bu yarışmada yoksunuz. başka yarışmadan bahsediyorsunuz sanırımyarışmaya katıldım zaten
kuralları açıkladığım konumda şu nu belirttimdi bakınKonuyu baya baya geriden takip ediyorum ama olsun yine de yazayım, " evet bu oylama bitebilir " Dedikten sonra,
Yeni yarışmanın teması ne olursa olsun, yarışma parametreleri için de takma kirpik kullanılacak ya da kullanılmayacak diye belirtilmeli, ben makyajda en çok buna takmış durumdayım, maskara süremeyen makyözler gördük
Hem maskara süremeyen hem kirpik takamayanlarıda gördükSonra da ben iyi makyaj yaparım makyözüm diyip insanları kandırıyorlar,mesela benim gelin makyajımı yapan şahıs, ki bir de güzellik uzmanıymış yurt dışında eğitimler vs vs almış, makyajla kaşımı kaybettiği gibi kirpiklerimi de mahvetmişti, tüm makyajımı silip kendim yapmak zorunda kalmıştım Zaman zaman resimlere bakıyoruz da hiçte fena yapmamışım...
Hımmm konsept gelin makyajı olabilir bu sefer
belki ikinci üyeliği vardırbu yarışmada yoksunuz. başka yarışmadan bahsediyorsunuz sanırım
hahah şaka mısın ya yarışanlar arasında ol demek istedi kazen beyyarısmada 9 numaraya oy verdim nasıl yokmuşum. oy verenleri saymıyor musunuz.
anlamadım valla. katılanlarda yok çünkübelki ikinci üyeliği vardır
oy werdim bende warım diyo okycim msjını okudunmuanlamadım valla. katılanlarda yok çünkü
yarışmaya katıldım zaten
yarısmada 9 numaraya oy verdim nasıl yokmuşum. oy verenleri saymıyor musunuz.
oyy o çok profesyonellik ister canım yaefect makyaj olsun oky.
hahahah sesli güldüm yemin ederimTamam teyze anladım ben sizi.
ödül mü yoksaaa kazen abiiiiiii2 gece 3 gün konaklama ;
benim tek anladigim makyaj tarzida o isteoyy o çok profesyonellik ister canım ya
ben de yardım ederim.. yönetici değilim gerçi ama yetki haricinde kalıyor olabilir yine de isterseniz söyleyin benden sır çıkmazz :)vallamı. ay çok sevinirim. başını ağrıtacağım sanırım 2ci yarışmada da..
Ay süpeeer bir dahaki ödül bu olsa da azıcık üstüne ekleyip annemle babamı göndersem hehhe2 gece 3 gün konaklama ;
ne olur bu olmasın ödül en azından ben kazanıncaya kadar :))2 gece 3 gün konaklama ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?