goz mezoterapisi

camellia2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
35
0
merhaba arkadaslar ben mozalti morluk ve cokuklugunden dolayi dr mustafa karatas gittim ve bana goz mezoterapisinden bahs etti ama yas siniri falan hich konusmadik bilgisi olan var mi acaba ben 20 yasindaim.

aynı sorun bendede var ama ilginç siz çok gençsiniz keşke resminiz görme şansım olsa.belki abartıyorsunuzdur

aynı sorun bende de var.cok dikkat cekmiyo kapatıcalarla falan bi sekilde hallediyorum ama yine de ben cok takıyorum.zaten morluk fazla yok cokukluk var biraz.Morlugun tedavi edildigini duymustum sanırm.cokukluk icin de dolgu yapıyolarmıs.ne kadar saglıklı ve kalıcı bilmiyorum tabi

benim de morluk var ama kansızlıktan olduğunu söyledi doktor..
tedavi oldum hala morluk var genetik diyo şimdi de..
peynir suyu açıyomuş rengini dedi bide doktor..

benim de morluk var ama kansızlıktan olduğunu söyledi doktor..
tedavi oldum hala morluk var genetik diyo şimdi de..
peynir suyu açıyomuş rengini dedi bide doktor..

siz ne tedavisi oldunuz? göz altı morluklarını peynir suyu mu açıyormuş??? çok şaşırdım! ben de dermaroller yaptırıyorum ama morluklara hiç bir faydasını görmedim :KK43:
göz altımda çukurluk ve morluklar var. genetik ve kansızlık diyip geçiyorlar ama tedavisini bulamadım maalesef. bilen varsa lütfen paylaşsın....

Allahım bende aynı durumdayım kapatıcıyla morluk kapansa da çöküklük var :KK43: ve banada kansızlıktan diyorlar 19 yaşındayım daha ama hep çöküktü göz altım morluklarda 13 yaşımdan beri falan var banada kansızlıktan diyorlar bende demir alamaya falan başlıycaktım ne yapsak ki :KK43:(((

Allahım bende aynı durumdayım kapatıcıyla morluk kapansa da çöküklük var :KK43: ve banada kansızlıktan diyorlar 19 yaşındayım daha ama hep çöküktü göz altım morluklarda 13 yaşımdan beri falan var banada kansızlıktan diyorlar bende demir alamaya falan başlıycaktım ne yapsak ki :KK43:(((

canım bu durum genetik de olabilir. çünkü ben uzun zamandır kan ilacı da içtim kan değerlerim fırladı ama göz altımdaki çöküntü ve morluk hiç geçmedi. sen daha çok küçükmüşsün dikkat et canım öyle ucuz kalitesiz ürünler kullanma göz çevrene. ben de 18 yaşımdan beri göz çevresi için kapatıcılar kullandığım için minik minik yağ torbaları birikti ve göz çevrem erken kırıştı. dermatolojik göz çevresi serumları ve kremleri kullanmanı öneririm. kullandığın fondötenler de dermatolojik olsun. belki bir nebze olsun ileriki yaşlarda oluşabilecek olumsuz görüntüleri de en aza indergemiş olursun.

matmazelcim teşekkür ederim dermalojik kremler kullanıyım o zaman yada belki sırf göz altıma lazer uygulatıp rengini açtırırım ama aslında hiç bilmiyorum ne yapcağımı sürekli kapatıcıyla gezilmiyor sana da geçmiş olsun canım umarım yağ pütürcükleri geçer

matmazelcim teşekkür ederim dermalojik kremler kullanıyım o zaman yada belki sırf göz altıma lazer uygulatıp rengini açtırırım ama aslında hiç bilmiyorum ne yapcağımı sürekli kapatıcıyla gezilmiyor sana da geçmiş olsun canım umarım yağ pütürcükleri geçer

lazeri ben de düşündüm ama cesaret edemedim. eğer sen yaptırırsan sonuçları buraya yazar mısın? belki beni de gaza getirmiş olursun :)

Light Eyes Ultra olarak geçiyormuş .Ayyyyyy İzmirde var mıdır bunu yapan doktor ?

Ay yaptıralım bunu yaaaaa .

[video=youtube;yTGJZMHDv_A]http://www.youtube.com/watch?v=yTGJZMHDv_A[/video]

Öncesi ve sonrasına bakar mısınız :KK53:

LIGHT-EYES-ULTRA2.jpg

Light Eyes Ultra olarak geçiyormuş .Ayyyyyy İzmirde var mıdır bunu yapan doktor ?

canım bu nasıl bir uygulamadır bilemiyorum. biraz araştırdım da sanırım türkiyede sadece istanbul'da yapılıyormuş. acaba vaad ettikleri gibi göz altı morluklarına kesin çare oluyor mu? keşke bu uygulamayı yaptıran birisini bulsak da sonuçlarını öğrensek. ben dermaroller ile göz altı morluğu mezoterapisi ve trombosit tedavisi yaptırdım. kırışıklıklarım birazcık geçti ama morluklara zerre etkisi olmadı. dünya kadar para döktüm! light eyes ultra uygulaması yapan ankarada bir yer bulursam bir de bunu denerim artık. hiç bişeyden eksik kalmıyorum ama sonuç hep hüsran oluyor :KK43:

acaba bu uygulama sadece morlukjlara mı etkili torba ve kırısıklıklara da etkilimi bilginiz var mı?

canım bu nasıl bir uygulamadır bilemiyorum. biraz araştırdım da sanırım türkiyede sadece istanbul'da yapılıyormuş. acaba vaad ettikleri gibi göz altı morluklarına kesin çare oluyor mu? keşke bu uygulamayı yaptıran birisini bulsak da sonuçlarını öğrensek. ben dermaroller ile göz altı morluğu mezoterapisi ve trombosit tedavisi yaptırdım. kırışıklıklarım birazcık geçti ama morluklara zerre etkisi olmadı. dünya kadar para döktüm! light eyes ultra uygulaması yapan ankarada bir yer bulursam bir de bunu denerim artık. hiç bişeyden eksik kalmıyorum ama sonuç hep hüsran oluyor :KK43:

Canım izmirde de yapan doktor yok :KK50: ben de ufaktan araştırdım çünkü .Benim gozaltlarım mor değil ama biraz torbalanmaya başladı :KK43: offff çok yorgun gösteriyor beni .
Dermarolleri ben evde kendim yapıyorum canım .
Mezoterapisi ve trombosit ne kadar ödedin :26: torbalara iyi geliyorsa ,yaptırayım .

acaba bu uygulama sadece morlukjlara mı etkili torba ve kırısıklıklara da etkilimi bilginiz var mı?

Hepisine iyi geliyormuş diye yazıyor :26:

mezoterapi ve trombosit tedavisi dermoroller yapılarak hepsi birden 8 senans oldu ve 1000 tl ödedim. ama sonuç alamadım malesef...

1.000 tl de az değilmiş :KK43: ufak bile olsa düzelme olmuştur ya .Para çöpe mi gitti şimdi :KK50:

Bakın .

Light EYES Ultra

Yeni gelişen canlandırıcı kokteyl olan ürünümüz ; Ruscus (çoban püskülü),Biberiye ,Vitamin C ,Heksapeptid ve antioksidanlardan oluşur.

Etki Alanları :
1.Göz altı torbalanması
2.Kırışıklık
3.Göz kapağındaki ödem
4.Halka ve morluklar

Felsefesi: Yapılacak uygulamanın miktarı cilt tipine göre değişir.İlk kullanımdan itibaren sonuçlar fark edilir.

Terkibi : Ürünümüz kozmetik steril solüsyon olduğundan profesyonel kullanım gerektirir, 10 ml 1 flakon , 25 seansa kadar uygulama yapılır.Önerilen seans 5-10 uygulamadır.

alıntıdır.

Son düzenleme:
canım benim sen dermaroller uygulamasını araştırdın mı? dermaroller için de çoğu yerde göz çevresi koyu halkalar ve morluklarda etkili tedavi yoludur yazıyor. ancak sonuç fiyasko! senin anlayacağın paramı çöpe atmışım. bir ton da acı çektim valla kıpkırmızı bir suratla dışarıya çıktım. çok zor olmuştu. ama senin bu bahsettiğin şey sırf göz çevresi için yapılan bir uygulama olduğu için bir nebze de olsun ümit vaadediyor. tecrübeli bir arkadaş olsa da bize artılarını eksilerini anlatsa...

ben göz mezoterapisini araştırmak için pervin dinçere gittim. oradaki hemşire hanım bana mezoterapinin fayda etmeyeceğini çünkü gözaltlarımda ödem olduğunu söyledi. gözlerimi görseniz 26 yaşındayım daha da küçük gözüküyorum ama bana uyuşturucu mu kullanıyosun diyorlar :KK47: torbalar morluklar... çok fena. neyse işte bana Light EYES Ultra tavsiye etti. gözaltına iğneyle enjekte dedi ben de korktum. (aklıma hemen seda sayan geldi evlerden ırak) saç mezoterapisi için gittiğim estetik cerrah tek çarenin torbalarımı almak olduğunu söyledi ama ben iğneden bile korkuyorum bırak ameliyatı :KK43:( şu işe ağrısız bıçaksız bi çözüm bulacak birine ömür boyu dua edicem. mucize bi krem yok mu :KK43:

ben göz mezoterapisini araştırmak için pervin dinçere gittim. oradaki hemşire hanım bana mezoterapinin fayda etmeyeceğini çünkü gözaltlarımda ödem olduğunu söyledi. gözlerimi görseniz 26 yaşındayım daha da küçük gözüküyorum ama bana uyuşturucu mu kullanıyosun diyorlar :KK47: torbalar morluklar... çok fena. neyse işte bana Light EYES Ultra tavsiye etti. gözaltına iğneyle enjekte dedi ben de korktum. (aklıma hemen seda sayan geldi evlerden ırak) saç mezoterapisi için gittiğim estetik cerrah tek çarenin torbalarımı almak olduğunu söyledi ama ben iğneden bile korkuyorum bırak ameliyatı :KK43:( şu işe ağrısız bıçaksız bi çözüm bulacak birine ömür boyu dua edicem. mucize bi krem yok mu :KK43:

canım benim çok geçmiş olsun. maalesef mucizeyi kremlerde arama diyeceğim. çünkü hiç birisi işe yaramıyor. iğneden neden bu kadar korkuyorsun? ben trombosit yaptırıken iğne ile enjekte ediyordu doktor. tabi biraz acıyor ama bi yarım saat öncesinden emla kremi sürüyordum o uyuşturduğu için pek hissedilmiyordu. eğer derdine gerçekten çözüm olacaksa iğneli yöntemi tavsiye ederim. ama senin problemin göz altı torbalanması sanırım. benimki şişkinlik yerine daha çok içe doğru çökük ve morarmış koyu renkte göz çevresi problemi canım. buna çözüm olur mu ki???

X