Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi 5 kişi olaydıkkkk iyiydiiiiiaynen ya herkes katılsa keşkeee
bende tek kalcam sandım walla süpersin hahahah
olsun cnm 3. katılır bize inşallah
meantrees nerdesinnnnnn hani katılacaktınn
![]()
dene mutlakaa benimde öyle çıktı yinede yolladımgeldim canım makyaj yaptım gönderecektim fotoğraf çok kötü çıkıyor makyaj güzel fotoğraf berbat sildim bende akşam diye öyle kötü oldu belki bilmiyorum bugün öğlen tekrar deneyeceğim
bakayım canım denerim heralde bugün hem makyaj hem yemek yapıyorumdene mutlakaa benimde öyle çıktı yinede yolladım![]()
süppersinmakyajımı yaptım fotoğrafımı gönderdim kızlar![]()
süppersin
var mı artıraaan
çok kişi olsunn daha eğlenceli oluuur![]()
süperrr oldukk 3 hahahamakyajımı yaptım fotoğrafımı gönderdim kızlar![]()
naptın cnm yaptınmı makyajınıTek kaşımda sorun var ama yinede yarin yollayacgim yapip insallah
Yanniz oyle satafat yapamiyrm daha idare ediyor iste![]()
makina buldunmu cnm?Profesyonel makinesi olsn biri bulmam lazim :)
Yoksa cok sacma duruyor yani :))
Ay yarim saat ugrasmistim birde![]()
Ge makyaji icersindeki konudan oturu istifade ediyorum gunluk makyajlarim guzel oluyor ama geceyi yapamadim gece gibi oldum kapkara ayolnaptın cnm yaptınmı makyajını![]()
ahaha anlatımına koptumGe makyaji icersindeki konudan oturu istifade ediyorum gunluk makyajlarim guzel oluyor ama geceyi yapamadim gece gibi oldum kapkara ayol
Kocam sana nolmus didisinirimi bozdu hirbo
keske gunluk makyaj olsaydi bu zor oldu biraz sankim
![]()
ben sana örnek yolliiim mesaj kutuna :)Hahaha . Bak o olur zaten biz geece. pek disari cikmayiz
Normal bir makyaj yapayim barimzaten eyeliner maskara rujdan ibaret oluyor far kullanmam simi gozume kacio sonra neler cekiom
yemek yiyorum birazdan yapar atarim cnm bnm
evet gozum mavi cnm
![]()
BekliyorummmmmmmHahaha . Bak o olur zaten biz geece. pek disari cikmayiz
Normal bir makyaj yapayim barimzaten eyeliner maskara rujdan ibaret oluyor far kullanmam simi gozume kacio sonra neler cekiom
yemek yiyorum birazdan yapar atarim cnm bnm
evet gozum mavi cnm
![]()