Evet, anlaşılır olsun diye internetten en çok benzeyenini bulup koydum:)Bu resimi anlasilir olsun diyemi baska yerden alip koydunuZ.
Doktor görmemeye çalış, unutmaya çalış dedi. Ne mümkün kafaya taktım bir kereİlahi bu kadar gerçek bi resmi nerden buldun aynısı
Ben de var sağ gözümde hiç geçmedi ama dikkat etmediğimde görmüyorum
Google'a ''uçuşan saydam solucanlar'' yazarak buldumEger gordugunu cektiyse cok tuhaf yani ozmn toz felandir bildigin bizde goruyoz cunku imkansiz yani :)))
İlacı, tedavisi yok görme unut dedi doktorum.. Benim de vardı artık görmüyorum diyen biri çıksa keşke. Ben de umutlansamBende de oluyor sanırım bi 5 yıldır filan. İki yıldır da miyop astigmatım gözlük kullanıyorum. İki yıldır daha çok arttı. Olmadığı gün Yok. Çözümü neyse bulan söylesin bari
Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusunBende de var bu, kendimi bildim bileli, ayrica goz kenarlarimda parlama da var (nasil anlatsam isikli dalgalanma gibi seyler) benim astigmatim var ona baglamistim, umarım baska nedeni yoktur
Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusun
Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusun
Doktor bana yaşımı sordu, 21 olacağım çok az kaldı. Gittikçe çoğalıyorsa ben 30umda 40ımda naparım. Acaba doktor o yüzden mi yaşımı sorduBenimde var. Doktora her zamam kontrollerde söylerim. Unutmaya calis der bi ara cok takardim ama zamanla unutuyor insan. Yaklasik 15 yildir var bende, cogaliyolar zaman gectikce
bayağı takmışsın hepsini araştırmışın yahu.Aa siz hemen doktora gidin. Işık parlaması retina yırtılması diye biliyorum ben. Lütfen hemen yarın doktora gidin bize de haber verin. Allah'ım korusun
Ohh iyi aman öyle olsun. Okuyunca endişelendim Allah esirgesin. Kendiminkiyle ne yapacağım bilmiyorumSanirim 5 yildir var bu isik parlamasi, belki daha uzun zamandir, zaten gozlukluyum en gec yilda bir muayene oluyorum, astigmat ve hipermetrop disinda hicbir sorun yok :)
Doktor bana yaşımı sordu, 21 olacağım çok az kaldı. Gittikçe çoğalıyorsa ben 30umda 40ımda naparım. Acaba doktor o yüzden mi yaşımı sordu
Ah insanın canı nerde yanarsa aklı fikri orda oluyor. Miyoptu, astigmattı, lensti, şimdi de bu çıktı. Öyle olunca bilgi sahibi olunuyor.Sen
bayağı takmışsın hepsini araştırmışın yahu.
Peki benim bazen mesela iki üç haftada bir gözümün yarısı mesela bulutlu görüyo. Yani snki gri bi bulut sadece gözümün yarısından aşağı var gibi bi iki dk sürüyo geçiyo. Oluyo mu bunlar.
Eşim bana kızıyor sürekli kitap okuyorsun ondan oluyo diyor ama ben inanmıyorum pek. Günde 100-200 sayfa kitap okurum ortalama iki gündür gözlüğüm tamirde sayfa sayısı 50 ye düştü gözlerim acıyo okuyamıyorum
Suyla mı yıkadınız, bildiğiniz çeşme suyu mu? Su gözlerinize temas etti mi?Benim de geçen hafta başıma geldi bu. Önceleri cok önemsemedim ama gğn geçtikçe rahatsız etti. Özellikle eyeliner sürerken iyice batıyordu. Gözümü suyla yıkadım düzenli olarak. Şimdi grçmiş. Geçtiginin farkında bile degilim sizin konunuzu okuyunca hatırladım :)
Retina yırtılması ani ışık çakmalarında ve uçuşan siyah noktalarda olmuyormuş. Retina yırtılması şakaya gelmez, hemen doktora görünmek lazımBendede var ya gunes olunca daha fazla bazen cok olmuyor... gokyuzune bakinca oluyor bazen cik isik aydınlık yerkerde yüzlerdede oluyor... retina yırtılması diye okudum geçen bir yazida gitmem lazım benimde
Evet canım çok steril bir çözüm degildi benimki tabiki ama çeşme suyu acıkken sürekli gözümü açıp kapattım. Düzenli olarak yaptım.Suyla mı yıkadınız, bildiğiniz çeşme suyu mu? Su gözlerinize temas etti mi?
BakOnDeryaa birinin geçmiş, darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?