum :KK43:
Ah insanın canı nerde yanarsa aklı fikri orda oluyor. Miyoptu, astigmattı, lensti, şimdi de bu çıktı. Öyle olunca bilgi sahibi olunuyor.
Yok ben de hiç puslanma olmadı, hele gözünüzün yarısında olması ilginç. Gözümüzün yapısı bu kadar yormaya uygun değil günde 100 200 sayfa kitap yapmayın o_O Bence siz de doktora danışmalısınız hemen

Benim de geçen hafta başıma geldi bu. Önceleri cok önemsemedim ama gğn geçtikçe rahatsız etti. Özellikle eyeliner sürerken iyice batıyordu. Gözümü suyla yıkadım düzenli olarak. Şimdi grçmiş. Geçtiginin farkında bile degilim sizin konunuzu okuyunca hatırladım :)
Suyla mı yıkadınız, bildiğiniz çeşme suyu mu? Su gözlerinize temas etti mi?
Bak OnDeryaa OnDeryaa birinin geçmiş, darısı başımıza

Bendede var ya gunes olunca daha fazla bazen cok olmuyor... gokyuzune bakinca oluyor bazen cik isik aydınlık yerkerde yüzlerdede oluyor... retina yırtılması diye okudum geçen bir yazida gitmem lazım benimde
Retina yırtılması ani ışık çakmalarında ve uçuşan siyah noktalarda olmuyormuş. Retina yırtılması şakaya gelmez, hemen doktora görünmek lazım

Suyla mı yıkadınız, bildiğiniz çeşme suyu mu? Su gözlerinize temas etti mi?
Bak OnDeryaa OnDeryaa birinin geçmiş, darısı başımıza
Evet canım çok steril bir çözüm degildi benimki tabiki ama çeşme suyu acıkken sürekli gözümü açıp kapattım. Düzenli olarak yaptım.
Eger çeşme suyu temiz degil derseniz fizyolojik damlatıp kırpıştırabirsiniz:)

Back