Ne zamandır var, rahatsız oluyor musunuz?Bu bendede oluyor. Doktora gitmedim ben
Migrenin var mıİyi günler hanımlar
Bu aralar fazla konu açtığımın farkındayım, sizi sıkıyorsam affola
Hanımlar ben bundan 1.5 ay önce tek gözümde bir cismin uçuştuğunu fark ettim. Uçuşuyor dediğim, ben gözümü hareket ettirdikçe o da gözümün hareketine paralel hareket ediyor. Beyaz duvara, kağıda, gökyüzüne bakarken daha çok fark ediyordum. Her hangi bir yere odaklandığımda da görebiliyordum (telefon, bilgisayar ekranı kitap okumak gibi).
Başta umursamadım, çünkü çocukken de görürdüm. 1 2 güne kalmaz geçerdi. O yüzden doktora gitmekte geciktim sanırım(bugün gittim..)
Doktorum göz tansiyonumu ölçtü beni makinelere aldı, herhangi bir sorun göremedi. Lens kullandığımı miyop olduğumu da ifade ettim, alakası yok dedi. Gözümün içindeki vitreous tabakasının suyu mu ne bozulmuş bilimsel konuştu.
Ne olacak şimdi dedim, önemli değil herkeste olabilir dedi. Tedavisi, ilacı yokmuş ve bir ömür sürermiş. Ama ben bundan çok rahatsızım hanımlar, dikkatimi dağıtıyor hem de bir ömür devam edecek olmasına çok üzüldüm Allah başka dert vermesin
Var mı bende de olmuştu ama geçti diyen. Canım nasıl sıkıldı bugün
Görüntü daha az olsa da böyle; Eki Görüntüle 2016531
Hayır, başım ağrımaz bileMigrenin var mı
Hayır olmuyorum benımki solucan gibi degilde balon gibi oluyor. 6-7 sens belki daha fazla süredir vardır. Özellikle bi yere odaklandıgımda kafamı kaldırdıgım zaman oluyor.Ne zamandır var, rahatsız oluyor musunuz?
Tansiyonuma baktı doktor, saydam solucan gibiResim de net gorunuyor ama hayali olsa gorunmez di heralde yada tansiyondan felan gorsen bu ucanlari.benmi yanlis anladim acaba konuyu.
Bazen bende de oluyo ama isik gibi kafani cevirince o yone dogru kayiyo oyle bisey degil hetalde
Ben miyop degilimMiyoplarda oluyor bu normal.
Resmi internetten indirmediniz mi??Tansiyonuma baktı doktor, saydam solucan gibi
Evet resmi internetten buldum, en çok benzeyenini koydumResmi internetten indirmediniz mi??
Eger gordugunu cektiyse cok tuhaf yani ozmn toz felandir bildigin bizde goruyoz cunku imkansiz yani :)))Resmi internetten indirmediniz mi??
Aminn, Rabbim büyük dert vermesin,tüm hastalara şifa versinBende de ara ara oluyor,özellikle yaz aylarında az yemeye başladığımda.
Çok rahatsız olmadım,
Allah büyük dertten korusun.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?